god natt !

Har pluggat hela kvällen på min engelska redovisning, tveksamt hur det kommer gå imorgon eftersom jag inte har övat har bara skrivigt de,  men tror de kommer bli bra. rasmus tyckte att jag skulle gå och lägga mig nu, ska nog göra de (a) ligga i min säng och låta tankarna flyga runt i mitt huvud.. god natt.


Helgen låt !

Jag och Elenore har lyssnat på den här hela helgen, den är underbar !

min helg

min helg har bestått av, underbara killar + elenore, träning, sol, och kärlek.

ni är underbara allihop !


förlåt !

mästerfotografen elenore hihi

böghög hihi

sommar ♥

du är underbar

tack för en underbar helg tsm med dig, finns alltid här för dig,
vi vet vart vi har varandra gumman, jag älskar dig

Vad jag en gör så blir det fel, tur att jag har dig babe

en bild säger mer än tusen ord..

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

det finns ingen bättre grupp. RM in my ♥

♥♥♥♥

Picknik med familjen efter träningen.

i love you

Elenore ja vill bara säga att du är underbar ! finns ingen som dig.. ja kommer alltid ställa upp för dig, då, nu, föralltid

underbar dag

sådär bloggen då var man hemma igen.
har haft en underbar dag, tre håltimmar kan de bli bättre ? fuck no ! efter skolan var ja inne i stan med elenore å cesare vi kollade i affärer å cesare tyckte de var jätte kul när ja provade värsta hor skorna haha. iallafall så träffade ja mamma vid halv fyra och vi sprang runt som galningar å letade efter en klänning till mig till avslutningen.. efter några timmar bestämde vi oss för att gå mot stureplan å kolla där, dom brukar ju ha rätt fina kläder där. å där i sturegallerian hittade ja min älskade klänning :) me love ! tänker inte berätta hur den sur ut eller lägga upp bilder de får ni se på avslutningen ;) jaja runt 9 tiden åkte ja å elenore till  ängen å träffade rasmus liam johan å två andra killar, suuuuper mysigt var de ! underbara vänner och solsken, fast solen hann ju gå i moln innan vi kom dit hihi.
sen skulle vi gå hem ill rasmus men så kommer han på att han har tappat sina nycklar så han skulle gå tillbaka å leta efter dom, så han körde bort mig på moppen å vi letade men vi hittade inte dom,sen när vi kommer tillbaka ringer han sin mamma och var tror ni rasmus nycklar var ? ahahaah hemma haha sötnos !
mamma kom å hämtade mig 12 för ja har ju träning imorgon :S blääää! men ska iallafall träffa elenore, liam å rasmus imorgon, å vi ska bada ! ska bara övertala elenore först haha.
tyvär så glömde ja helt bort att ta bilder under kvällen men jaja imorgon lovar ja att ta bilder !




haha säääääxig bider ;) love you babe


kärlek

byebye

hej bloggen, hinner inte skiva nu ska ut med massa vänner å ha mys ! puss

OC

Underbar serie !
 

kärlek !


hammarby in my <3

faaaaan bajen, va håller ni på med ?! jävla skit...
men stämningen var på topp och de var as nice att vara där:) orkar inte skriva ska försöka sova snart och komma i tid till skolan imorgon. puss
 i will always love hammarby !

pappa ♥



See you

Nu är jag klar, och vi ska väl åka snart, kom igen ni bajen !
vi hörs när jag kommer hem.




matchen ikväll med pappa :D

Hej bloggen !
Allt bra med er ? ja mår iallafall toppen idag :)  guess why ? de är ju match ikväll :D å pappa har fixat biljetter :D jippi är as taggad ! och för dom som är helt borta så snackar ja självkart om hammarby-aik. den börjar vid 8 så vi åker väl runt halv 7 eller något, men ja kommer med bilder på outfiten sen, för idag och ikväll, see you baby !


skolan

Godmorgon !
Nu är ja klar att gå till skolan see you !


hahahahaha


Här kommer bilder från helgen som jag har lovat


Sötnosar

bror ♥ syster

här var vi på kvällen, mysigt va !
 



som sagt vi badade mitt i natten hahah

nästa dag badade vi från tedds brygga:)




Tack för en underbar helg mina älsklingar !

skön lektion

Dehär var de ände vi satt å kollade på sv/en idag haha, ja emma och cesare orkade inte jobba å cesare ba carro du vet att du är med på white night videon, ja ba what ? haha är bara med i början i kön sen vet ja inte om cesare menade någon mer stans haha. skönt  språk alltså haha pelle har full koll på oss ;)

mossen idag

Hej bloggen, ett snabbt inlägg.
Har varit med killarna å emma idag efter skolan vi drog upp till mossen å dom "spelade" fotboll haha nej men de va  jätte mysigt sol,killar och fotboll haha. sen så träffade vi emil helt oförväntat men han var iallafall där, kändes lite konstigt eftersom vi inte har träffats sen han sov hos mig men de var kul att se honom !, men vi skulle typ träffas snart, om vi inte hinner innan sommaren så träffas vi i sommar :)
efter några timmar på mossen så drog ja martin oscar å cesare hemåt, ja å martin tog bussen hem å nu sitter jag här. nu måste jag plugga svenska, ska läsa klart boken sen skriva om en plats i boken som berörde mig, kul va !? jaja nu är  det jobbigaste borta iallafall "musikprovet"
pusspuss i know you love me beby !


D R E S S C O D E för igår..


och dessa skor till..


Emma & Elin igår sötnosar !

Någon av dessa kanske ni får se mig i på skolavslutningen.

  
Vad tycker ni ?

ps..

Ja glömde att berätta att ja har beställt tid att gör mina naglar på salong nu, ska göra de dan innan skolavslutningen med min bästis, lääängtar ! ska blir så kul med skolavslutning och då passar de ju perfekt med fina naglar ! tack mamma å pappa ♥

kolla ryggen imorgon

Emma har skit fina bilder från helgen ! men eftersom hon inte svarar på mitt sms eller när ja ringer så får de bli någon annan dag, men varför svarar du inte syster ?
imorgon ska jag kolla min rygg klockan tre, men dom kommer ju inte kunna göra något kommer bara få en remiss till en annan läkare.. hatar sjukhus/vårdcentralen ! de är läskigt, bara tanken på att dom har sprutor där får mig att rysa.

outfit i lördags





träning med mamma

Dåligt uppdatering.. men ni får nog ta å vänja er nu innan sommaren, har så mycket så de blir förmodligen inte så mycket bloggade för mig.. tråkigt men sant:/ är sjuuuukt trött på skolan som ja typ säger hela tiden men alla är på mig, mamma,pappa,emma,lärarna att ja måste kämpa dom sista veckorna så.. ska väl försöka.

