vad tycker ni ?

sådär då var man färdig med naglarna då. vad tycker ni ?


carro need to be happy !

borde egentligen plugga till mitt matteprov som jag har imorgon,
men jag är inte på plugg humör ! så tänker göra lösnaglar som
jag inte har haft sen jag kom hem från Thailand !
måste göranågot som jag tycker är kul så jag blir lite pigg,
bilder kommer sen !


faaaan va jag är trött !

Varför är jag så jävla trött hela tiden ?
orkar inte gå till skolan, och när jag kommer hem somnar jag på soffan !
de är inte likt mig.. jag brukar ALLTID vara stressad och vara med
kompisar 24/7.. nu är jag bara trött känns de som.
ska bli skönt med prao i två veckor nu, första veckan börjar jag 
klockan 2 och slutar 6, skönt va ? sovmorgon varje dag ! jippi
aja.. men en anledning till att jag är så trött kan ju vara för
att jag inte äter varken frukost eller lunch.. måste fan ändra på de
annars kommer jag aldrig palla me mitt liv !


 

Caroline Carlsson




dra till skolan nu.

hej hej hallå dagboken, haha skoja allt bra ?
håller på att göra iordning mig ska snart gå till skolan tror jag.
har inte varit mer på morgonen för jag kände mig bara så himla
trött på skolan, men nu ska jag kämpa på i skolan innan sommaren
men ska gå på engelskan nu ! hej då

Tedd<3andra avenyn haha

träning från 18-21 idag, hade skit ont i ryggen så gliki masserade mig "tack gumman" nu har jag precis duschat och orkar inte sitta vid datan så detta blir mitt sista inlägg för idag, ska kolla på andra avenyn och sedan sova, blir en tidig kväll för mig idag jätte skönt !
i skolan hände de väl inget speciellt, men jag var rätt trött eftersom jag inte åt frukost eller lunch, liksom vem fan äter stekt fläsk med löksås ? fyfan.. när jag berättade de för min mamma förstod hon verkligen varför jag inte hade ätit hon ba varför serverar dom sån där äcklig mat ?! håller verkligen med ! föresten har jag sagt att jag och mamma är sams igen ? vi har inte bråkat på några dagar och de kommer vi inte göra heller ! älskar dej mamma. jaja tillbaka till skolan så hände det en till sak som jag inte kan berätta för er men de var verkligen inte meningen att dissa dig ! lovar ! du ska få det någon annan dag sötnos, de är bara emma och en annan person som kommer att förstå. efter skolan gick jag å bästis hem till henne, sen kom tedd dit:) och vi gick å handlade mat och godis och sedan gick vi hem och skulle laga mat och hade sjuuuuukt roligt ! älskar er båda ! de va fan längesen jag garva så mycket, emma och jag fick kramp i magen för vi skratta så mycket hahaha, och där kommer en hemlis till som jag inte kan berätta för er;) haha nu blir ni allt lite nyfikna va haha men de kommer ni tyvär aldrig få veta bara jag emma och tedd som vet om de.. eller föresten lilla calle vet ju oxå hahahah. nu ska jag kolla på andra avenyn, de är mitt emma och tedds favorit program eller hur tedd ? haha



you are my angel

en gång systrar alltid systrar !

är med emma & tedd <333

hej bloggen, är hemma hos bästis nu och tedd är oxå här, vi har det sjukt kul, men nu ska jag på träning emma med, så jag skriver när jag kommer hem. pusspuss

på no:n

D R E S S C O D E




hair style

 
 
utan smink :$

vi hörs senare !

hej mina älsklingar
sovit gott ? jag har precis duschat och nu ska jag torka och platta håret, tror faktiskt att jag ska göra några lockar idag (a) ikväll har jag träning så de blir inte så jätte mycket bloggande men skriver självklart när jag kommer hem, sen är de ju andra avenyn idag :D jippi me love ! nu ska jag göra iordning mig, ska försöka lägga upp outfiten innan jag går oxå !
på så länge !

bloggar

Bloggar jag läser i stort sätt varje dag, vissa läser jag för att de är patetiskt och visa för att jag älskar dom !

syster http://www.ishockeyemma.devote.se/
felicia http://feliciathorsell.blogg.se/
desirée http://desireenilsson.blogg.se/
paow http://paulinadanielsson.blogg.se/
blondinbella http://blondinbella.se/
kissie http://kissies.se/ "tycker verkligen inte om hennes blogg, men hon är så patetisk så man måste läsa den haha"

De är många fler jag läser när jag hinner, så känn er inte glömda bara för att ni inte är med på den här listan !

love you sis

sitter och läser lite olika bloggar och så ser jag att min syster har skrivit en lista om olika saker och på ena "punkten" står de:
4. Några få bästa vänner eller flertalet "vanliga" kompisar?  Har jag min bästa vän har jag allt(a)
åå jag blir tårögd gumman, du betyder så obeskrivligt mycket för mig and i love you so much,
 

give me summer

Mumms jordgubbar med mjölk, åå va jag längtar efter sommar.
sitter och kollar på tv har precis pluggat matte, kommer väl vara vaken hela
natten eftersom jag sov när jag kom hem från skolan, var så himla trött
som jag nämnde i inlägger när jag kom hem från skolan, så jag gick
jag la mig i mitt rum och kollade på tv och så somnade jag, sen vaknade
jag av att jag fick sms av en viss person:)


språkresa till England sommar 2008

Saknar verkligen er ! vi måste träffas snart !










