god natt

God natt ! nu ska jag kolla på gossip girl får se hur långt jag kommer denna gången haha igår somnade jag(a)

(a)

Här kommer listan på hur jag tycker att en kille ska vara, som jag sa att jag skulle göra för ett tag sen. 

  • Söt/gullig
  • Omtänksam
  • romantisk
  • rolig/snäll
  • ska kunna prata med han om allt
  • man ska vara trygg med den personen

plugg...

Finns det något tråkigare än att plugga ? tror fan inte de... menmen nu får det räcka för idag, förtsätter med pluggandet imorgon, med nya krafter. förresten så har jag pratar med Oskar Knaust och vi ska träffas på lovet typ ta en fika elr så och snacka var så länge sen jag träffade honom, saknar dej Oskar:( sen ska jag träffa Manuela oxå eftersom vi inte hinner i veckan har rätt mycket i skolan å så.. och självklart ska jag vara med min syster jätte mycket ! dom senaste veckorna har vi knappt hunnit vara med varandra:( men de ska det bli ändring på eller hur gumman ?
Nu ska jag kolla på "den rätte för Rosing" haha roligt/patetiskt program !


älskar min bror & syster

Sitter och pratar killar med min bror Tedd, måste plugga snart:(
uschuschusch nu är jag på dåligt humör ! kollade just på andra avenyn de var fett hemskt började gråta:( åå jag är så jävla känslig ibland när jag kollar på filmer :/ typiskt mig att typ sitta och kolla på en film och börja gråta(a) haha. men nu måste jag rycka upp mej lite.
tur att jag har min syster och min bror iallafall ! <33

Ni är som gjorda för varandra !

Älskar dej Emma Carlsson Sandelin


Outfit


hatar skolan !

heej, nu är jag hemma från skolan och är vrålhungrig eftersom jag bara ätit ett och ett halvt äpple på hela dagen.. nu har jag gjort en macka och min favo kaffe med chokladsmak:) skit länge sen jag drack den. nu ska jag bara ta det lugnt och kolla på andra avenyn och dricka min kaffe sen måste jag plugga fucking äckliga no:n faaaaan va irriterad jag var på no:n idag för jag sa till min lärare jag har inte vetat att vi ska ha prov förens typ igår ! hon ba nej du har vetat de skit länge, och liksom provet är på fredag och hon gick igenom fler saker idag, hur fan ska man hinna lära sig allt ? fuck va jag är trött på skolan ! jag går i 8:an och är redan trött på skolan ?! inte bra...

första bilden är från igår.







god morgon sötnosar

god morgon bloggen !
Sovit bra ? de har iallafall jag gjort vaknade vid halv 9 och gick upp och duschade, och nu sitter jag här med handuken och ska välja kläder, hmm... svårt val tror de blir ljusa jeans och min nya kappa. Det verkar ju som de ska bli varmt. idag måste jag plugga hela kvällen:( för vi har no prov på fredag och jag har inte börjat öva än :S
nu måste jag göra iordning mig vi hörs senare.
kiss !


<3

förlåt för dålig uppdatering, men jag orkar verkligen inte blogg idag, har varit i skolan idag vi var och badade/simmade med klassen, haha ganska roligt när vi väl kom dit faktiskt(a) efter skolan åkte jag felicia och victoria till brommaplan och dom skulle sola sen blev de donken, och tommy kom oxå dit, undra vrf ? haha skoja, sen var jag på utvecklingssamtal:D uschusch de är inget jag föredrar med de gick bra så de e lungt förutom att en lärare sa till min mamma att jag kommer försent varje dag men de visste hon redan så.. hihi(a) fyfy carro.
sen har jag och kristofer kollat på "ballar av stål" haha fan vilket sjukt program. nu sitter jag och snackar med emma och tedd på msn:) ska kolla på gossip girl snart och sen ska jag sova, runt 2 elr vadå ? kommer aldrig orka upp imorgon, men börjar 10,50 imorgon så de e lugnt så går väl upp vid 8 och duschar å så(a) ha de bästa
puss på er !

 
 
 
Emmas och min lunch (a)

Du är underbar syster !


fin va ?


god natt

Jag vet att jag sa att jag skulle göra en lista på hur en kille skulle vara (a) men är för trött för de nu, s jag göra det imorgon om jag kommer ihåg. puss och god natt älsklingar !