Idag var de en rätt lugn dag började runt halv 10 och då hade vi so så ja emma martin anton och aleksi satt ute på ett berg och snackade, mysmys. sen efter skolan var ja tvungen att åka hem å "plugga" men de blev att sova istället, är så himla trött hela tiden vet inte vad de är.. sen kom pappa och kristofer hem å sen mamma, sen vid middagen väckte mamma mig och ja gick upp en stund. sen så bestämde mamma och ja att vi skulle träna lite eftersom jag ska göra ett uppvärmings program i skolan och då skulle vi få lite inspiration så vi gick på ett (styrka,stretch,avslappnings) program typ, asså man tror att sådana där program är lätta men shit va trött man blev, riktigt skönt ! vi tog 9 passet och så vi var inte hemma förens halv 11 men de var jätte skönt att träna så sen ! verkligen något ja kan rekommendera !
så ja har haft en mys kväll med mamma idag:) de behövde vi verkligen ! när ni kom hem var kristofer på parkeringen med sin kompis och så sa mamma på skoj kan du ta min väska kristofer ? han ba aa visst ställ den där, hon ba nejnej han ba jo ställ den där så tar jag de, då släppte ja min väska å gick hahahaha han ba de kan du glömma ! hahaha fan va mamma å kristofers kompis garva hahaha. love my brother and mother !
nu ska jag läsa klart min svenska bok om ja orkar, sen läsa min frida tidning (a)  de var ett test där om man skulle  passa ihop med zac efron :O hallå ?! vi skulle ju vara helt perfekta tillsammans eller vad tror ni ?har ju sovmorgon så kan sova till halv 9 imorgon :D god natt dröm sött ! "alltså om mig"haha  
xoxo Caroline

 
 
efter träningen blev de en "energikaka"" som smakade skit haha, och en ramlösa mango min favo !


mamma

Hinner inte skriva ja och mamma ska iväg på en sak, skriver ikväll, då kommer bilderna ! puss

Tack !

HOLMSTRÖM - Fuck Skolan! säger:

och om du mår dåligt kan du alltid prata ut med mig, det vet du va? finns här för dej om du behöver hjälp. säg till om nån e taskig elr nått mot dej! lovar jag hjälper dej även fast han e e starkare än mig o ska döda mej, jag hjälper dej syster <3

Bror<3syster

någon som kan göra en design till min blogg ? säger:
tack bror, de betyder mycket för mig love you !

HOLMSTRÖM - Fuck Skolan! säger:

det är lugnt syster<3 och om jag inte kan ta snubben elr så om nån e taskig så har jag ju några hulliganer i min släkt så...<3 men aa du ska alltid veta att ja finns där för dej om du vill prata ut <3


hatar att plugga !

Mår inge vidare, har ont i benet, mycket plugg ! fan ! tror aldrig ja har varit så skoltrött som jag är nu.. kan inte ens förklara.. så därför blir de inga långa texter idag.. kan kanske lägga upp bilder, får se..


plugg :(

Sitter och pluggar, de är därför ja inte hinner blogga nu.. har musikprov på onsdag och de suger ! men ja måste lyssna igenom skivan för ja vill inte ha ig ! när ja är klar med pluggandet så får ni bilder från min helg, eller inte bara min helg utan från onsdag, torsdag, fredag, lördag och sista söndag. spännande va ? (a) puss så länge !

 

<3


sover hos tedd.

Nu är vi hemma igen, hade ju tänkt att åka hem tidigt idag eftersom jag var så trött men så fort ja kom till tedd så blev ja pigg igen. vi åt först sen gick vi å mötte upp tedds kompis alle och sedan my och sara. sedan förstastte vi till något stället som hetta "5 knop" där vi chillade galet, krök å bad kan de bli bättre ?
kan ni förstå ! jag, carolione carlsson badade :O haha ja å emma fick för oss att vi skulle bada, och vi hade bara string så vi fick bada i emmas tajts å bh, då blev väl tedd å alle glada hahah, faaaaaaaaaan va kallt de var ! mitt första dopp för i år :D ass nice, lite halv pinsamt för vet ni va, min mamma har doppat sig två gånger i år redan och ja har bara en gång pinsam tvärre :Oiallfall så vi fick gå hem i blöta underkläder haha.
men ja orkade inte åka hem så ja och emma bestämmde oss för att sova kvar här hos tedd.
just nu sitter emma och nannar tedd haha han är lite sådär halv full och ligger å mummlar och håller fast emma hahah, Vi hörs när vi har vaknat imorgon, pusspuss !
nu ska vi ta hand om fyllot haha.


Våran bästa vän ♥

Hos tedd

Hej bloggen
Nu sitter jag hemma hos tedd och vi har precis ätit, och vi ska dra ut snart, see you !


Tedd säger att han inte ser någon skillnad på mig när jag är "vanlig" och när ja driver.. fan ta dig bror

tur att jag har dig..

Fan va mycket saker de är nu innan sommaren.. skit jobbigt men  tur att jag har dig syster, du ska veta att jag alltid kommer att älskar dig !







Hässelby ikväll

Hej bloggen.
Nu är jag hemma har varit med mamma i stan och köpte massa saker, sen efter en heldag på stan körde mamma hem mig för ja var så trött och hon åkte till solna för hon skulle hämta en sak, och sen när hon kom hem så hade hon köpt en jätte stor och fin orkide som är lila till mig, å så sa hon - jag älskar dig ! tack mammi, vi bråkade lite förut ja va så jävla arg men sen sa hon förlåt och så blev vi vänner igen..
jag är hur trött som helst eftersom jag hade träning 9-12 idag, och idag har jag lovat att var med tedd emma och hans kompisar men ja är så himla trött och ja sa de till tedd, men han ville inte förstå de haha så han har tvingat dig mig nu, så nu blir de krök med dom ikväll.. men ska inte vara ute för länge eftersom jag är så trött och behöver lite sömn oxå. har ju träning imorgon. så vi kommer hålla hus vid hässelbystrand så ni kan ju alltid slå en pling om ni är där ;) kanske bloggar lite hos tedd annars blir de ikväll eller imorgon. Vad ska ni göra en sådan här lördags kväll då ? fult ös medvetslös eller ? hehe.
puss på er så länge


Emma

kärlek

Vill ha sommar !


god natt bloggläsare

Nu måste jag sova har träning klockan 9-12 imorgon, så vi hörs efter.
you know you love me xoxo caroline


underbara dagar med emma & tedd

Hej alla sötnosar !
Förlåt för dåligt uppdatering men jag har faktist en bra anledning. i onsdags när ja kom till skolan så satt jag och emma  å pratade och så kom jag på iden att jag och hon skulle åka ut till landet själva i några dagar bara för att chilla och bara gå runt osminkade och bara stänga av hjärnorna i några dagar och bara vara, så vi bestämde oss för att åka ut men vi ville ju såklart ha med oss våran lilla tedd oxå. så vi tog beten som gick 18.15 och vi var ute på landet runt 8 halv 9  kanske och då blev de en promenad ner till våran båt där fyrhjulingen stod. vi myste hela kvällen kollade på jönssonligan och åt godis, mysigt va ? på  torsdagen tog vi en sovmorgon och sedan gick ja upp och ställer fram  stolarna och bordet  på altan och torkade av dom, efter ett tag så kom kärleksparet upp och vi åt frukost på balkongen och solade. Efter ett tag blev jag och tedd lite rastlösa så vi "lekte" lite på gräsmattan, vi hade stå på händer tävling tedd jonglerade och sedan byggde vi upp studsmattan medan lilla lata emma låg å solade, och inte för att klaga nu med ja tycker faktist att tedd tog lite för många pauser (haha) lite senare åkte vi ner till insjön "ett bad ställe där vi alltid badar   på sommrarna" skit mysigt var de, strålande sol, vi hade bara bikini på oss eller ja inte tedd då men.. hihi, på kvällen grillade vi éntrikot och gjorde potatisgratäng lyxigt va ? sen satt vi ute på altan hela natten med jätte många tecken och hela bordet fult  med ljus hur mysigt som helst, vi gick å la oss vid halv 4 så de blev en sen kväll för oss. idag vaknade vi upp vid 12 av  att telefonen ringde, väldigt störande menmen de var pappa som skulle kolla att allt var bra eftersom vi inte svarade när han ringde som andra 7 gångerna, sedan gick vi upp och gjorde hamburgare och satt och kollade på "Americas best dance crew"  och bara tog de bara allmänt lugnt, tog en sväng förbi affären, hämtade pappa, städade  osv. senare körde pappa ner oss till affären för vi skulle handla men när vi står i sfären så ser vi att båten kommer så vi hann inte köpa något så vi rusar ut och hinner i sista sekund. tack för dom här dagarna emma och tedd, de har varit så underbar roligt och mysigt, vi kommer ha minst lika kul i sommar, längtar ! älskar er båda obeskrivligt mycket !
love from caroline.

