Nu åker jag.

Nu är det 1 och en halv timme kvar tills våran taxi kommer, har just duschat och nu ska jag göra iordning mig, kommer typ bara ha rosa kläder på mej idag(a) asså shit va jag kommer sakna alla! hoppas alla får det bra här i kalla sverige (a)
puss & kram eran Caroline älskar er<3


besökare

jag får bara mer och mer besökare för varje dag(a) de är skit kul:) visserligen är det bara runt 70st men bättre än inga, fortsätt läsa sötnosar<3

Thailand

börjar få resfeber tror jag hehe nej men nu är det inte långt kvar tills jag åker, våran taxi kommer och hämtar oss klockan halv 12 imorgon och planet går från Arlanda klockan 13.55 flygresan tar ca: 11 timmar och sen ska vi sitta i en taxi i typ 2 timmer till det stället vi ska till som jag aldrig kommer ihåg namnet på. i Thailand kommer jag tyvär inte blogg så mycket ska försöka skriva någon gång men kan ej lova det! kan vara rätt skönt att koppla bort datan ett tag och bara sola och bada och, föröka glömma alla problem som man har och bara vara.. kommer såklart sakna mina underbar vänner men ni kan ju skriva till mig på pea car0lin3@ men jag kommer inte svara på sms för det är så dyrt men ska köpa ett simkort i Thailand tror jag. aja ni kan väll skicka ett sms idag eller imorgon och säga hej då;) hihi(a)
jag skriver nog lite innan jag åker imorgon pusspuss eran Carro.

 

EMD måste gå till finalen!


lägger in mer bilder ikväll, och då skriver jag med!


godmorgon

godmorgon! jag och emma vaknade för en stund sen nu sitter vi och kollat på morgan pålson en världsreportern haha det är så jäkla rolig:D vi har inte bestämt än vad vi ska göra idag, men vi hittar väl på något, imorgon åker jag till Thailand så måste packa klart min väska idag(a) ska bli så skönt att komma bort ett tag. men kommer sakna mina underbara vänner, men kan säkert gå in på datan ibland,  skriver med ikväll och förhoppningsvis lägger jag oxå in bilder!
pusselipuss

roliga poliser haha

haha jag sitter i emmas soffa och kollar på underbar och älskad av alla, och emma har somnat:O vi som skulle vara vakna typ hela natten eftersom jag ska åka söndag men aja... haha imorgon alltså söndag åker ju jag(a) ska bli så kul. haha måste bara säga att när vi stod vi T-banan så kom tre poliser fram till oss han ba hej hur gammal är ni? jag ba 15 han ba jaha var bor ni då haha bromma sa vi han ba vad ska ni göra nu? vi ba vi ska hem nu dom ba va bra då:) å klockan var liksom bara 12 dom trodde typ att vi var packade haha.

D r e s s c o d e


tack för en underbar kväll<3

kom hem för en liten stund sen, jag emma och felicia har varit i stan, vi såg på bio vid halv 10, fredag den 13:onde(a) fan va vi skrek, sen vid halv 12 gick vi till donken och åt middag haha, nu sitter jag i emmas soffa och kollar på någon film, jag ska sova här och imorgon ska vi väl hitta på något roligt. jag skriver mer imorgon, har varit jätte dålig på att uppdatera idag. men här kommer iallafall bilder från idag.


 
jag lockar mitt hår(a) 
 
mitt hår         jag lockade emmas hår oxå:)

<33333

syster du är underbar<333

<33333

 

Det vackraste

så otroligt vacker låt! gråter när jag hör den<3


problem är till för att lösa!