KÄRLEK

LIVET ÄR FAN INTE SÅ LÄTT SOM MAN TROR, MEN FÅR INGET
NU FÖR TIDEN MAN MÅSET KÄMPA FÖR DE..  KÄRLEK MÅSTE
JU VARA DEN MEST KOMPLIERADE SAKEN PÅ HELA JORDEN.
DU MÅSET KÄMPA OCH VISA VAD DU GÅR FÖR FÖR ATT FÅ
DEN DU GILLAR.. TÄNKT OM KÄRLEK VAR ENKLARE !
UNDRA HUR VÄRLDENS SKULLE SE UT DÅ ?

 

D R E S S C O D E


Utkast: hej bloggen ...

hej bloggen
de har inte hänt speciellt mycket idag, bara skolan och sedan hem, kunde inte vara med någon eftersom jag måste plugga matte, är skit trött vill bara gå och lägga mig och sova.. fy jag är verkligen jätte trött ! just nu står de bara stilla i mitt huvud, får inte fram några ord...
I know you love me.


bästa vän !



sitter i skolan

hej sötnosar.
skön väder va ? är på mycke bättre humör idag, mamma och jag är inte osams längre och jag är med min syster, de kan inte bli bättre ! eller jo de kan de, har fortfarande inte hittat min älskling men han kommer väl när man minst anar.. jag tog en liten sovmorgon idag kom till skolan vid halv 10, och gissa vad  jag gjorde i morse ? jag gick till skolan för den dära jävla buss chafören körde förbi mig :O men de va faktist väldigt skönt att gå, nu har vi so och jag å emma sitter och jobbar med EU, de går jätte bra faktist, nu ska jag fortsätta jobba, vi hörs sen pusspuss

städning

Så där då har man packat upp kartongen som stod i mitt rum och städat och sånt tråkigt, men nu är de klart och hoppas att mamma blir lite glad nu när jag har städat + packat upp min väska sen vi vandrade som jag inte har orkat gjort innan. men jag och mamma bråkade ju idag så min kväll har i stort sätt gått ut på att jag har suttit på mitt rum och städat och lyssnat på musik, de va faktiskt skönt att bara få vara för sig själv och inte prata med någon. men tror mamma fick lite dåligt samvete eftersom jag började gråta för jag blev så arg förut, så innan hon gick å la sig knackade hon på på min dörr, och sa jag ville bara säga god natt och att jag älskar dig.
nu ska jag också sova god natt.



min nya affisch (a)

shopping med mamma idag.

 
 

dålig uppdatering

Dålig uppdatering jag vet..
men har inte haft tid med det idag, började med att jag tog en sovmorgon till ungefär halv 11 sedan gick jag upp och gjorde iordning mig och sedan åkte jag och mamma till solna och shoppade lite sen började min träning kvart i två så då körde mamma mig till åkeshov där träningen var, vi började med att springa en slinga utomhus, hur skönt som helst sen hade vi vi träning i tre timmar, de var en rolig träning förutom att jag har så ont i mina benhinnor så jag knappt kan gå.. uschusch inte kul att ha ont. sen när jag kom hem/i bilen så tjafsade jag men mamma. fan va jag inte pallar med när hon ska tjafsa och gnälla på mig. så när jag kom hem lackade jag ut och smällde igen dörren gick in och duschade och spelade skit hög musik.. orkar verkligen inte bråk nu ! vill bara vara för mig själv..


Caroline på träningen.

Skulle inte Gliki passa i blont ? haha

min mage (a)

Clara, Gliki & Cassi <3

Clara & Jag <33


dresscode for today


vilken underbar dag

vilken underbar dag !
Dagen började med träning klockan 9-12, mycket roligare än igår min tränare pratade oxå med mig idag och berättade varför hon var så jävla sur igår, visserligen ingen bra anledning men fan jag pallar inte tjaffsa..
efter träningen träffade jag Emma kusin och vi åkte å solade en snabbis i brommaplan sedan åkte vi hem och duschade och gjorde iordning oss sedan åkte vi in till stan och träffade mamma och fia, och vi gick runt i några timmar och kollade i affärer, skulle ha köpt en nya bh men hittade ingen snygg, så mamma köpt massa smink till mig sen skulle vi gå och köpa ett läppstift som jag har hittat som jag vill ha sedan skulle vi gå och handla kläder på gina tricot men precis när vi skulle gå in kommer de en käring och säger att  dom har stänkt ! shit va sur ja blev åkte liksom in till stan för att kola där och så hinner jag inte de ?! aja ska in med mamma imorgon igen och köpa de jag inte han idag.. sen har jag träning imorgon också 13.45-17.00 men iallafall efter vi hade shoppat så gick vi på restaurang "jätte mysigt" sedan vid typ 9 åkte vi hemåt, men först in på ica i alvik och handla godis och glass ;) hihi. så himla störande tjejer på ica, som skulle köpa födelsedags kort och efter typ 5 min hade dom bestämt sig och sedan skulle dom ha kuvert han ba ja tror inte vi har några dom ba har ni inga fina påsar då ?
Emma ba: men va fan de är ju inte jävla panduro hahahhaha
och tror du inte idioten innanför disken börjar lata efter kuvert :O och jag och Emma hade skit bråttom för vi skulle med bussen !
aja.. här kommer bilder från min dag.


lunch
 
är dom inte sjukt snygga ? men mamma tyckte dom va lite för höga.

jag i kungsträdgården


ja vet ser lite hemsk ut..

mammi :) love you !

min mat på restaurangen

godaste drinken ever !

träningen

detta köpte jag idag.

fick denna av Emma:) ska använda den typ efter sommaren, tack gmn

såhär avslutade vi våran kväll (a)


saknar dig kusin..