föresten såg att ja glömde skriva min otroligt bra anledning till att jag inte har bloggat, och de var för att innan ja  åkte så hann jag inte blogga för jag var så stressad, men emma hade tagit med sig trådlöst internet så vi skulle kunna blogga på landet men min data hade så mycket virus så de funkade inte:O sucksuck men måste faktist erkänna att de var otroligt skönt att komma bort från datan ett tag.

bilderna kommer imorgon, det är ungefär 600 bilder och jag är jätte trött så jag orkar inte nu.




Sviker er aldrig !


Älskar min bror & syster

Britney spears.

Det ända som är positivt med denna dagen är att mamma har köpt Britney Spears biljetter till mig och emma :) tack mamma älskar dig mest ! vi ska gå den 14 juli och de kommer bli så sjukt kul, verkligen ett stort tack mamma ! för ja vet hur dyra dom dära biljetterna är, och jag ska åka utomlands och till Öland, Gotland och allt i sommar, men du vet att jag älskar dig.
 
sen tror jag att jag har glömt att berätta en sak för er, ja ska till Italien i sommar :) med min gympagrupp, kul va ?



Det finns fan ingen bättre artist än henne ! love her

fucking jävla skit skola !

Denna dagen kunde fan inte bli sämre !
slöjden började väl okej, fick iallafall träffa min underbar vänner där som emma patrik teddan manfred osv.. men sen har dagen bara gått neråt ! på so:n fick vi reda på våra kebb grupper och jag är skit nöjd ! jag emma felicia tommy anton anton calle markus kom i samma "lag" kanske var någon mer vet inte.. iallafall ja kom med den läraren ja ville alltså janne ! men jag är besviken på Löffe som inte ska gå med våran grupp :( sen på svenska så berättar våran lärare att maria våran matte och no lärare ska sluta och flytta till dalarna, NEEEEEJ ! vrf ja orkar inte byta lärare igen, vi gör fan de hela jävla tiden.. nu ska vi förlora två av våra bästa lärare, lovar att löffe janne och bernt oxå kommer sluta snart...... fan va min skola suger ! fuckfuckfuck.....
och inte nog med de så har vi sjukt mycket att göra nu kommer fan få sitta och plugga 24 timmar om dygnet om ja ska hinna med allt.. och sen är jag tvungen att göra om två uppgifter på matteprovet oxå, as många som fick ig i idag.... orkar inte !

:(

Alla får ha sin mysdag, och de här var en sådan dag för lilla caroline.
min dag har varit skit ! och är skit sur.. har sovit sen jag kom hem tills typ 8..


barbie dress och osminkad, kan d bli bättre ?

Outfit !





ps: snyggaste tröjan ever ! 100% gymnast

bilder från dagen

Dålig uppdatering men så är det när man är populär, haha skojskoj, nej men jag kom hem för ett tag sen jag har varit hos emma med rasmus och martin och ni kan ju gissa vad vi gjorde ?! kollade matchen haha både jag martin och rasmus hejar på Hammarby men de var lite kul att se ände ;) vad tror ni jag hejade på ? AIK såklart haha och gissa vrf ? jo för att jag vill att löffe ska bli arg hahaha.. sen hoppade vi även studsmatta sen i andra halvlek så ville ja ha godis och ingen vill följa med mig så då frågade ja om calle "emmas lillebror"/min bror om han hade lust att handla godis med  mig och de hade han självklart :D så vi gick å pratade om skolan tjejer och sånt kul :) han är fan som min brorsa. jag är sjukt trött och jag var faktiskt inte varför jag ligger här och bloggar, bord sova egentligen lägger upp bilder se ska jag sova, god natt !





Ska köpa dessa tror jag.



Vad tycker ni ?

syster
 
hittade två snygga skor på en dag haha

Var inte dessa lite balla ? :)
bilderna från kvällen kommer imorgon, orkar verkligen inte lägga upp dom nu..


måndag

Hej mina älsklingar.
Allt bra med er ?  mig är det iallafall bra med, eller ja är lite förkyld men de är väl alla nu typ.. idag var de skola, känns lite konstigt att vara tillbaka efter praoen men de va kul att träffa alla men inte att plugga ! orkar verkligen inte. men jag har lovat emma att sköta mig i skolan och komma i tid dom sista tre veckorna så ska väl försöka sköta mig så gott ja kan..  på tekniken somnade ja nästan, gjorde verkligen integnting där, var bara skit trött.. men efter skolan så åkte jag och emma in till stan och skulle kolla på klänning till skolavslutningn/ kristofers student:) men vi hittade ingen men ja hittade ett par solglasögon eller egentligen två men ska bara köpa ett par (a) ska lägga upp bilder på dom sen så får ni säga vad ni tycker om dom, om ni tycker att ja ska köpa dom eller inte. just nu ska jag och emma äta middag så jag uppdaterar mer sen, och då ska ni få outfit som jag tog bild på idag ;) nu blev ni allt glad va ?!:O haha
puss så länge !


videos från RM

Här kommer videos från RM, tyvär så funkar inte ljudet.. men tur att vi har Vilma som dokumenterar allt ;) Föresten så läste jag precis emmas blogg och om vi hade fått 0.55 poäng till så hade vi gått till final.. men vi kämpade på bra så jag tycker verkligen att vi ska vara nöjda.



vad händer efter döden ?

Alla har väl någongång funderat på vad som händer efter döden eller hur ? de är något ja faktiskt tänker på rätt ofta.. för liksom vi är ju födda för att lev och så, och sedan är de meningen att man ska dö när man blir gammal men allt kan väl inte bara ta slut ? tänk allt man har upplevt och alla vänner man har, kommer allt bara försvina ? har verkligen svårt att förstå.. jag tror helt klart att de måste finns något efter man dör, vad skulle man annars ta vägen ? vart är meningen med livet om man när man dör aldrig mer ska få uppleva något ? ja diskuterade de här i helgen med cassi eller jenny kommer inte ihåg men vi hade lite samma "tankeställare"
vad tror ni ?
 tror ni att när man dör så tar ALLT bara slut ?
Eller tror ni som mig att man kommer någon annanstans kanske till nangijala who knows.


