god natt

Nu ska vi göra iordning oss och sedan gå å lägga oss, puss och god natt !


kolla emma blogg

Om nu vill se min nya bh så gå in och kolla på emma blogg (a)

grattis manuela

Hej bloggen !
inge bra uppdatering från mig denna veckan, men men så är det ibland. nu sitter jag i min säng med bästis och snackar skit. vi hade klassensdag i skolan idag de var skit nice, sen efter de så åkte ja, emma, elenore, felicia och victoria in till stan och kollade i affärer, köpte bara en bh men den var as cool ! "ja å emma köpte lika dana " haha. efter de var ja tvungen att åka hem för att gör iordning mig för manuelas studentmotagning. en riktigt lyckad dag blev de !
*klassensdag
*stan med vännerna
*studentfirande hos manuela
*sola med pappsen å emma
när vi kom hem från manuela så hämtade vi upp emma på vägen och sedan åkte vi hem , men ja bytte bara kläder för sen tog jag pappa och emma en långprommenad till Brommaplan för att sola, så vi sola i 20 min och sedan handla och sedan hemåt igen. riktigt mysig kväll. blev bjuden till iris å några med ja tacka nej för ja ska ju ha gympa tävling i morgon så ja tog en mys kväll med min kära bästis :) sen kommer mina kussar från skåne imorgon. nu ska emma få blogga pusspuss !


så här såg jag ut

Men dom här underbar skorna


min kära mamma

i love you

pappa

du är den jag älskar mest storebror !

Grattis manuela ♥

så söt !

ja önskar dig all lycka i framtiden, du har en speciell plats i mitt hjärta !


Kristofer & Manuela & Amanda

pappa & Emma på väg till brommaplan

jag och pappa, självklart mina rosa byxor


Nu ska ja och emma fortsätta att snacka skit;) hare bra !
försten så har jag gympatävling imorgon klockan typ halv 5, men ska vara där 3, och innan de sk jag å pappa fixa  en ny kamera till mig :) eftersom min har gått sönder "igen"

funderar..

Min dag började väl inte speciellt bra, vaknade vid 7 av att mamma kom in å frågade om ja skulle gå upp men sa att jag skulle göra de sen, mådde verkligen skit.. inget kändes bra men tänkte att ja måste gå till skolan iallafall inget kommer ju bättre av att jag ligger hemma å deppar.. men somnade om till halv 10 "började halv 9" så jag tog de lugnt kom till tredje lektionen som var engelska och ja gjorde de bästa av de och försökte vara så glad som möjligt:/ ****** verkar  vara otrolig arg på mig å pratar inte med mig så... efter skolan träffade ja emma kusin å vi handlade bullar å godis på  ica och sedan åkte vi hem till henne å kollade på i taket lyser stjärnorna med min andra kusin "sara" super mysigt:) sen skulle ja hjälpa emma att bygga upp hennes nya garderob och till en början blev de bra tills allt paja haha, så klockan 10 kommer pappa upp dit och fixar iordning allt ! (a) och jag som inte hade ätit någon middag så halv 12 åt jag haha. nu ligger ja här och funderar på allt...


kärlek är ingen lek, ord sårar mer än man tror, och orden försvinner aldrig, de stannar för evigt..

sitter å lyssnar på deppmusik..
 






..

Det är förmodligen så här du känner..


tårarna rinner ner för min kind..


saknar dig !

Tove Fröman fan va jag saknar dig ! vi måste träffas snart de var evigheter sen ! love you !


...

Det här funkar inte ! nu skiter ja i det här jävla uppvärmningsprogramet..
får förklara för monik att ja har haft för mycket helt enkellt "för de är ju sanningen"
min mamma kom precis hem från föreldrarmötet men ja sa till henne att jag inte orkat göra det här med uppvärmningen har aldeles för mycket att tänka på.. och hon ville förstås prata men ja sa bara att ja inet vill prata om de, de är aldeles för jobbigt och de är en lång historia vet inte äns vart jag ska göra.. tårarna rann när jag sa det här.. vet inte vad jag ska säga till dig, ja vill bara att allt ska lösa sig å att vi kan vara bästa vänner !





Kämpa !

Sitter i mitt rum och försöker göra mitt uppvärmningsprogram men jag har för mycket i huvudet för att kunna  koncentrera mig.. fan va trött ja är på mitt liv just nu ! känns som allt bara blir fel..
vill inte att du ska hänga upp ditt liv på mig gubben.
du måste försöka gå vidare utan mig.. ja vet att du klarar de !
för du är en stark kille, kämpa på nu !
du kommer hitta någon annan som gör dig lycklig ja lovar, du måste bara anstränga dig.
jag kommer alltid finnas vid din sida och stött dig, men ja tror inte att kärleken har nått ända upp för mig..
men du ska veta att jag alltid kommer att älska dig som vän !
försök att ta åt dig ****** du är värd den bästa ! ♥



Du klarar de !

RSS 2.0