älskar min kusin mest <3

hej sötnosar !
Har just pratat med felicia i tel, och gissa vad vi bla. pratade om ? "killar" haha. jag ska göra en lista hur jag tycker att    en kille ska vara. Emma kusin fia och farmor var här och åt middag idag, och jag och emma satta och snackade, kommer alltid älska dej gumman, och finns alltid här för dej, från vaggan till graven. de är bara ringa vilken  tid på   dygnet som helt kommer verkligen ALLTID att ställa upp för dej ! Emma Carlsson Perman ♥ Caroline Carlsson. nu ska jag prova badkläder eftersom vi ska simma med klassen imorgon.
puss på er !


 
på träningen, Glicki och jag

färga hår, sola, träning

jag ska färga mammas hår nu sen ska jag sola, skriver när jag kommer hem från träningen ! puss bejbis

sommartid

Hallå jag vaknade runt halv 11 idag trodde jag, sen satte jag på datan och ser att klockan är halv 12 :O de är ju sommartid ? de visste inte jag haha. men nu måste jag ställa om alla klockor.


.

God morgon, vaknade för en liten stund sen så skönt med lite sovmorgon, nu ska jag kolla lite på tv sen vid typ 12 ska mamma köra bort mej till brommaplan så skaj ag sola lite, sen är det träning från 14-17 sen ska min farmor och faster och kusin komma hit:) ha en bra dag !
puss

bilder från middagen med släckten.

Nu har våra gäster gått hem, de var mammas syra alltså min moster jag trodde att de skulle bli jätte tråkigt, men där trodde jag fel ! de var jätte trevligt och dom hade med sig min kusin bara amy så sjuuuukt söt! och sen pratade jag rätt mycket med min kusin Cissi "jätte nice"
här kommer lite bilder från kvällen.
puss sötnosar !
   
jag och amy                                                       Kristofer
   
innan träningen                                              släkten    

roban,amy,kristofer                                                    Kristofer hjälpte till i köket :O

Skriver mer ikväll.

Jag är verkligen inte sugen på att skriva nu, har varit på träning från 9-12 idag och nu ska jag bara chilla galet tills pappa kommer hem med mitt nya skrivbord, hoppas att det är rätt denna gången ! ikväll ska mammas syrra komma på middag "suck" och ja måste typ vara hemma... jag som ville träffa komisar ! och sen sa Bosse att vi inte skulle träna imorgon bitti:( fast på ett sätt är det bra för då får jag sovmorgon och så hinner jag sola solarium ett tag oxå eftersom vi ska bada på måndag, men vi ska ju tävla snart så vi skulle nog behövt dom dära tre timmarna ! fast har ju iallafall träning mellan 14-17 menmen jag tyckte iallafall att träningen var rolig idag, jag skriver och lägger in bilder senare.

bilder från idag.




olle gjorde katt ögen(aaaaa) gullunge !

   
jag älskar dej gumman !


jag i tisdags.

älskar dej Hanna !

hej förlåt för dårlig upptadering idag. I skolan idag hände de väl inget speciellt, men efter skolan hade jag tänkt att åka till stan direkt, men jag var tvungen att åka hem i mellan eftersom jag var för lätt klädd, hade min nya vår jacka " jätte smart" kallt som fan var det, jag fattar inte vad vi lever i för land ? det är nästan april och det snöar ?
när jag kom hem gjorde jag iordning mig och sen åkte jag till odenplan där Hanna mötte mej och så gick vi hem till henne, åååå va söt olle hennes lillebror är, har känt han sen har var nyfödd och han har växt så mycket, redan 4 år, gulligaste ungen ever ! vi var hemma hos henne några timmar vi hade så mycket att prata om, vi har ju inte hunnit träffas på ett tag. Vid halv 7 åkte vi till hötorget och åt middag i kungshallen, jag åt någon kyckling och Hanna någon kyckling macka(a) efter de gick vi på bio "en shopaholics bekännelse" den var helt okej, ingen jag direkt rekommenderar men det var ju inte dålig... nu ska jag typ kolla på tv och bara chilla har ju träning klockan 9 imorgon :O

<333

Storasyster <3 lillasyster


Emma <3 Tedd

hej bloggen, då var men äntligen hemma från ikea, det första vi gjorde när jag och pappa kom hem var att börja montera upp skrivmordet/sminkbordet och så när vi öppnar det så är självklart skiten fel ! fan va arg jag blev, ursökta mitt språk nu men den dära jävla utlänska käringen som skulle hjälpa oss måste ha tagit fel elr något, åå ibland blir man bara så jävla trött på ikea, det är i stor sätt altid någo som saknas ! men min byrå monterade vi upp och den var jätte ifin, men själcklart sakades det speciella skruvar till ena lådan så vi måste åka tillbaka och fixa det i helgen.
sen har det hänt en jätte rolig grej idag/kväll min älskade lilla syster har hittat sin drömprins "äntligen" ni är så söta tsm Emma♥Tedd 26/3-09