Har saknat min ängel i helgen.


grupp blogg

På vägen hem så bestämde våran grupp att vi skulle fixa en blogg tillsammans gå gärna in och kolla !

vi hatar domarna !

Hej sötnosar !
Nu är vi hemma igen från en underbar helg, tävlingen gick väl sådär:/ vi kom tre plattser från final, ja säger bara "HATA DOMARNA" men annars har min helg varit under bara, underbara vänner, träning, spökrunda och mycket mer. avensjuka ? förstår de.. haha skoja. men jag tänkte inte skriva så jätte mycket vi låter bilderna tala för oss ;) kommer även lägga upp lite videos ikväll så håll ut ! men ni ska veta att jag älskar er tjejer !


buss resan på väg till Falun

Jenny & Cassi <3

Emma & Vilma <3

Vi körde sanning & konsekvens haha

Vi sov i ett klassrum

cashflow ;)

Jenny är på en promenad, och gumman har du tappat något ?

Jaså de var trosorna du hade tappat. hahaha skoja !

Spökrundan halv 1 igår, gissa om vi var rädda :O

bästa gruppen ever !

<333333333


we are the best and you know it !


Har jag dig vid min sida så klarar jag allt !
nu får de räcka med inlägg för mig idag, hihi många bilder blev de ;) nu blir ni glada va:O
föresten vill ni höra emmas och mina planer för imorgon ?
vi ska gå upp vid halv 10 och sen ska vi direkt åka och sola i alvik eller brommaplan sen ska vi till city gross och handla "sling medel" till emma (a) ju ni kan ju gissa vad dom söta blondinerna ska göra ! precis ! slinga håret (igen) haha ja har ju redan fått slingor från min favorit kusin så jag behöver inte köpa de sen ska vi gå hem och slinga håret och typ äta frukost och sen ska vi bada:) och sedan måste jag packa eftersom jag ska var i T-centralen 15,15. och sen glömde jag att vi ska in till stan och köpa smink till emma ! ja så här ser våran dag ut, hoppas ni andra får de kul på praoen hahahahahah medans jag och emma har de sjukt chill hemma !
we are the best and you know it ! love caroline

bilder från Norge i vintras !




i love you


Emmas bästa vän !
vill ni veta vad hon använder den till ?
spänning spänning spänning











hon andvänder den till....














tyvär ni får inte veta, suckers !

don´t play with bitches


neger !

Hej jag heter emma och jag är neger !
haha seriöst ?! hon är ju skjut brun min syster !
imorgon ska jag bli lika brun ;) haha
älskar dig mest i hela världen ! du är underbar ♥

ps: hon har inget smink ! helt crazzzzzy !


låtar jag gillar.


som sagt ibland är mitt självförtroende på topp.


I know you wont to kiss me baby !


är med världens underbaraste syster

Hallo bloggen !
Nu sitter jag brevid min underbara bästis :) hon har äntligen kommit hem från småland, och nu har vi suttit och pratat i några timma, de märks att vi inte har träffats sen i söndags.. praoen hos pappa gick jätte bra idag och jag kopplade lite armaturer idag och sånt kul:) efter jobbet åkte jag och pappa och tränade på gymet och sedan till solna för att handla lite saker inför helgen.. sen när jag kom hem så var emma redan här:) hehe
ikväll ska vi bara chilla galet och emma ville tydligen bada så de göör vi väl (a) hihi. fan va jag garva idag när min mamma kommer in till mig och emma å ba carolien kan du hjälpa mig att göra en msn ?! ja ba va fan ska du med de till ? hon ba nej men min syster vill att jag skulle ha de.. hahaha ja och emma stod och as garva hahahhaah.. hon är gullig hon min lilla mamma;) vi hörs lite senare,
puss i know you love me !

 
Caroline jobbar(a)

min lovely middag haha

god natt

tidiga mornar= tidiga kvällar så god natt bloggen.
känner mig lite deppig just nu, så jag gå och lägger mig..

R.I.P

Hur kan livet ta slut så snabbt ? ena sekunden är man i liv och andra sekunden är man helt borta.. jag kände inte malin men blir ändå fruktansvärt ledsen när jag hör låtar om henne och läser texten, de bara rinner tårar, hoppas verkligen att hennes vänner tar sig igenom allt detta, själv vet jag inte om jag skulle klara av de.. hoppas du har det bättre där uppe malin ♥ R.I.P


ta mer ansvar

Sådär då var man ny duschad och fräsch, just nu sitter jag och kollar på sex and the city haha den seriens är bara för bra ! snart har det gått två veckor av peaoen och snart börjar skolan igen, back on track, ska försöka att anstränga mig i skolan dom sista tre veckorna nu ! komma i tid, inte skolka göra läxorna och plugga till prov, de ska jag väl klara ! innan denna veckan är slut så har jag bestämt att jag ska läsa minst tio sidor i boken som vi läser på svenska. tycker ni inte att jag är duktig ? börjar ta lite mer ansvar..


elias

Sitter och pratar med elias på msn och så säger han att han vill att jag ska blogga om honom och vad gör man inte för sina vänner ?! kan ju börja med att säga att jag älskar dig elias och jag vill aldrig förlora dig som vän ! sen kan ja ju passa på att tacka för att du stöttar mig när jag mår dåligt ! tack vännen min ♥


Jag vill ha sommar !


Jobbade från 6.00-19.00

Hej älsklingar.
Allt bra med er ? själv mår jag väl helt okej fast är väldigt trött ska försöka att gå och lägga mig tidigt idag. jag pappa och jocke har varit i skärgården hela dagen, så himla skönt ! osmikade hela dagen och bara jobba och sola. har pratat med bästis i telefonen idag oxå och då blir man oxå glad :) och vet ni vad ?! spänningen stiger haha nej men hon kommer hem imorgon :D *jippi* så hon ska följa med å kolla på min träning sen ska hon sova hos mig:) sen på fredag ska vi
förmodligen åka och sola och sedan kanske stan eller hem vi får se, sen ska jag ju till Falun vid 4.. föresten så fick jag ledigt av pappa på fredag hihi tack pappa♥

ps: nu kom jag på en sak som jag glömde skriva i söndags vet ni vem jag träffade på gympan i söndags ? Claudia från språkresan, blev jätte glad när jag såg henne, och vi har pratat om att träffas jätte länge nu men nu måste vi verkligen ta tag i det tjejer !