Gick precis in på msn och då kommer de upp en ruta där de står alla meddelanden som man fått "som vanligt" men iallafall så hade min kusin från Skåne skickat ett mail till mig där de stod.
hej jag  saknar dig
 
snyfftsnyfft saknar dig gubben ! älskar dig !

var med gliki

Efter skolan idag så träffade jag Gliki, eller rättare sagt hon kom hem till mig, och vi hade de suuuuper kul.
Och vad tror ni vi gjorde ? bakade kladdkaka såklart haha.
puss på dig gumman !







träffa kusin imorgon :)

Nu har jag badat och gjort ansiktsmask, behövde ta de lugnt.. nu ska jag bara chilla framför datan och sen sova, eftersom jag ska på min roliga träning imorgon 9-12, men ska träffa Emma kusin efter så de blir mysigt vi ska in till stan och sola och ha de bäst ! på kvällen pratade vi om att grilla, alltså inte jag och Emma för hon ska träffa en kompis men typ jag Ella Carin felicia Patrik och några, men vi får se.. har ni några planer för helgen ?


usch va jag är arg..

faaaaaaan va arg jag är ! jävla idiot ! fan va trött man bli på gympan när en tränare bara står och säger vad man
gör för fel ! gör de bättre själv då...
min fuckade tränare pratade inte med mig på hela träningen de  ända idioten sa var : jag tänker inte hjälpa någon som inte anstränger sig på träningarna !
what ? jävla sly*a va fan har jag gjort ? orkar fan inte kämpa med gympan om jag ändå inte kommer någon stans...
Åå liksom varför ska jag träna fem gånger i veckan när jag bara är trött på skiten !?
fan ta dig ! du förstörde hela min fredags kväll !

allt snurrar i mitt huvud...

Varför kan jag inte sova ? fan jag har så mycket som snurrar i mitt huvud.. vill bara kunna koppla bort alla mina tankar och vakna upp och att alla problem skulle vara borta.. men de kommer aldrig hända.. kan inte sluta tänka på två personer..


bilden är några år gammal
måste bara tack min bästis emma för allt stöd du ger mig, du är den personen som aldrig har svikit mig och de är dig  jag litar på till 110 % utan dig vet jag inte vad jag skulle göra, tack för att du finns emma.

god natt

Nu ska jag gå och lägga mig snart, sov gott !


va gör jag för fel mamma ?

Gjorde te till mamma och latte till mig, och för er som inte ser så står de
världens bästa mamma i koppen, hon blev jätte glad:$
men nu är hon arg på mig igen.. :( orkar inte bråka om allt hela tiden !

är den inte sjukt rolig ? haha


don´t play with bitches that know how to do it better


Du är underbar vännen min <3


test

Jag lovade Glikan för ett tag sen att göra något test om mig, och här kommer ett test men de är om min underbar vän.

EN BRA VÄN, SVARA OM DU ÄLSKAR HENNE!

vad har hon för hårfärg just nu? blond, med slingor
brukar hon färga håret? de händer..
vilka färger har hon haft? blont, brunt underhår, typ halv brunt/blont
vad har hon för parfym? hon har flera men just nu christina aguilera
vad brukar hon använda för smink? fondation,puder,rouge,maskara
vad är erat första minne? ojj vi har många minnen ! men kanske när vi bakade på golvet typ i fyran haha
vart bor hon? bromma
är du avundsjuk på henne? nej varför skulle jag vara de ?
vad heter hennes syskon? Calle
när träffades ni ? när vi började i samma klass i fyran
hur träffades ni? skolan ?
vad går hon i för sporter? ishockey
vad brukar hon göra på helgerna? träna,vänner,pojkvän
vad brukar hon göra efter skolan? samma !
har ni kramats? om vi har :O
har ni pussats? absolut ;)
brukar ni säga att ni älskar varandra? ja ? jag gör ju de !
har hon fräknar? ne, de har jag (a)
har ni kollat på film någon gång? haha ja de har vi
har ni bråkat någon gång? nja.. tveksamt typ inte ! bara små tjafs
ni skrattat tills ni gråtit? ofta ! Emma är ju lite crazzy :)
har du sett henne gråta? ja !
vad gjorde du då? de ni..
har hon sett dig gråta? ja de har hon
vad ska ni göra i sommar? Öland,gotland,landet och mycket mer !
hur länge har ni varit kompisar? ca fem år
har hon svikit dig någon gång? aldrig ! eller kanske när hon dissade mig för tedd :O haha skoja
har ni pratat i telefon någon gång? nej fan va läskigt !
kommer ni vara kompisar om 10 år? vi kommer vara kompisar livet ut !
älskar du henne? mest i hela världen !
och sist, vad heter din riktigt bra vän? Emma Carlsson Sandelin


fuck skolan !