gumman, jag har förstått att du har det jobbigt just nu och ja vet inte riktigt vad jag ska säga.. ibland kommer det jobbiga saker som man måste ta sig över. livet är fullt med problem, och även fast dom är jobbiga så måste man försöka lösa dom. men du ska veta att jag finns här för dej, om du vill prata elr så<3
Felicia♥Caroline


torsdag

då var det dags att blogg lite då. har just ätit middag de blev hamburgare för vi kom hem så sent, mamma och jag har varit på en salong och färgat ögonbrynen och ögonfransarna så nu är vi vackra till Thailand(a) nu är det bara typ 2 dagar kvar. måste bara tillägga att jag var i tid idag oxå, lite tjatig om det men fan jag kommer ju sent varje dag men inte dom två sista dagarna haha löffe har ju koll på mej nu. ikväll ska jag kolla igenom engelska läxan som vi har tills imorgon, men orkar inte lägga ner så jätte mycket tid på det för jag ska gå och lägga mig i tid idag hade jag tänkt eftersom jag är så jä*la trött på morgonen. imorgon vet jag faktiskt inte hur det blir för Emma har ju FF och hon skulle typ ha en ´´tjejmiddag´´ sa hon men vette fan hur det blir med det. måste ju vara med min syster dom sista dagarna innan jag åker, okej det låter som jag typ ska vara bort i flera år men vadå 2 och en halv vecka e ju rätt mycket:) ska bli så underbart, ska shoppa sjuuuukt mycket, och hoppas att jag hittar mycket skor! sen han jag ju fått lite beställningar av bästis oxå haha.
jag är ledsen att jag har varit dålig på att uppdatera med bilder, jag som sa i början av min blogg att jag skulle lägga in mycket bilder och nu liksom?! typ en bild i veckan! fyfy carro det måste bli ändring på det!
men nu när jag åker till thailand så orkar jag ju inte ta med mig datan och sladdar å så, så det kommer inte bli så mycket skrivande för mig under veckorna när jag är där men jag uppdaterar mycket när jag kommer hem, sen får jag säkert lite tid till att skriva lite. Tycker lite synd om Emma för alla reser ju typ bort nu på lovet och stackarn får ju inte spela hockey heller, men tänk va vi kommer ha mycket att prata om när jag kommer hem hehe.
här kommer iallafall en bild från idag(a)

grattis gumman




älskar min bästa vän <3

hallå bloggen! nu har Emma gått hem och jag har duschat, vi har haft en skit rolig kväll vi va på glamms humör;) haha jag har städat hela min garderob och sen har jag packat min väska till Thailand oxå:D nu är det bara 4 dagar kvar om man inte räknar idag. sen har Emma förstört mina puss & kram jeans haha skoja jag bad henne klippa så att dt blev kortbyxor eftersom dom var helt förstörda men det bli typ stringbyxor haha för de var ju typ bara några trådar kvar innan haha jaja vi hade iallafall sjukt roligt. sen satt vi och flammsade med min mamma oxå jag satta och pratade oavbrutet haha men Emma tyckte iallafall att det var kul. nu ska jag fixa med lite kläder å så. imorgon börjar jag halv 9 och jag måste komma i tid! eftersom löffe kommer stå och kolla så jag kommer i tid haha sen ska spanskagruppen visa upp en teater som vi förmodligen ska kolla på:D haha hoppas ni har haft en lika bra dag som jag!
föresten jag fick VG på mitt no prov, är typ helt överlycklig haha.
pöss!

  
före               efter

syster<3


haha farvär min favor jeans haha<3


kan man bli coolare?! haha<3 



städa

jag måste städa min garderob som jag har lovat, så skriver sen och lägger in bilder på min stökiga garderob
puss!


.

kom precis hem från träning skit rolig träning idag, vi körde på airtracket de va as kul:) nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag bestämma vad jag ska ha på mej imorgon.
föresten nu börjar nedräkningen till Thailand, nu är det det bara 5 dagar om man inte räknar med idag(a)

Ledsen om jag inte har lagt in några bilder på länge, ska bättre mig!

tisdag, jag kom i tid!

hej hej! nu har jag sett färdigt på andra avenyn såååå bra finns fan ingen bättre serie :D hehe men om man inte har sett från början så är inte inte bra men har man det så älskar man det! idag var det en riktigt skön dag började med att jag gick upp vid halv 9 och tog en dusch sen bloggade jag lite, gjorde iordning mig och sen åka till skolan sen i skolan hade i prov kändes som det gick jätte bra. sen hade vi lunch och sen svenska och sen no, en  lagom dag jätte skönt var det, var typ helt utvilad och som pricken över i så kom jag 20 min för tidigt idag så jag gick ner till personalrummet där löffe sitter och sa att jag har för tidig:D haha han tycket jag var jätte duktig, känner mig fan stolt(a) ikväll är det något möte i skolan för kebb resan som vi ska göra i början av 9:an men jag ska inte gå på det för jag har träning men min mamma elr papa ska säkert gå. nu ska jag fixa lite saker.
pusselipuss ♥

morgon!