Här jobbade vi idag

Våran båt :)

Pappa ♥
 
Caroline Carlsson


Älskar att sola

 
Jag vill ha sommar !


en kort uppdatering

sådär då har man klarat av ännu en dag av denna veckan.. de var mycket roligt att vara med pappa idag och jag fick göra lite allt möjligt:)imorgon ska ja upp vid samma tid "alltså halv 6" och då ska vi åka ut till landet och jobba hela dagen *jippi* de ska bli jätte skönt att komma ut på landet (åka båt,sola,jobba och bara låta tankarna snurra runt i huvudet)  efter praoen idag så träffade jag gliki och vi gick å solade i spånga och sedan åkte vi till vällingby och sedan hem till henne, och sedan på träning, nu blev de väldigt kortfattat men jag är inte på humör eller har tid att skriva nu.. ska försöka uppdatera mer imorgon.. puss på er !


caroline idag

kanske ska blir elektriker istället ! haha

detta hus på Lidingö jobbade vi i idag



gliki tvättar solariumet ;) haha

kanske ser lite grön ut men de är jag inte haha

that´s my girl !

jag älskar dig !

avslutade kvällen med att baka

mumms


prao med pappa

nu blir de ett kort inlägg eftersom jag ska sova snart.
har pratat med pappa nu och för förklarade hur jag kände och han förstod.. så nu har vi bestämt att jag ska vara med pappa denna veckan och för er som inte vet vad min pappa gör så är han elektriker så de blir tidiga mornar för mig, vi åker hemifrån  6 :O men är så glad att pappa förstod mig så visst ska jag stå ut med att gå upp halv 6 i fyra dagar. hela denna kväll har jag suttit och gjort ett video klipp som jag hade tänkt att lägga upp här men de blev något fel tror ej man kan ladda upp klipp med detta program men ska försöka fixa de någon dag för jag blev fett stolt över de ! de är om dom två viktigaste personerna i mitt liv.. imorgon ska jag vara med gliki efter jobbet och vi ska sola och sen ska vi på träning.


ni är så söta

ta åt dig syster


...


är trött på livet..

usch va ja känner att mitt liv verkligen är skit ibland.. och speciellt nu..
för det första så tror ja kanske att jag har sårat någon "igen" men kan tyvär inte styra min känslor.. och om du läser detta så vill jag att du ska förstå att allt du skrev va jätte gulligt och ja tog verkligen inte illa upp (du vet vad de är) och jag är verkligen inte arg men de kändes bara inte rätt.. är jätte ledsen för de men.. men vi.. får se lite längre fram i livet kanske vi hittar tillbaka till varandra ?

och den andra saken är att ni vet ju att jag har bytt prao till svenska dagbladet. och ja vet inte vad jag ska säga, började med att jag försovde mig idag, vaknade halv 12 av att min bror kom in och sa att jag måste gå upp för ja hade försovit mig så då fick jag stress förbannat jävla mycket var inne i stan halv 1 och egentligen började jag klockan 10 så var   rejält försenad. sen när jag kom dit så gick vi å åt någonstans och ja gillar inte å prata med folk som jag inte känner.  eller jo jag älskar att prata med typ ungdomar som är i min ålder som man kanske har något gemensamt med men liksom en som typ är 45 ?! vad har vi gemensamt ? jaja de funkade sen gick vi upp på svd "där ja jobbar" och jag fick låna en data som jag aldrig använde.. fick gör en övning sen sitta och försöka hitta om de var några stavfel i tidningen.. de var väl helt okej för jag var så trött ! sen fick jag gå hem vid 5.. fattar ni, jag var där i 4.5 timme idag och de var länge tycker ja tänk  då dom andra dagarna ! 7 fucking timmar !? aldrig,aldrig,aldrig att jag gör de ! tänker inte gå på den dära praoen vad mamma och pappa än säger ! jag tänker bara inte ! varför ska man behöva göra något som man inte vill ?! visst de kanske är lärorikt att lära sig nya saker..men om man känner att de verkligen inte känns rätt så ska man väl inte behöva göra de?! alla andra har ju typ sådana jobb där man typ jobbar litegran och sen liksom tar de lite lugnt som de ska vara på en prao.. de är liksom 4 dagar kvar vem fan bryr sig ? jag kan lika gärna vara hemma då..

är så jävla ledsen just nu.. känner bara för att åka iväg någonstans där jag kan vara för mig själv och bara få tänka.. känns som allt bara blir skit vad jag än gör. killar,vänner,familjen,jobb.. allt ! vad jag än säger så blir de fel.. och förut så försökte jag prata med mamma och förklara varför ja inte vill gå på praoen men de känns som hon inte vill förstå.. de känns som att de inte spelar någon roll vad jag än säger, allt känns skit !

god natt

såhär då var klockan halv ett och jag sitter framför datan och bloggar ! inte bra borde egentligen sova eftersom ag har prao imorgon och de är en helt ny prao nu på svenska dagbladet, hoppas verkligen att de blir kul.. min helt har varit super i fredags hade jag träning hela kvällen och på lördag hade jag träning på morgonen sen kom min bästa vän till mig vid 5tiden och emil kom vid 8tiden vi hade de sjukt kul och emma var hela flippad hahah hon var hyper hyper hyper hahah älskar dig sötnos sen lite senare kom tedd och vi tog en promenad hem til emma och hoppade lite studsmatta och snackade med calle, sen fortsatte vår promenad till alviks film butik. vi hyrden en rolig film och en läskig.. åå ja ni kan ju själva gisa hur många timmar vi sova inatt(a) iallafall imorse "vaknade" vet inte ens om jag sov men iallafall så hörde jag en smäll i baken.. kollar ner mot extrasängen som emil fick ligga i en stund och han hadde ramlat ner från den och sängen var helt vält hhaaha lyckat emil ! vi åt frukost på balkongen suuuper mysigt ! sen hade jag träning. på kvällen kom tina matts och lina å några fler jätte kul att träffa linua:) nu är jag så trött att jag knappt orkar hålla upp ögonen:S



fler bilder kommer imorgon

träning

är med emil emma och tedd nu och harträning klockan 2 vi hörs ikväll !


jag clara och gliki på träning i fredags :)


dåligt humör..

dålig uppdatering ja vet.. och nu är jag verkligen inte på bra humör så jag tänker inte blogga nn för då blir de bara negativa saker.. kan ju bara säga att jag har varit på träning imorse, ikväll ska ja vara med syster tedd och emil.

den personen som betyder mest för mig är min bror kristofer carlsson.

 

saknar dig..

förlåtförlåtförlåt ! sähär vill ja inte ha de !
du är en av dom få personerna som har störst plats i mitt hjärta..
du har alltid funnits vid min sida och alltid stöttat mig i alla stunder.
varför varför ? blev de såhär ? vi umgås ju knapp nu:(
ja saknar tiden tillsammans med dig gumman.
mitt hjärta är inte helt utan dig.. snälla kan vi inte hitta tillbaka till varandra ?
vill aldrig förlora världens bästa vän !
 jag älskar dig elenore truedsson..

 

trött

Godmorgon
shit va trött jag är, orkar inte ens skriva så vi hörs när jag kommer hem, ska träffa pappa snart och köpa sängen :)

någon av dessa frisyrer hade jag tänkt..

 Vad tycker ni ?






god natt bloggen

sådär ja, då var man klar med naglarna är rätt nöjd faktiskt, gjorde dom väldigt noga men enkla vill bara att dom ska vara snygga även till vardags ;) nu ska jag kolla på en film och sen sova eftersom jag ska upp tidigt imorgon halv 9 :O  för jag och pappa ska ju åka och köpa min säng och pappa hämtar mig kvart i 10:) efter de ska jag förmodligen klippa mig de beror på om jag får tid (a) men jag har funderat på att klippa "sidolugg" de är så tråkigt när håret bara hänger vill liksom göra något med de. ska kolla lite bilder om jag hittar hur jag vill ha så kan ja visa bilderna för frisöken:) vi hörs imorgon puss sönosar !


före

efter

min fina lampa som vi köpte i Thailand :)

ska göra nya naglar

Nu ska jag göra nya naglar:) så får vi hoppas att dom håller bättre den här gången..


älskar min pappa mest !