Ikea here we come !

så nu har jag pratat med min mamma, och hon sa att vi skulle åka till Ikea och köpa mina möbler idag:D men jag ska ju ha en ny säng oxå 1.20 :D men de ska vi inte köpa nu för vi måste ta bort min gamla å så först. asså förra gången jag och mamma var på Ikea och kollade på vad jag ville ha så kollade vi och provade olika sängar och så bestämde vi oss för den, men shit va den var dyr den var 5000-6000 bara för min säng:O aja tack mamma och pappa !
lägger in bilder sen, får se om vi hinner göra något nytt i rummet idag.


Tyra Banks show

Nu är jag hemma från skolan, sitter och kollar på Tira Banks show, de handlar äktenskap och det är typ en kille och en tjej som är gifta men dom vill ha ett öppet förhållande alltså tjejen har en flickvän och hennes flickvän och en pojkvän och dom som var gifta den killen har oxå en till tjej hahaha helt cp... ikväll ska jag kanske till Ikea och köpa mina möbler men får se vad mamma säger sen, hon skulle prata med pappa. imorgon ska jag träffa hanna de ska bli jätte kul saknar henne som fan ! vi ska in till stan typ fika kanske gå på bio sen, får vi se vad vi gör.
föresten näste vecka är det den dära festen "klubberiet", får se om vi ska gå ska prata med emma och felicia. skriver mer ikväll, xoxo caroline



<3

hallådär, har precis duschat, träningen var skit rolig idag speciellt när bandykillarna kom haha dom stod och kolla när vi körde kriståendet och busvisslade (a) vi har typ gjort om vårat fristående eller vi har blandat ihop båda gruppernas fristående, och för dom som inte vet vad fristående är så är det en dans, man tävlar alltid i fristående "dans" och sen alla volter och sånt...

Pappa visade jute en bild som han hade tagit på mig mamma och kristofer i Thailand, så här kommer den.


våfflans dag


våfflans dag, ser det inte gott ut ?

haha :O

shit va mörkt hår jag hade :O och denna bild är typ mer än ett år gammal !

vill ha vår !

snällasnällasnälla säg att våren kommer nu ! jag orkar inte vinter längre ! vill ha vårkläder och inte vinter jackor ! hallå vi är liksom i mars och vi har snö ? uschusch.


en vanlig dag i mitt liv

hej bloggen, har överlevt ännu en dag till i skolan, men idag hade vi musik och de är typ alltid roligt och på språket kollade vi bara på film. ikväll är det träning igen mellan 18-20, så nu ska jag bara ta det lugnt så jag orkar med att träna sen. fick ett sms av mamma för ett tag sen där det stod att det var våffeldagen idag, så det blir våran middag "i love it" hoppas ni har haft en bra dag.

dagens outfit



  

träning hela helgen typ

hej bloggen, nu ligger jag i min säng och kollar på a shot at love " som vanligt" haha nej men de är riktigt toligt tycker jag... jag kom på att tisdagar är skit lång, elller de känns inte så på dan men på kvällen känner man av det. för de börjar med att vi börjar halv 9 och sen slutar vi 15.40 och sen är jag hemma typ 16.15 och då har jag typ en och en halv timme på mig att göra iordning mig och typ äta sen är det träning 18-21, så tisdagar har jag fult upp. imorgon har jag oxå träning men de är bara från 18- 20 då, sen har jag träning på lördag 9-12 på morgonen:O och på söndag ska vi träna 6 timmar från 9-12 sn äta lunch i två timmar och åka till en annan hall och sen träning mellan 14-17, så min helg kommer i stor sätt gå ut p att träna:P men på fredag ska jag träffa hanna, åå fsn va jag har saknat henne så de ska bli jätte mysigt att träffa henne. nu ska jag sova god natt.
xoxo caroline


Elenore tsm klarar vi det !

kom just hem, har pratat med elenore i telefon, saker har varit så komplicerade den sista tiden, och faaaaaan elenore är den sista personen som jag vill mista ! vi har alltid stått varandra så nära och sen var det bara som muren sprack, men fan gumman den ska vi bygga upp igen eller hur ? tillsammans klarar vi allt elenore truedson. jag älskar dej gumman.

nu ska jag kolla på andra avenyn och sen har jag träning 18-21 så jag skriver ikväll och lägger in bilder då. puss !