Nu har jag fan varit duktig, pluggat klart matten som behövdes och sen har jag skriva ganska mycket på min engelska uppsatts, är faktiskt stolt över mig själv, i vanliga fall hade jag bara gjort en sak för jag hade inte orkat.. men nu tog jag tag i sakerna och va skönt de är när man äntligen är klar, är verkligen så jävla trött på skolan ! ursäkta om jag svär mycket men just nu är de typ skit mycket i skolan och jag ORKAR VERKLGEN INTE ! men nu är jag iallafall klar ska bara öva på engelska glosorna som vi har tills imorgon sen är jag fri (a) ikväll ska jag göra en ansiktsmask, tror faktiskt att jag ska bada oxå, de kan jag verkligen behöva !
sitter och kollar in lite olika bloggar och då var det en som hade gjort en ansiktsbehandling (och de var inte kissie !), åå va jag skulle vilja göra en sån, men pallar inte betala 800 kr för de, får väl tjata lite på mamma och pappa(a) kan alltid försöka smöra till mig de. kan ju säga att ja ska komma i tid varje dag och något mer... vem vet. och eftersom löffe kanske ser de här så är ju Caroline Carlsson så duktig så hon har faktiskt förbättrat sig med att komma i tid ! nu är det inte alla dagar länge "de är ett stort steg för mig " iallafall de var denna sidan jag kollad på ansiktsbehandlingar på, funderar också på att göra en vaxning innan sommaren, vi får se hur de blir.

ps: som jag sa här ovan att jag är skit trött på skolan och de stämmer, men jag får ju träffa mina underbara vänner som alltid får mig på bra humör, de är därför jag orkar med skolan, utan er hade jag aldrig klarat de, älskar er !

plugg..

Nu är jag klar med matten, har gjort allt som jag behövde göra.
nu ska jag skriva på min engelska uppsatts.
Usch va jag hatar att plugga.. men kollar på film samtidigt
annars hade jag aldrig pallat med dehär..



kärlek..

När ska jag hitta min kärlek ?
När ska jag fylla upp den tomma plattsen i mitt hjärta ?
När ska jag få ha en kille vid min sida som jag kan berätta allt för ?
När kommer den lyckan ?


Sjukt duktig kille. kolla in hanns blogg här http://emilehnberg.blogg.se/

Caroline



De blev mjukisbyxor idag och en grå "långärmad" tröja

Nu kommer solen

hej bloggen.
Haft en bra dag ? de har iallafall jag, nu kommer solen fram och då är livet på topp !
de hände väl inget speciellt idag, ikväll ska jag plugga matte och engelska.. *suck*
måste hoppa över träning för jävla skolan.. nu ska jag kolla på en film och ta de
lugnt.

ingen mer uppdatering idag.

Sista inlägget för idag, här en en video från oss till er ! njut. haha
som ni kommer att märka så är de något fel, men de är de som är roligt.

god natt

Nu ska jag sova, hoppas ni har haft en bra dag. nattinaitt ♥


du är min ängel


Dig vid min sida och jag klarar allt ! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


såhär såg jag ut idag




Grattis Calle

hej sötnos !
nu är jag hemma igen, har tagit bort sminket och nu ligger jag i min säng, ska snart stänga av datan och sova, behöver verkligen gå och lägga mig i tid är så himla trött på mornarna... var inne i stan med några kompisar idag och vi gick till något internetcafe där vi skulle träffa några men sen var vi så kissnödiga så vi var tvungna att gå till donken, och efter typ ett tag så drog jag och Emma vidare vi skulle ju köpa en present till calle "Emmas lillebror" vi köpte en blå tjocktröja till honom. sen åkte vi hem och hade de sjukt roligt, haha vi gjorde "några" videoklipp, sen åt vi och sen kom de lite kompisar till Emmas familj som skulle fira calle. föresten så hoppade jag studsmatta idag haha calle ville att jag skulle visa hans kompisar när jag göra framåt och bakåtvolt flera gånger efter varandra haha men shit va ont de gjorde i ryggen.... nu orkar jag faktiskt inte skriva mer, ska sova nu, pusspuss !


Ser jag inte lite proffsig ut ? haha

Emma oxå !
 
awwwwwww

hahahahah lillemma !

hahahahaha

min sötnos på gympan, roligaste gympan ever !

snygg va ?

Är hos sis

Sitter hemma hos syster i deras soffa, jag och Emma är sjuuuukt glammsiga hehe
de är Emmas och mitt ord (a) jag skriver och lägger in massa bilder när jag kommer
hem puss på er !

no

Vi är i datasalen igen nu på no:n. vi slutar typ 3 idag och då
ska jag och emma in till stan och köpa present till hennes
lillebror som fyller 12 år idag, "grattis" sen ska vi hem
och fira honom och göra tårta/äta tårta. see you..

Är i skolan

Hej bloggen.
Sitter i datasalen i skolan nu och jobbar med engelska, ska snart på lunch är så himla hungrig har inte ätit något på hela dagen.. vi hörs när jag kommer hem puss !

fyfan !

Jag orkar inte mer ! ge dig bara.. du kommer ingen vart
med att vara som du är nu..  du får bara fler ovänner..
jag orkar inte, ja har fan haft tillräckligt med problem i
mitt liv ! om du inte förendras eller något så har du
inte kvar mig som vän. du sårar inte bara en person
med ditt beteende !
ja är fan gråtfärdig..

Bilder från slöjden (a)

 
 

Stan med Ella & Carin

Var i stan idag men Ella & Carin, skulle egentligen köpt en keps
men så blev de inte så köpte puder istället som jag verkligen behöver !




Helgen

Planer för helgen.

Fredag- träffa glikan och sen träning
Lördag- träning sen träffa Emma kusin
Söndag- träning, plugga matte
Faaaaaaaaan jag har träning hela helgen ! kommer aldrig palla
5 träningar i veckan ?! inte mänskligt. vart tar mitt liv vägen egentligen !