morgon morgon, kom precis ut ur duschen jätte skön tror faktiskt att jag ska börja duscha på morgonen istället för på kvällen men vaknar ju till lite:) satt och pratade med min ´´lärare´´ igår han sa att jag måste sluta komma försent! jag kommer typ minst 20min sent varje dag:S jag orkar ju aldrig gå upp! men ska försöka ändra på det, mina föräldrar blev typ sura när dom hörde de, så jag måste ändra mig annars kommer mamma typ bli skit sur och ge något straff elr något haha. men nu ska jag sminka mig vi hörs sen!
puss

blondinbella har så rätt!

Asså den dära gubben är ju dum i huvudet!


äntligen klar!

ääntligen klar! herre gud jag trodde inte att det skulle ta såhär lång tid menmen nu är jag klar känns som jag kan det jätte bra så jag tror de kommer gå bra imorgon. vi har sovmorgon till 10,50 imorgon så får sova ut lite men måste hinna duscha också. sen på kvällen har jag träning. efter skolan idag var jag med felicia och patrik vi var hemma hos mej vi kollade på en ´´skräckfilm´´  mirrors den va rätt bra faktiskt men vi orkade inte se klart den, de var typ 10 min kvar hehe, så vi tog lite bilder istället  och spelade gitarr haha älskar er! nu hade jag tänkt att ta bort sminket och kanske kolla på tv eller något sov gott!

hinner inte skriva nu

hej bloggen! jag hinner tyvär inte skriva något nu för jag måste skriva min fusklapp till provet imorgon men jag lovar att skriva ikväll! puss alla sötnosar!
läger in några bilder från dagen <3





älskar min barndomsvän och min underbara felicia<3

jag älskar gympa!

hej bloggen, har inte varit så duktig på att uppdatera på sistonde men jag har inte hunnit. idag var jag på träningen :) så himla roligt har verkligen saknat gympan nu när jag har varit sjuk. jag kom hem för en stund sen nu ska jag hoppa in i duschen snart och sen måste jag plugga matte eftersom vi har prov imorgon:S
jag hinner inte lägga in bilder nu kanske gör de sen.

söndag

godmorgon, jag och Emma vaknade av att min brorsa kom in och väckte os klockan 12 hehe först la han sig och skulle gosa med mig men jag orkade inte gå upp så då tog han mitt täcka och sen Emmas haha:D nu har vi precis kollat på let´s dance och nu ska jag på träning 14-17 så jävla taggat har ju inte fått träna på 2 veckor:O men nu måste jag göra iordning mig
pusselipuss
ps: tack för en trevlig kväll igår:) med Felicia Emma Agnes Elin Patrik Martin <3

.

hej bloggen, jag och Emma har varit så slöa hela dagen fast de är as skönt att bara gå i myskläder och slappa hela dagen. nu ska vi bada i mitt badkar:D haha emmas ide;) sen ikväll så skulle vi ju till Patrik men det är inte helt säkert men nästan, men annars får vi väl träffa Felicia Agnes Elin My och dom utan Patrik och dom men jag tror att vi ska till Patrik men ingen vild kväll! haha bara ta det lugnt. vi lägger in bilder sen.
puss!

alla <3 dag

godmorgon! seriöst idag är det all hjärtans dag och jag har ingen kille:O desperat haha skoja! <3


do you wanna be my valentine ?