Shopping

var i stan med Felicia idag, skulle köpa en ny jacka och nu har jag köpt den och är skit nöjd. självklart fick jag med mig lite andra kläder hem oxå(A)




mag smärtor

fy fan, ligger i sängen och har värsta magsmärtorna på sidan av magen, ni vet där man brukar ha blindtarmen, men tror inte att de är de men ont gör det, mamma har gjort iordning en värmekudde så vi får hoppas att det går över så vi inte behöver åka till sjukhuset:(

god natt

måste sova nu om jag ska orka upp halv 7 imorgon.. uschuschusch vill inte gå upp så tidigt:(
men any way de bli inte bättra av att sitta här och gnälla, god natt.

Sanningens ögonblick

Har precis kollat på sanningens ögonblick, roligt program alltså men gud hur kan man ställa upp i ett sånt program ? det kom en fråga till en tjej, älskar du Erik ? "alltså hennes pojkvän" och ja ni kan ju gissa vad hon svarade, NEJ... visserligen hade hon haft en jobbig tid innan med hennes andra pojkvän men ändå...
min kladdkaka blev jätte god :D

         

kladdkaka

Kladdkaka

Kladdkaka recept
Nu ska jag baka kladdkaka, "tjock som jag är"

Glikeria <33

Här är perfymen Glikeria.

Ikea

Hann tyvärr inte blogga innan träningen så gör det nu istället. de var en rolig träning jag och glikeria var lika flammsiga som vanligt(a) men jag hade ont i min rygg denna träningen oxå:( måste träna mycket hemma så de går över!
som sagt så var ju jag på Ikea idag, och jag har hittat skit fina saker till mitt rum! kommer ha sjukt många speglar i mitt rum, men det kommer bli jätte fint tror jag, tänker inte avslöja för mycket hur det kommer se ut för de får ni se sen, men de kommer ju ta ett litet tag eftersom vi måste prata med målarna och sen ska jag göra speciella design som pappas kompis måste special beställa för det finns inte så jag kommer vara ensam om att ha det! " nu blev ni allt lite nyfikna om vad det är va" fortsättning följer haha, fick en kommentar här nedanför som skrev "fan vilken fint rum" tack sötnos då ska ni få se hur det kommer bli sen(a) ja de bli spännande hur har eran helg varit ?



mamma på Ikea

innan träningen

träningen, första bilden sofia dom andra jag (a)

IKEA

Klockan är halv 10 nu och jag vaknade precis, nu ska jag gå upp och göra iordning mig sen åker jag och mamma till Ikea:) skriver när jag kommer hem eller efter träningen det beror på när jag kommer hem. puss!

god natt

klockan är 01.15 nu tror faktiskt att jag ska försöka sova, eller först ska jag kolla klart på gossip girl eftersom jag somnade när de var 10 min kvar typ i torsdags(a) sov gott alla sötnosar

Grattis kusin

Så nu ligger jag i sängen och kollar på mean girls den är rätt gammal men fortfarande lika rolig. idag var jag och kollade på tapet till mitt rum och jag tror att jag har hittat en som jag vill ha, sen efter de så gick vi till Emma kusin som fyllde 17 år grattis kusin<3 vi var där i ca: 4 timmar sen skulle jag igentligen träffat felicia och några men felicia hade jätte ont i huvudet så då bestämde jag mig för att vara hemma istället och göra iordning mitt rum, så nu har jag tagit bort mitt skrivbord och bänken under tv:n och vänt på sängen "skulle kolla hur det blev" och jag är jätte nöjd så nu ska jag få en ny säng "1.20" så sen kan alla som vill komma och sova i samma säng som mej;) haha sen ska jag köpa ett skrivbord och spegel tapet osv.. så jag och mamma ska till ikea imorgon och kolla på alla saker, fast vi ska inte köpa dom imorgon. men imorgon blir det ingen sov morgon för jag och mamma ska gå upp vid 9 och göra iordning oss sen ska vi åka till ikea som öppnar vid 10 och sen vid 2 har jag träning. men jag tror mitt nya rum kommer bli jätte fint. hur har eran helg varit ?





  
före
 
efter

skriver sen

godmorgon bloggen, nu ska jag åka och kolla på tapet till mitt rum eftersom jag ska göra om det, så jag skriver och lägger in bilder sen, vid två ska vi till Emma kusin hon fyller 17 idag:) puss!

fredag

Nu ligger jag i min säng och kollar på american pie haha eller jag kollar typ inte men men.. felicia gick hem för en stund sen vi har haft en mys kväll och vi hyrde Patrik 1.5 haha den va fet rolig:D Sen har vi slingat mitt hår oxå(a) här kommer bilder från dagen.