Dagens outfit



Träning

Hej bloggen!
Nu är jag hemma från träningen och allt är skit, har så
fucking jävla ont i ryggen:( den blev värre när jag tränade...
men de blev inte speciellt mycket träning för min del,
var med på uppvärmingen sen lärde jag glikan friståendet
sen satt glikan och masserade min onda rygg och sen jämförde
jag och glikan vem som var brunast "jag vann såklart" hihi
nu ska jag kolla på andra avenyn som början klockan 9 och
mamma ska masera mig. skriver innan jag ska söva nallen ;)
puss på rumpan !

Vem är brunast ?

Gliki <3 Carro

Behöver jag sola mer tycker ni ?

Sötnos !


Skolan..

Godmorgon, ska sminka mig och fixa håret sen dra jag till skolan, hörs sen ! puss


God natt !

Jaha då var klockan snart 12 och Caroline är uppe !
jag fattar inte varför jag inte lägger mig tidigare
så jag orkar upp på morgonen. aja nu är det
iallafall läggdags för mig, nattinatti på er !


bild från bästis blogg, ishockeyemma.devote.se


HammarbyHammarbyHammaby

fan va underbart ! Hammarby vann med 3-1 mot djurgården ! ääääääääälskar bajen !
nu vet jag någon som kommer vara överlycklig imorgon "rasmus" hihi
och Löffe kommer vara så jävla arg ! hahaha


Kom igen nu bajen !

kom igen nu bajen ! 1-1 slå dom jävlarna !
Hammarby Hammarby Hammarby

gammal bild  på mig och bror 

life goes on

People change, things go wrong and shit happens, life goes on...


Seriöst, fan va jag är emot att dom ska ha 18 års gräns på solarium !

Krav på 18-årsgräns för solarium

"Man kan skapa embryon till hudcancer senare i livet"

Strålsäkerhetsmyndigheten vill förbjuda solarier för personer under 18 år.

Det skriver Svenska dagbladet i dag.

- Hade vi vetat på 80-talet hur farligt solariesolandet var hade vi troligen aldrig tillåtit solarier överhuvudtaget, säger Ulf Wester, strålskyddsinspektör på Strålsäkerhetsmyndigheten, till tidningen.

En ny studie visar att andelen människor i åldrarna 18-24 som fått brännskador på solarier nästan har fördubblats på två år, skriver Svenska dagbladet.

Mer än var tredje 18-24-åring i studien som solat på solarium under 2008 uppges ha bränt sig. 2006 var motsvarande siffra 17 procent.

- Genom att brännskada sig som ung kan man skapa embryon till hudcancer senare i livet, säger Ulf Wester till SvD.

Nu vill Strålsäkerhetsmyndigheten införa 18-årsgräns för solarium. En annan åtgärd som diskuteras är att begränsa den maximala tiden i solariet från 30 minuter till 15 minuter.

- Det är en åtgärd som diskuteras i flera europeiska länder just nu, säger Ulf Wester till SvD.

 


Alla har komplex

Varför är det alltid så himla mycket snack om hur man hur ut ?
Man är född till en person och man ser ut som man gör, nothing to do about.
Men varför alltid detta snack om hur man hur ut ?
klart att man har komplex ! de har alla människor, de finns inga mirakel.
hur mycket du än förendrar din kropp så kommer du alltid ha något som
du inte tycker om hos dig själv. jag själv är väldigt utseende fixerad,
vilket jag inte tycker är den dålig grej men bara för att man gillar
att hålla på med sitt utseende så betyder det inte att man inte gillar sin kropp.
jag är inte nöjd med min kropp men de är något man måste intala
sig själv att man faktiskt duger ! man behöver inte vara pinnsmal för
alla killarna ska gilla än, och om de är så att killarna bara kollar på
utseendet då är dom fan inget att ha !
Sen är det många tjejer som gnäller på att dom är tjocka, okej ?
gör något åt de då ! håll inte på och banta och sånt skit, sätt på dig
springskorna och gå ut och spring, börja på någon sport, gymma what evar !
någonting kroppen inte mår bra av att bara sitta, den behöver få röra på
sig och tro mig man mår så mycket bättre när man tränar !
kolla bara på min underbar bästa vän hon tränar hockey ca 4 gånger
om inte mer i veckan och hon brinner verkligen för sin sport, precis
som jag gör för gympan som jag oxå tränar 4 gånger i veckan !
kom igen nu alla tjejer visa vad ni går för !
 
På en skal mellan 1-10 hur nöjd är du med din kropp ?


Provvandring med 8b3


Vandring hela dagen, gissa om jag ät trött nu !

Maria, Janne och någon annan lärare som jag inte vet vad hon heter.

Alltid lika lycklig !

En paus behöver alla vandrare !

min Elenore, även fotografen under dagen :)

Felicia & Martin

Bästa vandraren ever !

Sen var det lunch



Gissa bajset ?!



Hammarby in my <3

Ska tyvär inte gå på matchen idag eftersom min pappa tycker att det har varit
så mycket bråk på din sista matcherna :/ fan ! jag som ville gå..
men är rätt trött har ju vandrat hela dagen, men jag hejar på er bajen !
kom igen nu krossa dom jävlarna !


Carro is back !

Okej bloggen Carro is back !
Nu ska jag försöka att ta det här med bloggandet lite mer seriöst, ska försöka
att lägga upp "minst" 5 inlägg per dag, och självklart mycket bilder !
vad vill ni att jag ska ha med varje dag ? outfit kanske ? skriv gärna en
kommentar vad ni tycker och tänker om min blogg ! och om ni
vill kritisera mig så gör fan inte hemlig de är bara jävliga fegt och töntigt !
i know you love me // Carro



Tack Manuela


mina nya skor(a)

vi fick sjukt mycket bullar och bröd av Manuela tack !

fan ta dig !