Felicia gick hem för en stunde sen, vi såg 2 bra skräckfilmer:) nu sitter vi vid datan å har tråkigt:P hehe nej men emma läser frida tidningen, föresten idag är det alla hjärtans dag! och jag har ingen pojkvän:( (snyfft)

vilken glammsig kväll:D

heej! vilken rolig dag, Patrik slog en kille i 9:an på käften haha älskar dej barndomsvän! felicia och jag har typ varit skit flamsigt hela dagen, men tyvär så var inte Emma i skolan idag hon hade så ont i rygg:( stackars min lilla flicka men sen på kvällen kom hon till mig. sen drog vi till stan vid 7 och då åt vi på tacobar(a) skit gott:D hehe sen gick vi och köpte skit mycket godis ´´tjocka som vi är´´sen åkte vi T-banan till Alvik och hyrde två skräckisar, sen kom min älskade bror och adrian och hämtade oss:) dom åkte till alvik bara för att hämta oss, så snälla(a) nu kom vi hem för en stund sen och nu ska vi kolla på skräckisar(a) skriver kanske mer sen, nu ska vi kolla film!


jag älskar fan dej mest i hela världen! <333
jag vet att den är lite sär bilden men va fan..

du är helt underbar gumman, kommer alltid älskar dej!
  
ful jag vet           våran mat(a)

haha ni är underbara<3

Felicia<3Caroline<3Emma vi hör ihop
  
 
haha tjockisar!


glammsa

jag och emma sitter och snackar på msn och så skulle jag säga att jag är på flamms humör men så blem det glamms humör haha så det är mitt och emmas mya ord:D haha
nu måste jag sova skulle ju lägga mig runt 11 idag hade jag tänkt men nejnej.. haha
god natt!

natti

kom just upp från badet det va jätte skönt! ska lägga mig snart natti natti

 
min ansiktsmaskt & milkshake (a)

plugg

så, då har man varit duktig å pluggat då, har skrivit alla frågor på so:n förutom en som jag ska fråga min lärare om imorgon, jag ska sattsa på vg så hoppas att det går bra, men provet är ju inte förens på tisdag men jag vill inte plugga på helgen så.. snart hade jag tänk att ta ett skönt bad och göra en ansiktsmask och bara ta det lugnt, jag har fan fullt upp hela tiden så nu när jag ändå nästa är klar med läxan eller jag ska skriva den på datan oxå men det göra jag på söndag eller måndag, sen har vi matteprov på måndag oxå men det kan jag ju öva på i skolan imorgon. hoppas ni har haft en bra dag.
kram

finns det sådana här killar? :O










Har inte så mycket att säga

hejsan svejsan alla sötnosar! jag har faktiskt inte så mycket att skriva idag för det har typ inte hänt något men jag tänkte skriva mina planer för helgen.
fredag- är ensam hemma så jag emma och felicia ska kolla på skräckfilm det är ju fredag den 13:onde:O vi tänkte bara ta det lugnt och ha det mysigt, säg till om ni vill komma(a) hihi
lördag- fest hos Patrik, haha skoja, nej men vi ska typ vara några stycken hemma hos Patrik förmodligen och ha det lite trevligt, ska fixa lite saker tills dess(a)
söndag- jippi äntligen ska jag gå på träningen skiter i att jag är förkyld jag saknar gympan så jävla mycket! och sen saknar jag Gliki och Clara såklart!
så ser mina planer ut för helgen, hoppas det inte blir massa ändringar nu. vad ska ni göra då?
puss


varför sitter jag här?

jag fattar inte att jag fortfarande sitter vid datan! jag skulle ju plugga? haha fan va jag alltid drar ut på tiden,menjust nu sitter jag och pratar med Tove på pea och vi bestämde att vi ska träffas när jag kommer hem från Thailand! saknar mina tjejer så jä*la mycket! <33

fan va jag saknar er tjejer! <33


Tove,Carro,Joanna,Emma,Carro,Claudia <333


plugga

jaha då var det dags att plugga då :( idag på sv/en så övade jag på matten min lärare förklarade typ lite olika saker för mig så nu kan jag det rätt bra, så ska koncentrera mig p so:n idag istället, fan va jag hatar att plugga men bättre att göra det nu än i helgen!