Hej bloggen.
nu ska ni få en kort sammanfattning av min dag, gick upp vid 10 och duschade å gjorde iordning mig, sen vid halv 2 gick ja till bussen och vad tror ni att jag gör ? "100 spänn på att alla vet vad jag gjorde" så behöver inte ens skriva de. så gick till mossen t-bana, kom typ 10 min sent men who cares ? jobbade fram till 6 sen kom pappa och hämtad mig och så blev de lite missuppfattning för han trodde inte jag ville köpa sängen idag men de ville ja d så då fick vi ändra planerna och vi kom till ikea vid halv 8 ungefär eftersom pappa skulle fixa ett jobb innan, så när vi kommer in säger käringen att sängen är slut ! what ? typiskt ikea och eftersom dom stänger klockan 8 så hann vi inte åka till barkaby där de tydligen fans fler sängar, så då blev jag skit sur, och sen satt vi i bilen och pappa försökte komma på en lösning så ja skulle bli glad. så han ringde och kollade när dom öppnar imorgon och dom öppnar klockan 10 så då ska vi stå utanför när dom öppnar och köpa min säng:) tack pappa.
pappa ba- varför ser du inte glad ut när du ska få en säng för 5500 kr som vi hämtar imorgon?
ja- för att jag inte är glad !
pappa- varför är du inte de ? :(
ja- för jag vill ha godis ! hahah då kunde ja inte hålla mig för skratt och inte pappa heller haha
så vi åkte in och köpte massa godis å chips (a) hihi älskar dig pappa.


på min lilla morgonpromenad haha

fjärde dagen ja äter samma rätt, så jäkla gott haha


god natt

nu ska jag borsta tänderna sen kolla på någon film och somna framför den, de finns inget bättre än att somna framför en film.. god natt på er !

älskar mina vänner

fan vilka underbara vänner jag har. man kan fan inte ha bättre vänner än jag. fick precis ett sms från elias där de stod att han alltid kommer ställa upp för mig och att jag kan ring när jag vill om jag vill prata och mycket mer, ja blir tårögd när jag får sånna sms, speciellt när de är från killar då känns de verkligen som de kommer från hjärtat ! jag älskar dig elias olsson.

bästa vän, syster, solstråle, heffis, andra halva,  gud va jag saknar dig ! kom hem nu !


miss you Oskar !

Har suttit och pratat med oskar på msn och sms, fan va jag saknar dig bror ! saknar tiden då de var du jag emma och patrik, allt var så lätt då, miss old time. vi bestämde att vi skulle träffas snart och bara chilla och snacka gamla minnen, sen snackade han om att han skulle komma till min prao imorgon, och oskar om du ser dethär så så ska du inte komma till mig haha vi ska ses någon annan dag ! saknar dig Oskar knaust.


skriv vad ni tycker

visst har jag blivit dålig på att blogga ?! jag har jätte mycket nu, hinner ju inte.. skit tråkigt. men ska försöka skriva så mycket ja hinner. har kommit på att ja skriver istället för flera små inlägg så skriver jag typ ett mega långt inlägg som säkert ingen orkar läsa.. men vad tycker ni ska jag har typ två långa inlägg eller flera små ? skriv en kommentar vad ni tycker. puss på er !


vad tycker ni ?


hur tycker ni att manuelas naglar blev ? ja tycker dom blev jätte fina:)

älskar dig manuela !

prao,träffa manuela,sola

Hej världens bästa blogg.
Hur mår mina sötnosar idag ? ja mår väl lite sådär, förkyld och tusen tankar i huvudet. min dag började med att jag gick upp vid tio och gick direkt in i duschen och efter de så damsög jag hela lägenheten, "behöver pengar" sedan gjorde jag iordning mig och sedan åkte jag till praoen, var verkligen inte taggad men mamma sa att jag måste så jaja de var ju bara att åka dit, och de gick bättre idag å de var väl lite roligare men verkligen inget ja vill jobba med när jag blir äldre ! efter jobbet träffade jag manuela och vi åkte hem och jag gjorde hennes naglar:) jätte fina blev dom om jag får säga de själv. efter de vid typ 9 så körde pappa bort henne till en kompis eftersom hon skulle på en studentskiva och efter de åkte jag och pappa bort till brommaplan och jag solade:) kände att jag behövde bättra på brännan lite(a) ja solade i 20 min för 100 kr :O de va fett dyrt men när vi kom ner så hade pappa bara 500 så då gick vi bort till ica och växlade och köpte tuggummi till mig och mjölk, och när vi kom tillbaka så fanns de bara ett rum kvar och de var självkart de dyraste ja ba men pappa de här är d dyraste ! han ba men de gör väl inget ? haha så jag fick värsta lyxen med aroma saker  som sprutade ut och extra saker haha fett nice tack pappa:)
vet ni vad jag ska få imorgon ? fick ett sms av min pappa idag där de stod ska vi köpa din nya säng idag ? men  eftersom jag skulle göra manuelas naglar så fick de bli imorgon istället(a) men de ska bli så skööööönt 1.20 säng ska  ja få:D kommer känna mig som en kung(a) hihi passar ju perfekt när jag ska ha en sovkompis här i helgen ;) tss..


min favorit lunch hihi

äääälskar ! hihi

alla special saker i solariummet, ni kanske inte ser men..

säkert ingen som kommer orka läsa, men tro mig ni missar en hel del de;) "känn ingen press"

hejsan bloggen.
allt bra ? ja mår iallafall bra:) praoen var mycket roliga idag, fast de roligast var när en av tjejerna som jobbar där skulle leka "bitter fittan" ni vet tjejen från ballar av stål så hon ba när de kommer fram några äldre damer hon ba visst är de skönt när d inte är några killar här ? dom ba va ? pratar du med oss ? hhahahaha fan va jag garva och sen läggade vissa killar bara för att hahaha, fast de finns jävligt många sura som jobbar i köket på de här stället, orkar inte berätta men dom är iallafall skit otrevliga... efter jobbet så kom pappa och hämtade mig och vi åkte drekt till min träning, kom en halv timme försent efter som jag slutar när min träning börjar, och redan när jag gick fram till Gliki och kramade henne så fick vi en mördarblick från kim hahahaha hon är fan konstig ! sen efter att tag när hon skällt på typ alla så skulle vi göra piruetter så jag och gliki ställde oss och stretchade ! och efter typ 30 min kommer hon fram å ba
tränare- carro & gliki ni kan gå hem om ni vill.
 jag-  vrf ?
tränare- ni gör ju ändå inget !
jag- va ? vi stretchar ju ?
tränare- men ni gör ju inte piruetter ?
jag- nehe ? men vi stretchar
sen kollade hon på gliki och sedan gick hon, hon trodde typ bara att vi skulle säga förlåt eller något ! men varför ska jag säga förlåt till någon jävla subba som är sur 24/7 ! de kommer fan sluta med att alla slutar på gympan för man inte  pallar med kim på skäller på en VARJE träning ! efter min tränare hade pratat med oss "pratat" så gick jag och gliki och ringde våra pappor så kom dom och hämtade oss:) haha vi sa inte en s hej då ! fuck kim säger ja bara !