Fy fan.. de här trodde jag fan inte om dig ! hur kan man göra
så mot någon man älskat ? fattar du hur jävla lågt du sjunker ?
du fuckar verkligen upp allt ! jävla idiot ! hoppas du är nöjd nu ?
när du har föstört någons hjärta...

?

Varför är jag inte på blog humör längre ? ett tag blggade jag ca 10 inlägg pär dag, nu är det knappt 2...
aja alla har väl sina "dåliga" perioder i livet.. kommer igång mer när jag orkar.

Tänker bara säga att det var en sjukt rolig träning idag ! skrattade typ hela tiden !
såna här träningar borde de vara hela tiden ! ikväll ska jag bara chilla galet
med Kristofer & Manuela, hon ska äta hos oss ikväll :) love you both !
Förmodligen blir det några fler inlägg ikväll.


vilken sjukt natt !

hej bloggen.
Nu har jag inte bloggat på nästan 2 dagar, ledsen över den ! men jag har varken
orkat eller haft tid, och de har jag inte nu heller, men en snabbis får de bli,
för jag och mamma ska åka och handla skor till mig eftersom vi ska
provvandra med skolan imorgon inför kebb(a)
igår hade ja ju gympa uppvisning heladegen kom inte hem förens klockan halv 10
för mamma skulle åka till sjukhuset och kolla sitt öra eftersom ho har jätte ont där
så vi åkte till akutmotagningen i brommaplan och medans hon var där så
passade jag på att sola lite på sol express, sen handlade och
åkte in till stan vid t-centralen och hämtade någon medicin med mammas "öront"
sen åkte vi å hyrde film och köpte pizza(a)
vi hade de jätte mysigt, bara en myskväll med mamma behöver man ibland !
sen hände de en lite läskig sak i natt, klockan halv 2 hör mamma hur dörren
låsupp och hon vaknar till och tänker vad kan de vara ? kristofer och pappa
är på landet och caroline sover ? what ? så hon går upp och kollar om
dörren var låst och de var den inte ! och precis innan jag gick och la mig
ropade jag till mamma är dörren låst ? hon ba ja dt är den. så hon springer i
mitt rum och kollar om jag var där.. nej de var jag inte så hon springer in på båda
toaletterna och kollar om jag är där.. nej de var jag inte
och då hör hon hur hissen åker. så då springer hon ut i trappuppgången och då
hör hon hur hissen stannar och sedan efter ett tag åker den upp igen till våran
vångin, och när hissen öppnar står jag där men bara pjamasbyxor och täcke,
ja ba: jag vet inte vart jag skulle... sen gick jag in och la mig och mamma sov
inte på hela natten... helt sjukt hur man kan gå i sömnen och åka hiss ?
och de sjuka är att jag kommer ihåg allting !
nu ska jag köpa skor sen träna hörs sen ! <3

 
innan gympan                                              glickan <3
 
Cassi & Jenny <3                                       I <3 you
 
filmer

mammas lapp imorse (A)

byebye

Ska göra iordning mig nu och sen på uppvisningen !

god nat

imorgon är det våruppvisning så jag måste sova nu, vi höra imorgon puss på rumpan !

-Caroline carlsson







shooopping

förlåt för jätte dålig uppdatering ! men har varit upptagen hela dagen.. och nu är jag alldeles för trött för att skiva hela mindag, men lite kort, först skolan sen åkte jag emma och elenore in till stan fast emma drog hem efter typ 30 min så jag och lnore gick och shoppade och åt glass(a) sen åkte jag hem och då hade kristofer gjort mat till mig adrian oliver och mig:) jätte gott sen satt ja och snackade med dom i typ en timme sen hörr olive rpå att prova alla mina solglasögon haha, aja sen hoppade jag in i duschen vid halv 7 och sedan gick jag till bussen vid halv 9, gjorde iordning mig på en och en halv timme:O men missade bussen "ovanligt" så emmas farbror och och hämtade mig och så köra dan oss till alvik där vi tog T-banan sen träffade vi Ell och Carin på sf bio, vi skulle ha sett zac efron filmen 17 again men vi kom för sent så vi tog rn skräckfilm istället:) fy fan va läskig dn var ! kommer inte ihåg vad den hette nu men kan skriva de imorgon, men sen satt de några utlängar och pratade 27/7 och vakterna kom in två gånger, och sista gången tog dom ut dom och då gick ena killen och tjejen och ställde sig vid dörren och då börjar den andra killen att jiddra med varterna sen skrivker den andra tjejen ba: vrf håller ni på och bry er ? ja ba men va fan vi kom hit för att kolla på bio och så och lysna på när ni snackar massa skit, hon ba jävla fitthora hahaha "väx upp tjejen" grejen var den att dom typ vara 20 år !



elenore

detta handlade jag idag :O
- långärmad tröja/tunika
- skärp med nitar
- strumpbyxor

träning

Här får ni se vårt fristående på gympan, men vi hjular inte och sånt för dr fick vi inte plats med (a)

Jag & Ella spelar piano "hihi!


utan att titta, vi är bäst vi vet (a)

träning

Nu åker jag på träning, vi ska ha extra träning i Thorildsplans gymnasium. puss !

skolan

 
Ella & Victoria på elevensval haha

Elevensval (a)

Caroline Carlsson

Caroline & Felicia & Cesare

Carro, cesare i bakrunden, haha

såhär såg man ut idag

 


konstiga vakter i alvik !