denhär tråkiga boken ska jag jobba i:(

 
My och jag                                       My,Emma och jag

saknad

åå vad jag saknar er emelie och lina, vi måste träffas snart! <3


jag älskar att diskutera

hej hej hallå bloggen, idag har det väl inte hänt något speciellt, men jag tyckte att vi hade en skit rolig svenska lektion! jag älskar ju att diskutera som alla vet och då kom vi in på ämnet invandrare, och där har jag ganska bestämde åsikter, vilken jag har i många sakner men aja.. det är ju liksom ett ämne som jag verkligen går igång på, kan tyvär inte säga allt jag tycker här på bloggen delvis för att det skulle bli väldigt mycket, sen så ska man vara försiktig med sina åsikter ibland. men ni som känner mej vet att jag älskar att diskutera! och då är det så kul när man får göra det i skolan.. men det viktigaste med att diskutera är att man måste lära sig att lyssna och ta in vad dom andra tycker! vilken kan vara svårt ibland för man själv tycker att man har rätt. hoppas vi fortsätter att diskutera nästa svenska!
Ikväll hade jag väl egentligen tänkt att plugga lite eftersom vi har matte och so prov nästa vecka, matte på måndag och so på tisdag och jag vill verkligen få bra på dom! så det gäller att plugga nu, snart åker jag ju till thailand och då ska ja bara bada sola shoppa och ta det lugnt och verkligen inte tänka på skolan! så himla skönt ska det bli.
föresten så sa Emma att My skulle komma till våran skola imorgon, hon skulle tydligen vara med hela dagen för hon hade studiedag. nu ska jag bestämma vad jag ska ha på mej imorgon.
kram


min latte med chokladsmak(a)


i söndags

:)

sjukt duktiga systrar!








haha kommer ni ihåg tjejer, vi var ju ehlt galna i han förut:D


Aww fan va gulligt

zac efron

jag har märkt att jag lägger in rätt mycket videos menmen... de är rätt kul att sitta och kolla på dom ibland(a)
här kommer en låt med  zac efron & vanessa hudgens, den var rätt gullig (a) <3

god natt!

nu ska jag kolla klart på a shot at love sen ska jag kolla på de senaste gossip girl avsnittet.
god natt alla bloggläsare! <3

äntligen kommer bilderna från romme<3


bästis & jag <333

patrik, jag & emma                         emma,rasmus & jag 

patrik & jag haha<3

snyggt patrik haha <3

jag älskar dej bästa vän <3333
 
Emma Carlsson Sandelin & Caroline Carlsson <3
 
Rasmus & Emma <3                         Caroline
  
 

 
<33                                                               hittade bara en bild på felicia:( <3

(a)

jag sitte roch läser lite bloggar och så hade elvira (http://elvirabystrom.blogg.se/) den här låten som är från high school musical(a) det är ju typ min favoritlåt i den filmen hehe den han så gullig text(aa) <3 så är bara tvungen att lägga upp den(a)


söndag kväll

hejhej bloggen, kom nyligen hem från bio:n omg vilken bra film.. så himla sorglig jag satt och grät:/ de var så himla blandade känslor,men verkligen en film som alla borde se! men tänka på att ta mej dej papper man gråter mycket. ja idag hade vi kalas för Sara och pappa de ja jätte mysigt jag Emma Sara amanda och Simon satt och kollade på Sune haha. men fick jag en canada goose jacka av Sara som hon inte ville ha längre(a) tack så jätte mycket älskade kusin<3
imorgon fyller pappa år så då ska vi fira honom, måste bara tillägga att jag har faktist varit duktig idag jag har skrivit klart min svenska sak om en hjärnsjukdom.
nu ska jag kolla lite på beck filmen som går på tv.
pusspuss

.

jag mamma och pappa ska in till stan och kolla på i taket lyser stjärnorna, skriver sen
puss

godmorgon

godmorgon. vaknad runt halv 11 idag, igår kväll var inte den bästa dagen precis jag är verkligen ledsen om jag såran dej men jag kan ju inte styra över mina känslor. kärlek är jätte svårt och jag förstår hur du känner men kan tyvär inte göra något:/
idag ska vi fira sara och pappa hemma hos sara emma pch fia det kommer nog bli kul:) jag skriver säkert lite mer sen. just nu har jag inte så mycket mer att säga.