jag tror jag har slagit mitt rekord på att skicka långa sms idag haha, nej men ni anar inte hur lång sms lilla emil fick av mig 8 sidor :O haha och nej de var inget kärleks sms ! haha men nu är de bestämt hur min vecka ser ut iallafall 

imorgon efter jobbet så ska jag fixa manuelas naglar eftersom hon har studentskiva till helgen.
torsdag- skiter i träningen ska ju fan inte ens vara med i friståendet, så jag ska sola med min älskade gliki istället:)
fredag träning tror att de är 18,30-21,30 men är inte säker
lördag träning 9-12 sedan får vi se vad jag ska göra på dagen, sen ska jag vara med emma, tedd och emil på kvällen, sen ska emil sova hos mig:) nu är de bestämt:) har pratat med mammi & pappi så de var okej (a) haha ja och  mamma satt och pratade i typ en timme idag när hon badade, hade så sjukt kul, jag älskar verkligen att prata med min mamma, kan prata med henne om allt och då menar jag verkligen allt ! älskar dig mest i hela världen mamma.
tillbaka till min vecka.
söndag- myspys med emil (hihi) sedan träning 14-17, sedan ska några komma hem till oss och äta middag eftersom mamma ska sjunga med sin kör på söndag och då ska dom följa med efter:)
ojj vilket långt inlägg de blev nu, säkert ingen som kommer orka läsa men jaja jag tycker att de är skönt att skriva ner min tankar..
måste bara säga en sak som gjorde mig väldigt glad idag. johan skrev och bad om ursäkta efter allt som har hänt, men med allt mellan dig och emma så kan ja bara säga att du har betett dig som ett svin och självklart så försvarar jag min kusin men... jag tänker inte berätta för er vad som hände mellan mig och johan men huvudsken är att du förstod vad du gjorde för fel och jag vill verkligen inte förlora dig som vän johan och de vet du !


förlåt för dålig uppdatering med outfit, ska bättra mig.
 
min lunch som jag åt klockan halv 6 haha

gliki stretchar haha

haha


vill inte på på praoen !

godmorgon, usch ! jag vill inte gå upp, ja vill ligga i min säng hela dagen och bara tänka..
jag vill inte gå till praoen och diska och plocka bord:( de suger..
jag längtar tills de är helg ! för de första så kommer de ioförsig var väldigt mycket träningar
men jag får iallafall träffa min syster och sedan ska emil sova hos mig sen får ja träffa tedd :D
kan min helg bli bättre ? men nu måste ja snart gå upp, för när denna dagen är slut så är det
bara tre dagar kvar, de ska jag väl orka ! ikväll är de träning så de blir inte mycket bloggande
för mig, men skriver nog lite när jag kommer från träningen iallafall. pussss påå err

föresten, va bra gossip girl var igår, ja såg ett och ett halvt avsnitt sen somnade jag till
och sedan vid halv tre fick jag ett sms av emil haha, så då låg vi och sms:ade lite
lite crazzy haha.

gossip girl

Har ni sett ballar av stål ? haha roligaste programmet ever ! älskar hon som alltid ska dejta på upptagna killar hahahah. vet ni vad jag ska göra nu ? spänningen stiger :O
haha nej men jag ska kolla på gossip girl i två timmar :O två hela avsnitt, avensjuka ja jag vet ! haha. nu ska jag ta bort sminket sen blir de gossip girl maraton och sms:a med emil och syster !
god natt sönosar !

expensive food at john chris café

Nu tänker jag äta lite, pappa har köpte med sig kyckling och potatissallad så de ska blir gott:) andra gången ja äter kyckling idag(a) jag åt en pasta med kyckling idag på praoen sjuuuukt god, dom är riktigt duktiga på att göra mat där, kan verkligen rekommendera de ! fast de är himla dyrt, den pastan ja åt kostade typ 85 kr, sen kostar ju typ en läsk 25 kr. men jag får äta vad jag vill helt gratis bara för ja jobbar där(a), vi hörs när jag har ätit. Kram !

arbetslivet kanske inte är så roligt som man hoppats på..

hejsan svejsan.
Nu är jag hemma från praoen, är helt slut ! fy fan va trötta man blir när man istortsätt står och diskar i 4 timmar !
Asså detta var väldigt långtråkigt.. de jag fick göra var att diska och plocka undan saker från borden, i timmar liksom låter de kul ? inte speciellt de var typ helt okej i två timmar sen blev de långtråkigt + att de är så jävla mycket blattar "ursäkta uttrycket " men fan bara för att man är blond och råkar vara snygg haha skoja, nej men bara för att    man är blond så ska alla prata och kolla 24/7 dom är äckliga ! ni får tycka vad ni vill men ja tycker inte om när invandrare kollar på mig !. jaja de är ju bara fyra dagar kvar så jag ska nog stå ut(a) men de jobbiga blir imorgon,torsdag och fredag för då har jag träning precis efter. imorgon början min träning 6 så då kommer jag komma lite sen men inte ja kan göra åt.. sen på torsdag börjar den oxå 6 och på fredag tror ja att de är 6 oxå och när jag kom hem idag trodde jag att jag skulle somna direkt ! var helt slut hur ska jag då orka träning i tre timmar ?
när jag åkte hem så träffade jag Martin och Aleksi:) kul att träffa dom, saknar redan alla kompisar, de känns så tomt att vara på ett ställe där man inte känner någon.. men ska försöka träffa så många som möjligt i helgen men problemet är att jag har träning torsdag, fredag, lördag och söndag, och sen ska förmodligen emil sova hos mig i helgen oxå:) å sen ska jag självklart vara med världen underbarast och bästa syster som kommer hem över helgen, och sist men inte   minst så ska jag ju träffa lilla tedd oxå:)
men vi kan kanske träffas allihop och grilla eller så på lördagen ? ja vi får se hur de blir..
hur har alla andras prao varit ?


såhär såg jag ut idag, jätte dålig bild men hade skit bråttom till bussen "som vanligt "

Grattis maria & patrik

Godmorgon sötnosar.
allt bra med er ? själv mår jag toppen, förutom att jag var skit arg på min jävla grannar imorse dom började borra och hamra klockan 9 :O jävla idioter ! jaja jag gick upp vid 11 och hoppade direkt in i duschen och sedan åt jag lite makaroner och korv till lunch sedan kollade jag på ni vet de dära programmet "home extreme makeover" åå va sorligt de är, man bli så glad när man ser folk som hjälper dom som det svår ! fällde även en lite tår:$
nu hinner jag inte skriva mer för då kommer jag inte komma i tid till praoen och de skulle var riktigt pinsamt !
pusspuss

Föresten grattis på födelsedagen Maria & Patrik ♥

god natt

Gud va tiden går fort, ska lägga mig och kolla på tv ett tag sen ska jag sova, vi hörs imorgon innan jag åker till stan/prao puss god natt.

promenad med syster och bror

här är en bild från när jag emma och tedd gick i den kolsvarta skogen påväg till emil :) hehe de roligaste var när tedd helt plötsligt slet till och skrek för att skrämma oss, vet ni var emma gör då ? hon släpper tedds han och springer,
hahaha du är bara för gullig emma tänkt om de hade varit något på riktigt och så släpper du tedd och springer,  hahahha. älskar dig !

syster♥bror

titta & lär

Ibland är mitt självförtroelnde på topp, vilket jag inte tycker är dålig
eller vad tycker ni ? om man inte tar för sig här i livet så kommer
men igen vart !


things go wrong but life goes on..