 
 
utan dej bror vore mitt hjärta helt tomt!
 

älskar dej felicia <3

Nu är jag hemma igen! jag och felcia var och solade i brommaplan i 20 min, var lite för långe kom jag på efter för blev lite röd i ansiktet men vad gör man inte för att vara brun haha. skulle ha följt med felicia hem men hennes mamma var typ sjuk så då åkte jag hem och gjorde met istället "pengarpengar" haha men efter maten gick jag utt och hyrde en film "rally brudar" hehe måste bara se den, den verkar så rolig. men vi får s vad jag tycker ska se den med mammi. sen köpe jag såklart glass när jag var där (a) så nu blir det mys vkäll med film och glass:D


älskar dej gumman <3

Tommy och jag

Tommy, Anton och felicia 

Felicia<333
 
me

caroline

(a)

torsdag

hej bloggen, sitter hemma hos mig med felicia nu, vi ska åka och sola på solarium och sen ska vi hem till felicia en stund. men jag skriver och lägger inte bilder från dagen kväll. puss!
älskar felicia<33

Gossip girl

Äntligen har Gossip girl kommit ut! så avslutar kvällen med att kolla på det:D
måste bara berätta jag och sofia hade så jävla kul på träninge, vi tränar ju i hässelbyhallen mellan 18-20 och då kommer alla bandy killar förbi där och står och kollar på oss när vi kör fristående, och sen duschar dom i omklädningrummen precis utanför oss och då tyckte vi ju såklart att de var skit kul så vi var ju bara tvungna att "råka" gå in där hahaha fan va kul de var.


kolla Nate! han är så snygg!


Outfit idag!

                      
              
                          Gjorde iordning mina naglar idag fina va ?

bilder från igår

 
Emma, My och Sara, älskar er tjejer <33333

My, jag och sara <33

Sara, my och jag <33

haha ja dom är som dom är, de är därför jag älskar dom!

titanic haha

okej vet att mitt hår ser gult ut och jag helt efterbliven menmen älskar dej my!


förlåt för dålig uppdatering

heej bloggen, förlåt för dålig uppdatering idag. kom just hem från träningen och nu sitter jag och lägger in bilder, fick en sladd av pappi som funkar för den här mobilen. ska hoppa in i duschen snart. idag hade vi redovisningar i skolan gick faktiskt bra trodde jag ej för hade inte övat något. på resten bli det en lång "promenad" haha pallar inte berätta vad som hände på rasten men efter skolan gick iallafall jag emma h ille och calle ner till alvik och väntade på bussen och då tog calle fram sin gitarr och började spela haha (a) lägger in bilder från idag!
pusselipuss


 

1. Calle som spelar gitarr 2. elenore <3

mat.


min mellis

kyckling,ris och wok blev det till middag(a)

nu ska jag blir rik (a) haha

sådär då var man färdig duschad(a) ska försöka att gå lägga mej i tid idag, blir alltid så himla sent, måste kolla igenom mina papper eftersom vi har redovisning imorgon och jag har inte övat en enda gång:O hoppas de går bra ändå.

jag är faktiskt rätt stolt jag gjorde middag idag(a) jag mamma och pappa har gjort en deal om ja lagar mat så får jag 100 kr:D så nu har jag tjänat ihop de:) och sen har jag fått högre vecko/månads peng får 600 i månaden alltså 150 i veckan, och sen får jag 50 kr om jag kommer i tid till skolan varje vecka, och 100 om jag damsuger. Och dom pengarna går till, öö vet faktiskt inte riktigt vad dom går till haha för mamma och pappa betalar redan allt mitt typ(a) men ska väl spara och shoppa loss. så jag räknade ut att om jag sparar alla pengar en månad så kommer jag typ ha

månadspeng: 600
tid till skolan: 50
laga mat fyra gånger: 100*4
damsuga 100
1150 på en månade de e rätt bra tycker jag(a)

outfit


igår

igår

idag, mitt ansikte blev lite konstigt


en vanlig dag.