hej bloggen.
kom just hem från skolan och nu har jag ätit en macka eftersom våran skit skola inte kan laga mat ! ikväll så har jag träning, vi ska vara i thorildsplans gymnasium fråga mig inte varför, men det är en extra träning eftersom vi har tävling snart och vår uppvisning i helgen. kommer fan träna hela jävla helgen :O
Fredag- vara med kompisar ! kanske bio, någon som är taggad ?
Lördag- vår uppvisning hela dagen, utgång på kvällen om jag orkar.
Söndag- träning från 11-13 sen äta en timme sen träning 14-17
Vi slutade halv 3 idag och då gick jag och felicia och manfred å några till bussen men den skulle inte komma förens om en halv timme så jag och felicia gick ner till alvik och då står elvira och victoria på en varsin sida av spärrarna, för victoria hade inget busskort och så stor de massa vakter där haha. så jag går fram och ställer mig och pratar med elvira medans victoria skickar ett sms från felicias mobil, ni vet ett sånt där sms som man visar upp för hon/han som sitter och tar emot biljetterna, och när jag och elvira står och pratar så står ena vakten och kolla på oss och sen 2 min senare kommer den andra vakten från och kolla på oss, ja ba
Carro- hej
vakt- hej
vakt- vad gör ni ?
vi ba: pratar vrf undrar du ?
vakt- nej ni står och planerar en plan !
vi ba- hahaha eru dum eller ?! vi står och pratar om vädret
vakt- varför plankar ni inte bara ?
vi ba- eru dum i huvudet då får ju hon betala 1500 kr !
vakt- ojj är det 1500 nu för tiden, ja behöver inget kort !
vi ba- nehe era sant ? :O
och  ena vakten sa att vi skulle planka och att hon inte behövde betala och den andra sa att vi skulle planka men då skulle hon åka fast...haha efterblivna vakter alltså !


Elenore <3


prao

glömde ju helt bort att skriva om hur det gick på praoen idag eller asså jag skulle ju bara hälsa på, men de gick jätte bra ska praoa på typ värsta snobb cafét haha tack pappa "de var pappa som fixade de åt mig" han har fixat allt med min prao, först svenska dagbladet sen cafét ska bli skit kul ! nu orkar jag verkligen inte skriva mer.

"diagnos okänd!

ikväll blir det att gå och lägga sig i tid, igår gick ja å la mig/somna vid 2 och ja var helt död i morse...
ligger och kollar på diagnos okänd, de handlar om en tjej som har någon slags sjukdom som
ingen har haft förut och så ska läkarna komma på vad det är för något, så hemskt !
god natt. puss


min mat(a)

vad säger ni ? ska jag bli kock eller ? haha

Dagens frisyr


Dagens dresscode



Jag kommer alltid ställa upp för dig syster !


nu börjar carro sitt nyttiga liv :$

Jag ska göra middag nu "pengar" hehe så jag skriver när jag är klart

Föresten så har jag börjat mitt nytiga liv:$ får i emmas fotspår:) hehe hon var ju typ nyttig i tre veckor men så länge kommer ja aldrig palla, men jag hade tänkt att inte äta massa skräp mat och godis på vardagarna, men typ på lördagen får jag äta sånt (a) så idag har jag inte ätit något onyttigt, när jag kom hem från stan så gjorde jag en smoothie "utan socker" hehe och en macka eftersom jag knappt åt någon lunch:/

  

 

 


skolan

hej bloggen, nu sitter jag i skolan och vi har sv/en håller på att skriva om Britney Spears om alla hennes misstag osv.. asså hon är en av mina favorit artister hon har gjort sjukt många misstag i hennes liv men fan sjunga kan hon ! vi slutar om en halv timme och då ska jag och emma in till stan och hälsa på min prao, för min pappa fixade en till prao till mig igår, ska vara på ett kafe rätt nära plattan "alltså på drottninggatan" tror de kommer bli jätte kul. pappa har dragit elen å så där så han känner han som äger stället(a) Men nu måste jag fortsätt skriva kram på er !

nattinatti

Nu ska jag bestämma vad jag ska ha på mig imorgon, se andra avenyn sen sova (a) så inge mer bloggande för min del ikväll. god natt med er !

pappa är så romantisk


Fin klänning va ?

kolla va gulligt ? mamma och pappa har varit gifta i 19 år
idag, och kolla vad pappa köpte ! gulligt elr hur ?
och en står det älskar dig ! se köpte han choklad oxå.

mamma blev förstås jätte glad.

mina nya skor !


outfit, jätte enkelt blev de idag..


såg dildo (a)

idag blev det ingen bra uppdatering, började med att mamma ringde och väckte mig och felicia 7,50 och sa att pappa kommer och hämtar oss om 10 min för jag ska till läkaren och kolla ett födelsemärke, så vi flög upp ur senge och kastade på oss kläderna och gick ner till pappa som stor och väntade på oss, sen åkte vi till vällingby och när i kommer upp till läkaren kollar hon på dom och säg nej dom är för små du måste vänta 2 år ! wtf ?! gick jag upp helt i onödan för att en käring ska säga att vi inte kan göra något åt saken ? haha se åt vi frukost på donken och sen körde pappa hem oss och vi gjorde iordning oss och åkte in til stan vid typ 13-14 men förstå åkte vi hem till felicia för hons skulle byta kläder, sen stan :D orkar inte skriva mer nu för jag ska kolla på andra avenyn ! men jag måste bara säga två saker för de första så ar jag köpt ett par sjkt söööööta skor idag och den andra saken var den att jag såg dildo i aldra avenyn på st eriksplan idag :O så cooooolt men har träffat han på stureplan förut(a) kyss !