...

varför varför just mig? jag orkar inte nu... det här är verkligen inte vad jag behöver har mått så jävla dåligt för en grej och orkar verkligen inte börja om igen.. förlåt det är verkligen inte meningen jag vet precis hur du känner och det är förjävligt men jag kan inte styra min känslor.. det är förjävligt att man ska behöva må såhär javla dåligt, kärlek är så himla komplicerat. men vill verkligen inte att det skulle bli såhär. det sista jag vill är att såra dej. för jag vill inte förlora min vänskap med dej! så snälla snälla snälla försök att förstå mig, för dehär är inte roligt för mig heller. jag vill inte att du ska må dåligt!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Asså shit jag vet inte vart jag ska börja! du är fan den mest underbaraste personen jag känner ingen som är så underbar som dej gumman, vi är som ett pussen Emma om en bit fattas är det inte helt! precis så är det med dej och mej ingen Caroline utan Emma Alltid när jag känner mig deppig så muntrar du upp mig och stöttar mej! med dej kan jag dela allt, vi har liksom inte hemligheter för varandra vi kör med öppna kort all the time. ingen kommer någonsin kunna ta din plats i mitt hjärta. du ställer alltid upp för mej till 110% och det kommer jag alltid tt göra för dej med för du är min bästa vän, min syster, min solstråle, min andra halva, min heffis, ja allt du kan tänka dej du är fan mitt allt! jag har många vänner men ingen som dej, du är unik. tänk va många minnen vi har tsm på mitt land när vi har åkt bananbåt och roppade på killarna som åkte båt eller när vi var i Åre med Camilia haha vilka minnen camilia på ena sidan av trädet och jag på andra medans du Emma stod och grät av skratt haha, när jag är med dej är det svårt att inte skratta. jag menar hur normalt är det att man bakar chokladbollar på golvet eller åker vilse i england det och bara sånt som Emma & Carro kan göra. tänk när vi satt på bussen i England på väg hem från discot och vi siter och snackar och helt plötsligt hade vi åkte i typ 50 min och vi var utanför Torquay! helt kolsvart på ändhållplatsen kommer två blondiner ut ur bussen och ska försöka förklara på engelska att vi har åkt fel och att vi måste tillbaka hahah.. men vi kom fram men inte riktigt den tiden som var bestämmt men men roligt var det. vi har så många minnen så om jag skulle skriva alla så skulle det ta hela kvällen, men jag behöver inte skriva allt för att du ska förstå hur mycket du betyder för mej. men ta åt dej av varenda liten ord jag säger bästa vän. jag älskar dej Emma Carlsson Sandelin. ♥


Britney Spears

Asså jag gillar typ alla låtar Britney Spears gör!
om hon kommer till Sveriga då ska jag se henna.


lördag

hallo! kom hem för en stund sen efter en lång dag i Solna med mamma. vi hittade typ allt vi skulle ha, jag köpte Gossip Girl boken, foundation, smink servetter,en klubba som man doppar i kaffet så smakar det choklad(a) och lite sånt, sen köpte vi presenter till pappa:) han fyller år på måndag men imorgon ska vi fira min kusin Sara som fylde år förra veckan och så ska vi fira pappa och med släckten men han får våra presenter på hans riktiga födelsedag. ikväll ska jag bara vara hemma med familjen kristofer kom hem idag och manuela är oxå här:) vi ska kolla på melodifestivalen(a) EMD ska ju vara med *jippi* gissa om jag ska rösta på dom;) hihi. lägger in lite bild från i veckan oxå.
love!


jag fick dom rosa byxorna av victoria i efterskott(a) tack gumman<3


dagen outfit

 
jag hade två bilder på mej och bästis<3


detta köpte jag idag.