hej bloggen, kom just hem från skolan har varit en rätt lugn dag idag, på lunchen var vi nere på donken å åt eller jag åt bara en glass hihi(a)
När jag, emma och elin satt och väntade på bussen så satt jag och kollade igenom min mobil "den som jag har nu" alla bilder från i somras när jag åkte runt i Europa med emma familj och så hittade vi en video som en kille sjöng på då kom alla minerna tillbaka haha, de var nämligen så att jag och emma träffade två killar i Danmark som var norskar och vi var typ ute till 3 på natten med dom och ena killen som hette lasse satt och skön en jätte bra låt och de va så himla gulligt(a) hihi var bara tvungen att säga de. nu ska jag kolla på andra avenyn sen är det träning från 18-21..

ledsen att jag inte lägger in bilder men vet inte vad sladden är till den mobilen som jag har nu är. så det får bli en sån här tråkig blogg med inga bilder tills jag har fixat allt "suck"

älskar emma sara & my

ojj vilken rolig dag jag har haft idag! började med skolan kanske inte det roligaste men de funkade sen efter skolan åkte jag,emma,felicia,jaggi,anton,tim,tommy,gustav till stan för att fika. Vi hade väl tänkt oss något mysigt café som typ wayne's coffee men det slutade med donken vid medborgarplatsen(a) för jag ville ha milkshake och när vi kommer fram till donker och jag ska gå fram och beställa tror du inte gubbjäven bakom disken säger att milkshakeen är slut! :O jag bara kollar på han säga, skojaru med mej ? nu har du förstört min dag! haha han ba men det finns ju någon annan där borta och pekade, men inte fan fanns det en till donken där nej så dt vara bara att åka tillbaka till alvik igen hahah. så vi sat i alvik et tag och äntligen fick jag min efterlängtade milkshake haha, sen så bestämde vi oss för att åka hem och sen träffas "jag emma felicia anton rasmus" och kolla på film hos någon, men vi kunde typ inte vara hos någon vet ej vrf menmen så jag och emma fick andra ideer istället(a) så vi åt middag sen körde min otroligt snälla pappa oss till vällingby då vi skulle kolla på en hockeymatch med typ alla mys killkompisar oo killar haha skoja, nej men asså det var skit kul vi var så jävla flammsiga hela tiden. Sa jag att vi var med my och sara där föresten? jo men vi träffade dom sötnosarna där, så efter matchen var det typ värsta snöbolls kriget(a) haha men aja sen när motståndarlaget kom ut så var den en sjuskt söööööööt kille där fan jag dör, han kollade som fan och sen när han gick så sa han hej till mig haha ja ba hej:$ hehe så nu ska my fixa hanns nummer:D haha. sen kom emmas rallymamma och hämtade oss hahaha och i bilen så ringde johan så satt och pratade med han et tag och nu sitter ja här framför datan har just gjort en varm macka ska snart söva nallen(a) jag har börjat duscha på mornarna istället as skönt man blir fett pigg. men nu ska jag inte skriva mer för då kommer ingen orka läsa haha pusspuss!
ps: jag och sara hade sjut kul när vi satt på bänken och sniffade tuggummi haha älskar dej
Älskar er tjejer My, Emma och Sara <3
bilder kommer förmodligen imorgon för min mobil har inga batterin och min ladare e borta så ja har en annan mobil.


TV

sitter och koller på Fun with Dick and Jane på tv, den är rätt rolig(a) fast den började nyss. i pausen ska jag duscha och göra en ansiktsmast,hoppas alla har haft en bra helg!

        

känner mig som en tant!

hejsan svejsan, har precis ätit middag har varit på träning från 2-5 idag, asså fan min kropp är helt döööd! när jag vaknade i morse hade jag ju typ nackspärr och sen har jag typ sträckt  hälsenan och har ont i ryggen:S hehe känner mig som en gammal tant som typ har ont i hela kroppen... men det är för att innan jag åkte till Thailand så var jag typ sjuk i två veckor å då fick jag inte träna och sen tränade jag i en vecka och sen var det Thailand så min kropp är inte så vältränad nu så måste bara träna några gånger så bli nog allt bra igen(a) "hoppas/tror jag" ikväll funderar jag på att gå och hyra en film vill se den dära rallybrudar haha den värkar rolig(a) men nu ska jag hoppa in i duschen snart.
puss!

grattis

Grattis på namnsdagen bror "Kristofer"

hjälp mej ?

Någon som har lust att hjälpa mej med min design ?! snälla, puss på er!