prao på John chris café



klockan är nu snart 12 och jag sover inte ? why ?
borde väl egentligen sova och verkligen vara utvilad
till imorgon, men är inte på sovbhumör..
de går 10000 tankar i mitt huvud just nu, ja vet inte
vart jag ska göra av alla min tankar och funderingar !
iallafall imorgon börjar våran prao, jag ska vara på ett
kafé på drottninggatan som heter John chris café
har ni vart där ? de är typ värsta snobb kafét :) "that´s where i belong" haha
börjar 2 och slutar 6 varje dag, helt underbart sovmorgon varje dag :D
ska vara på denna prao en vecka sen ska jag på en annan, skriver om
den sen när de är dags.

går på en promenad med kusin :)

förlåt för dålig uppdatering, I am a busy person så är de, i fredags var jag med emma tedd och emil och en annan kille hela kvällen, sen på lördagen ade jag träning mellan 9-12 sen gick jag och solade på gräsmattan hela dagen, och på kvällen kom tedd och emma hem till mig, vi gjorde mat med kristofer och sen vid 9 åkte vi till emil och träffade han, de var en jävla bit att åka ! vi fick gå typ en halvtimma i en skit svart skog ! och tedd typ skrämde emma så sjuuuukt mycket hahaha. aja vi var ute med han ett tag och köpte lite redbull och vi gick på kyrkogården, vet ni hur läskigt de var elr ? och samtidigt skulle emil berätta massa läskiga saker som hade hänt där:O sen gick vi iallfal hem till honom och kollade på skräckfilm och myste sen kom kristofer och hämtade oss klockan 12, och jag orkar inte berätta allt men ja var iallafall skit arg på han för att ha hämtade oss så tidigt, men mamma och pappa var ju på landet och han hade lovat dom.. så.. men han fick en lite utskällning av mig sen var de över hhahaha. vi satt och myste på balkongen hela kvällen jag emma och tedd, sen gick vi och la oss vid 4 och vaknade klockan 8 av den fucking väckarklockan ringde, så jag stängde av den och sp somnade i om till halv 12.. sen lite senare kom emil och hans kompis hit och vi kollade på film och myste galet "inga detaljer" hihih, sen åkte emma och tedd hem vid halv 5 för hon ska ju åka till småland på prao:( och jag å kristofer åt till farmor och åt middag där mad pappa och mamma, jag och bror köpte blommor på vägen till farmor gulligt va ? men shit va dyrt de är med blommar 4 blommor för 100 ?! värsta rånet alltså haha nej men de kosta att liga på topp ;) nu ska jag ut och ta en promenad med min underbar emma kusin, vi hörs lite senare då ska jag berätta om min prao, puss på er !


jag och tedd <3

emil <3

älskar dig syster

älskar er !

haha

bilder från helgen, tagna från emmas blogg


älskar vädret !

hallå !
vilket underbar dag, började med att ja hade träning 9-12, de gick väl sådär eftersom jag hade så ont i handen.. sen åkte jag hem,  och  när ja kom hem smörjde jag  in mig i olja och schteeekte på balkongen sen efter typ 30 min tog jag med mig filten och gick ner å la mig och solade på gräsmattan i några timmar, så himla skönt bara lyssna på musik och koppla av.. sen vid halv 4 gick jag upp och städade mitt rum, gjorde ansiktsmask duschade och nu sitter jag här framför datan, kristofer har också kommit hem nu och mamma å pappa är på landet så vi är ensamma hemma, så emma och tedd ska sova här :) vi ska bara chilla galet, äta godis kolla film och sånt mysigt.. vi hörs lite senare ikväll ! puss

 
schteeeker på balkongen                       osminkad och klar för sommar väder :)

älskar bror & syster !

Nu är jag hemma igen. har precis tagit bort sminkat och ätit lite, åt knappt något till middag.. nu ska jag bara chilla framför datan ett tag sendan måste jag sova eftersom jag har träning klockan 9 imorgon bitti :O fattar inte hur jag ska kunna träna när jag har så här ont i handet + ryggen :(
imorgon ska förmodligen emma och tedd sova hos mig eftersom ja har FF :O haha <3
puss & kram

bror <333 hehe

kolla på registreringskylten ! var ju självklart tvungen att ta kort på den (a)
alla andra bilder kommer förmodligen imorgon när syster har laggt in dom.

hemma hod tedd med syster !

Tja bloggen !
Allt bra med er ? sitter hemma hos Tedd nu men Tedd emma och han  kompis.
Emma, tedd,emil och jag har varit ute på en lång promenad och nu har vi bara
 chillat galet hemma hos tedd och tagit massa bilder ;) som ni får se imorgon.
nu ska jag vara lite social pusspuss !


nu åker ja till Tedd !

Sådär då var man färdig duschad och sminkad, nu ska jag åka till hässelby där tedd bor :) vi hörs när jag kommer hem, puss !
 

duscha

ska gå in och duschen nu och sedan ska jag göra iordning mig, ska åka till Emma som är hos Tedd vid typ 18-19 tiden.

valborg

Hej bloggen !
vilken kväll de var igår, vet inte ens om jag kan beräta allt.. men vi hade dt sjukt kul, ja emma victoria felicia ille calle patrik olle charlie var först och grillade i nockeby de va sjukt trevligt sen kom de massa folk som vissa kände så då blev vi rätt många sen sa all att polisen skulle komma dig och en av tjejerna var as packad kan tyvär inte säga vem de var så vi drog vidare vid typ 9 och ja de hände en hel del på vägen som ja inte tänker berätta med respekt mot en tjej, sen åkte vi till alvik och träffade tommy anton manne jonte darre jagi lisa gurra och alla, så vi var där och röjde lite. haha ja jag orkar faktiskt inte berätta allt eftersom vissa  personer som läser detta inte borde få redan på något.. hehe
iallafall så lite senare åkte jag emma patrik olle charlie och två andra tjejer till brommaplan där de tydligen skulle var en fest men så blev de aldrig så vi träffade emma h joanna och dom och massa killar. aa efter mycket om och men så åkte vi tillbaka till alvik och träffade ida, olivia, jonte och dom och vi sen åkte vi tillbaka till brommaplan och åt sen kom min pappa och hämtade mig jonte och emma vid 12-halv1, sen somnade vi direkt "undra varför" hihi
jag och emma vaknade runt 11 och vi mådde väl inte så jätte bra men de funkade, emma åkte till tedd vid 12 och mamma körde hem mig till patrik och olle och charlie så var jag med dom tills dom skulle på matchen då åkte jag hem och nu ska jag fika med min föräldrar, så få vi se vad som händer ikväll.  hade ni en bra valborg ?



Outfit för kvällen

Emmas outfit

Du är min solstråle

dags att handla, hot doooogs ille haha

kärlek till er !

Emma, Carro, Felicia <3

syster

Caroline

älskar er !

sötnosar

jag och rasmus

partik bästavän

patrik olle jag felicia emma <33 älskar er

haha

victoria<33333

<3333333

the gangsters, haha <3

livet är en fest :D

vi var inte i fult medvetande här ! hahahaha älskar dig <3

ni får inte se dom andra bilderna ;) haha ni som var med igår
kan ju självklart få dom ;) <3

sovdags haha vi är inte som alla andra ;)

RSS 2.0