åå jag vill ha den här almenackan!


hittade en super söt jacka som jag kanske ska köpa sen när de blir lite varmare.

romme resan<33

vilken dag! jag somnade 21,40 igår så jag han inte skriva men jag hade en riktigt kul dag. började medatt jag och emma gick upp klockan 5 och gjorde iordning oss sen hämtade vi felicia klocka 6.15 sen var det raka vägen till city termenalen där satt alla killarna och väntade på oss, bussen skulle gå klockan 7 så vi intog våra plattser. det var en rolig bussresa och så satta det lite roligt folk bakom oss som typ rasmus kände lite för han hade gått i samma skola som dom:D hehe men när vi var framme så var det bara sätta på sig skidorna och köra! asså det var ju sjukt kul, jag emma felicia patrik rasmus martin calle oscar johan ille i romme kan det bli bättre?! vi körde hela dagen och sen skulle rasmus bestämma vilken backe vi skulle åka så han valde en avstängd backe som typ var puckelpist inne i skogen haha alla kom ner oskade föutom ille och felicia som typ hade ramlat några gånger hahahah sen när vi kom ner så är det en uppförsbacke! så de var bara att ta av sig skidorna och börja knalla typ typ 30 min haha, bra där rasmus<333;) men iallafall sista åkter skulle emma hoppa på ett litet hopp och då fastnar skidorna i ´´hoppet´´ och emma flyger framot och gör ett magplask hahah fan va jag garva stackars bästis hon kunde ju typ inte andas:( men sen blev det bättre och bussresan hem var oxå skit rolig och det hände massa saker som jag inte kan skriva här;) haha men jag måste bara sågär förlåt jag vet fan inte  vad jag vill, och jag vill inte såra dig! du vet vem du är<333333
nu ska jag åka med mamma till solna och handla så hinner inte skriva mer nu men lovar at skriva ikväll, och föresten då kommer min bror hem från en veckan i fjälen:)
pusspuss<3

ps: jag lägger in bilder när felicia och emma har skickat dom, vi har tagit sjukt mycket bilder:) <3

natti natti

hejsan, asså jag hinner tyvär inte skriva nu för klockan är redan 11 och jag och emma hede egentligen tänkt att lägga oss vid 9-10 för vi ska upp 5 imorgon:O hehe vi ska ju till romme:D så jävla taggad. kommer förmodligen skriva när jag kommer hem imorgon
pusspuss!


hittade ingen bild på mig och emma så det får bli en bild på mig och manuela i åre(a) <333


skolan

hejhej bloggen
sitter i skolan nu, har en/sv ska skriva klart min svenska uppsatts om Alzheimers, vi ska skriva om en hjärnssjukdom.
efter skolan ska jag och bästis till vällingby och först kolla hennes rygg hos någon och sen ska vi shoppa(a) imorgon drar vi till romme men skriver mer ikväll.
puss

fin

ska kanske köpa denna imorgon med bästis<333


va hämskt!

Försökte ta 10-årige elevens mobil - fick revbenen krossade

ORKADE INTE LÄNGRE Läraren blev skallad av sin tioårige elev - och bröt ett revben. Hon mår ännu i dag dåligt över händelsen och då rektorn vägrade flytta på eleven sa hon upp sig.

Läs mer:

Tioåringen spelade musik på sin mobiltelefon i klassrummet.

När lärarinnan tog den ifrån honom blev han vansinnig.

Och krossade hennes revben.

Det var måndag morgon och skolklockan hade precis ringt.

Eleverna i årskurs fyra på en skola i Helsingborg gick in i klassrummet.

Ett av barnen spelade hög musik ur sin mobiltelefon.

- Jag sa till honom att stänga av den, men han vägrade, säger den kvinnliga läraren, som är i 30-årsåldern.

Efter flera tillsägelser tog hon telefonen från pojken.

- Då började han riva mig, men jag kom loss och vände mig om mot katedern för att lägga mobilen i en låda.

Skallade henne

Vad som hände sedan har hon fått återberättat av barnets klasskamrater.

Hur tioåringen böjde fram huvudet och rusade rakt mot henne.

Hans skalle träffade hennes rygg så pass hårt att ett revben gick sönder.

- Jag fick ingen luft och rasade ihop på golvet. Som tur var hade jag dörren öppen så en kollega såg och kallade på hjälp.

Mår dåligt

Händelsen inträffade för två år sedan. Men kvinnan mår dåligt än i dag.