.

god morgon bloggen, vaknade vid halv 11 idag och hade skit ont i nacken:( hoppas att det går över för jag har träning mellan 2-5 idag! jag är lite irriterad idag kan inte berätta vad det är men vet inte om jag ska vara det egentligen! men jag vet att du inte göra det för att vara elak men den punkten är ju fan känslig! tänk dej för innan du gör något dumt! men jag kommer alltid älska dej oavsett vad du gör för du är den som har störst plats i mitt hjärta och du finns alltid hör för mig, och det kommer jag alltid att göra för dej oxå .........<3


"gammal" bild på mig eller gamal å gammla typ ett halv år(a)


lite olika outfits från veckan och idag.

 


kärlek.

Vart hittar man kärlek,
Vad är kärlek egentligen ,
Är det nåt någon har hittat på bara, eller finns det verkligen äkta kärlek,
isånnafall vart ? 
Varför ska kärlek vara så komplicerat
varför kan man inte bara hitta den perfekta kille som har allt och som man kommer älska föralltid.
Jag förstår inte vitsen med att man ska behöva gå runt och känna att det är en del i sitt hjärta som saknas.
Men när man väl hittar sin kärlek då känns det som världen vänds upp och ner och livet bli helt plötsligt toppen och inget ser mörkt ut till den dagen då allt tar slut, då man bli dumpad/dumpar då vänds världen tbx och allt bli som vanligt igen. Varför ? Visserligen är väl det här en del av vårt liv man ska träffa olika personer och vissa faller man för och vissa inte..





fy fan ...

fy fan säger jag bara! hur fan kan en sån piss låt vinna, vet inte äns vad hon heter men låten var fan inte bra det är inge jäkla operatävling! hallå det är melodifestivalen! Sverige kommer ju skämma ut sej! och liksom Caroline af Ugglas kom 2:a ?!?! WTF helt sjukt, uschausch!
 EMD, alcazar, måns och moll var ju BÄST! EMD är iallafall bästa, älskar dom!

.

Det kommer fler bilder från igår senare!


Melodifestivalen 2009

Molly Sanden, EMD, Måns zelmerlöw, Alcazar. Någon av dom måste vinna!

  


lyssna på texterna!


.

hej, förlåt för dålig uppdatering igår men mitt cp internett funkade inte när jag kom hem...
men jag och Emma var på bio och såg män som hatar kvinnor den var ju typ 3 timmar lång:O jag höll på att somna haha fast den var rätt bra men den kunde ha varit lite kortare menmen... kom hem vid halv 1 och gick och la mig vid 1 för mitt internett inte funkade + att jag hade träning klockan 9 idag(a)
Det var en rätt tuff träning idag har ju varit bort så länge för först var jag ju sjuk sen så var jag i Thailand så du blir det hårdträning för Caroline! både hemma och på träningarna. nu ska vi träna tisdagar, onsdagar, lördagar och söndagar(a) och jag måste verkligen börja stretcha mina axlar:P
jag skriver mer från min datar och lägger in bilder när mitt Internet funkar igen.

otursdagen!

idag är det fredag den 13:onde, och då vet väl alla vad det innebär ?! otursdagen!
vågar men göra något idag eller ?! haha jag och Emma har inte bestämt vad vi ska göra
än men förmodligen ska vi bara ta det lugnt och gå och kolla på bio, vill se en skräckfilm
så man blir lite rätt(a) får se om vi hittar någon. imorgon har jag träning från 9-12 så det
blir ingen sovmorgon för mig, efter träning har jag ingen aning om vad jag ska göra, hade
tänkt att ring Hanna, claudia, Joanna eller någon men vet ej om jag kommer orka.
men Joanna,claudia,Tove,Caroline,Emma,Caroline vi måste verkligen träffas snart!
saknar er fu*king mest!
ja å Emma tog skit mycket bild imorse eftersom jag sov hos henne så dom kommer ikväll/inatt när
Emma har kommit hem och har skickat dom till mej. men lägger in lite bilder från samma dag som jag
kom hem från Thailand på mej och Emma


visst är vi nyttiga(a)

  

1. igår innan vi solade åt jag och Emma det här haha, "nyttigt vah ?" haha
2. våran frukost(a)


haha, vilken skön(a)


jag älskar min syster

God morgon gullungar.
jag och bästa har precis duschat, och snart ska vi äta frukost och sen göra iordning oss:D
idag börjar vi klockan 9 och jag var såklart skit pigg vid halv 7 (a) haha fast det är rätt skönt att vara morgonpigg för de har jag aldrig varit förut(aa) men nu måste vi äta frukost " som jag aldrig brukar gör heller(a)" fyfy
skriver mer ikväll, och då ska mink kära blogg bli roligare! promise!
här kommer en bild på mig och min underbara syster(a)

Du & Jag bästa vän, ingen kan slå våran vänskap!
jag älskar dej mer än mest!
Emma ♥ Caroline, man hör på namnet att vi hör ihop syster<3
ta åt dej av varenda litet ord gumman, för det är du värd!
Jag älskar dej


tsm klarar vi allt!