- Jag fick panikångest när jag såg pojken. Men min rektor vägrade att flytta på honom, så till sist fick jag nog och sa upp mig. Jag orkade inte vara kvar.


haha patetisk kissie!

haha fan va kissie är patetisk! man kan ju inte låta bli att garva. jag och bästis satt och as garva åt henne!
asså http://betoongen.blogg.se/ dom är ju så jävla sköna! haha




 

haha

denhär låten ska vi spela på musiken! ett stort skämt är det ju! haha det  var ju typ en  låt som man lyssnade på i fyran som man bara garva åt, och nu ska vi spela den på musiken, haha


bilder från igår

 
jag fick min födelsedags prenent av elenore och felicia, tack tjejer<3333


emma och jag var på emmas mammas jobb vi skulle hämta pengar;)

tisdag

tjohhoo! asså vissa dagar bloggar man jätte mycket och visa i stort ingenting, aja det är väl så det är men idag har jag varit med Emma i stan hon skulle köpa jeans och underkläder sen köpte vi en present till Elenore som fyllde år den 28:onde men vi han inte köpa en present då för vi var sjuka:/ men nu är den köpt och det bli jätte bra hoppas hon blir glad för det iallafall kan ju tyvär inte berätta vad det är eftersom hon förmodligen kommer läsa det här.. efter stan kom min snälla pappa och hämtade mig även fast han är sjuk! det var värkligen snällt han sa att han gjorde det för att han älskar mig så mycket(a) och jag älska dej oxå pappa! sen åt vi middag och sen har jag suttit och plugga no med mamma hela kvällen, men nu kan jag allt så det är skönt:) nu behöver jag bara repetera allt lite snabbt imorgon(a) egentligen hade jag träning idag men kan inte gå på den eftersom jag typ är lite halv sjuk fortfarande så ska vila från träningarna den här veckan... men nu ska jag kolla på andra avenyn som jag har längtat efter hela veckan;)
pusselipuss
ps: jag lägger in bilder så fort jag får igång internet på min data:)


<3333


självklart att jag tycker att du är bäst johan;)
johan<3caroline= bästa vänner livet ut haha<3

!

vad hände med vårat år tjejer?
var det inte eeefvc?
ska det bli någon uppdelning nu elr?
jag älskar er tjejer
och vi 6 hör ihop!
ingen hel Caroline utan er!
så kom igen nu tjejer!<3



jag vet att ni tjejer kommer läsa det här så snälla kan det inte bli som den 10/1-09 den kvällen glömmer jag aldrig så kul vi hade tsm borde vi ha jämt! synd bara att elenore inte kunde vara
med.

:(

 

vill inte vara sjuk längre!

hejsan snyggingar.
jag har varit en dålig bloggare på sistone har ju varit sjuk eller jag är sjuk så jag har inte orkat skriva har bara legat och kollat på tv. mina kusiner från Skåne åkte hem idag men först var vi på junibacken, även fast man har blivit så stor nu så tycker jag att det kan vara mysigt att gå på sånt ibland med sina kussar. det dära sagotåget är så gulligt(a)
ikväll ska jag läsa lite i min no bok om något kommer inte ihåg vad det handlade om, men det jag vet är att vi har prov på torsdag! uschuschusch jag hatar prov! men jag hade inte tänkt att plugga hela kvällen hade tänkt att kolla på beck filmen som går på tv idag eller om det var walander kommer inte ihåg, sen tänkter jag faktisk unna mig en ansiktsmask och kanske ett bada till och med. får se om jag kommer till skolan imorgon hoppas faktiskt det för man tröttnar på att ligga hemma och vara sjuk:/ men jag och pappa var och köpt massa halstabletter och nässpray förut så hoppas att det hjälper nu. någon som har något bra tips på hur man bli friska snabbt? jag ska ju åka skidor på fredag eftersom jag och Emma blev sjuka i helgen! och då måste jag vara frisk!

  
min medicin haha             kolla va fint!

   
William & Wendela              nice nice;)


jag lockade hela wendelas hår igår(a)

RSS 2.0