Felicia & Emma älskar er obeskrivligt jävla mycket! <3333
ingen kan slå våran vänskap! tillsammans klarar vi allt eller hur ?
ingen kommer någonsin att kunna ta eran platts i mitt hjärta!
när jag säger föralltid så menar jag det till 110%
Jag älskar er!

mys kväll med knasbollen<3

hej bloggen! asså faaaaaaaaaaaaaan va jag harvarit dålig på att blogga sen jag kom hem från Thailand.. måste verkligen skärpa mig men jag har faktiskt en sak att skylla på*! och det är tidsskillnaden, jag somnade nästan vid kvart i 9 men Emma jagade upp mig och började webba med en kille och började filma mig haha så då gick det inte direkt att sova;D ikväll har vi haft en mys kväll men innan de var jag Emma och felicia och solade solarium, jag vet kanske inte behöver de men ändå(a)
Asså ni anar inte hur jäkla korkad jag är!! när jag skulle stoppa tandkräm i munnen så tog jag bara en tub och vad tror ni att det var i den, inte tandkräm iallafall haha någon jäkla eksem salva haha fan va äcklig det var! men nu måste vi sova är hur trött som häls! lovar att bli bättre på att blogga! ha det bästa puss & kram.


jag typ sover hahah

hur kan man ta fel ? haha

07,28

hinner inte blogga nu måste göra iordning mig, har precis duschat:) vi hörs sen puss!

Thailand 2009


Tack för en helt underbar resa i Thiland!


från vaggan till graven bror<3
 
pappa & kristofer                                        mamma pappa bror

storebror <3 lillasyster
   
på Hilton (a)
 
   
gjorde mina naglar på salong.
 
manuelas familj var oxå i Thailand, vi åkte ut till en paradisö, hela fantastiskt<3

gruppbild!
 


THAILAND 2009

hahaha denhär lappen fick jag av en äcklig kille i Thailand.

vart är sommaren?

hallllå! vart är sommaren? det känns ju som man är typ i Åre eller någon hur mycket snö som hel juh! helt galet.. idag var jag i skolan kul att träffa alla igen:) vi var på någon museum och kollade på dinosaurie för vi har temavecka i två veckor och då ska vi jobba med evulitionen. så imorgon kommer bli ett slapp dag för vi ska bara bygga på våran ´´planka´´´man har fått  en planka som man typ ska göra dinosaurie  och sånt på som handlar om de vi jobbar om:P ni kanske inte fattar men kan ta lie bilder imorgon så ni fattar;) ikväll ska vi upp till min faster som fyller år och fira henne, men får se om jag  orkar de är så jäkla trött!
tänkte faktiskt lägga upp lite bilder från Thailands resan nu(a) men det kommer fler när manuela har skickat dom.


god morgon

god morgon, har precis duschat och ska torka mitt hår snart, första dagen jag går upp halv 7 och är pigg haha de är bara för tidsskilnaden här och i thailand klockan är ju 13.30 i thailand nu(a)
idag ska vi på museum med skolan  ``jätte roligt`` not.
asså fan va min blogg börja bli tråkig de kan ju ioförsig bero på att jag har varit borta i två och en halv veckan men jag ska fixa så den blir bra igen och ska försöka lägga in bilder varje dag! sen har jag ju lovar att lägga in bilder från Thailand oxå och de kommer! nu måste jag göra iordning mig, lägger in bilder på dagens outfit och kanske lite andra bilder oxå.
puss!
  

hemma igen:(

heeeeeeeeeeej bloggen, nu har jag kommit hem från Thailand fy fan säger jag bara-1 det är ju fan -90 grader i Sverige när jag åkte från Bangkok var det 40+ :O aja dt är väl bara att vänja sig men det kommer ta ett tag,  + att det är ju 6  timmars tidsskillnad här, så klockan är 15.30 här och 21.30 i Thailand, men det var skit kul att träffa alla kompisar. nu sitter jag hemma hos mig med hela sängen fult med kläder jag har shoppat och min bästa Emma är här:) vi ska kolla på andra avenyn nu och bara ta de lugnt för jag är rätt trött:P jag skriver om min resa och lägger in bilder idag eller imorgon.
ha det bäst! puss<33

RSS 2.0