Felicia gumman ! älskar hennes outfit idag !


uppdaterar snart !

Kom precis hm från träningen, skriver och lägger upp bilder när jag har duschat !

Haha, felicia provar solglasögon

haha du är rolig du gumman !




Du betyder gumman <3

Jag och felicia sitter och dricker sodastream, och självklart så måste
jag ta lite bilder :$ nu ska jag hoppa in i duschen, ha det bra !


 
Felicia sitter och leker med vårat påskpynt, haha

älskar dej gumman <3


american pie

Igår vr vi först och grillade, vi skulle träffas vid 5 men jag kom två timmar senare för jag var tvungen att duscha :$ sen efter vi hade varit där ett tag så åkte killarna hem till martin och jag felicia victoria och ella åkte till brommaplan och åt på donken sen kom någon kilkompis till ella dit och sen kom ida och hennes kompis, men vi orkade inte var kvar där så jag och felicia åkte hem till martin där alla killarna var så stod vi utanför å snackade ett tag sen gick vi in och kollade på american pie, haha dom filmerna är fan helt sjuka.

haha det här är de roligast i filmen när stiffler dansar på en bög klubb !
Rasmus sorry för kommentaren :$ haha

ingen sovmorgon för F & C

hallå bloggen.
Ligger i min säng och pratar med felicia, Hon ligger och läser "fråga Andrea" haha så himla roliga saker folk skriver.
De var en tjej som skrev in och undrade om en kille gillar henne.
hon ba: ja umgås med en kille rätt mycket och vi kollar på film å så. och han går på toaletten hela
tiden och varje gång han kommer tillbaka så lägger han sig närmre mig, och varje gång han ligger brevid mig
så får han en "kulle" vid gylfen där killen har sin manliga grej, och jag undrar om han gillar mig ?
hahahaha vilken fråga, hur ska hon kunna  svara på om han gillar henne ?

Vet ni när jag och felicia gick upp idag ? :O klockan kvart i 8, för jag skulle till läkare hon skulle kolla på ett födelsemärke som jag inte vill ha kvar, och när vi kommer dit säger hon nej men du måste vänta till du blir 17 för den är för liten nu, så onödigt varför skulle jag ens dit när hon bara skulle säga de ? "suck" våran sista sovmorgon men nejnej. sen åt jag pappa och felicia frukost på donken sen körde pappa hem oss. idag ska vi åka in till stan och fika och kanske shoppa lite om ja hittar något. vi hörs ikväll, då kommer de bilder oxå !


ego bilder :$



 


tack för en trevlig kväll !

här kommer lite bilder från kvällen.

förlåt för bilden Oskar, men har verkligen saknat dig, jätte kul att träffa dig igen :) <3




jag älskar dig !

aww va gulligt haha

sen blev de donken(a) söööötnosar

Du har en speciel platts i mitt hjärta gmn


tjockis ja vet :$

På bussen påväg till Martin

hos martin (a)

sjukt fina skor som martin syrra hanne i sitt rum :$
Martin sa att ja fick lägga ut dom, så sjukt jäkla fina
och martin sa att hanns syrra brukar kolla in våra bloggar (a)

Dresscode idag



plugga,damsuga,duscha,grilla

Fan va duktig jag känner mig nu, började med att jag tog en sovmorgon och sen blev de datan.
Eftersom jag var i Thailand så missade jag lite saker i skolan så var tvungen att plugga idag.
"hemskt att behöva plugga på lovet men finns inte så mycket att göra åt saken"  så jag gjorde
tre kapitel i matteboken :O fan så mycket brukar jag aldrig göra, men nu ligger jag bra till, tror
faktiskt att jag ligger lite före nu, sen damsög jag hela lägenheten "måste tjäna lite pengar" så
nu har jag tjänat ihop 100 kr till. Kom precis ut från duschen nu och ska göra iordning mig nu,
sen ska jag träffa massa kompisar i alvik å vi ska åka å grilla (a) super mysigt.
Vad ska ni göra sista dagen innan lovet är slut då ? fast det är inte sista dagen för mig (a)
för vi har studiedag imorgon "så jävla skönt"
Försten så ska Felicia sova hos mig ikväll, har inte träffat henne på hela lovet
eftersom hon var sjuk sen åkte jag bort, så nu kommer vi ha mycket att prata om.
pusspuss !


bild från förra året när vi grilla. Du är min solstråle Felicia

fin låt.


...

jag vet inte vad jag har gjort ? tycker verkligen om dig jätte mycket och de har jag gjort ett tag !
snälla säg bara vad jag har gjort för fel så kan vi rätta till de ?
Du kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta.. förlåt

:( förlåt ......

jag orkar inte skriva nu, är på dåligt humör :(
men ikväll ska de grillas å kröka så hoppas de blir bra !

Faan !

Nu går jag och läger mig, är inte på bra humör:( god natt....

....

Tala ut om dina känslor istället för att ha dom inom dig ! :(

ansiktsmask

sitter med en ansiktsmask i ansiktet nu, älskar att ha de ! man känner sig så fräsch, Kristofer,kenet och adrian har precis kommit hem så nu är de hög musik som gäller, hehe. skriver sen, puss på rumpan !

Matlagning

Nu har jag och Emma lagat mat ! så klart blev de thaimat "kyckling, ris & jordnötssås" de blev riktigt gott faktiskt nu ska vi bara ta det lugnt Kristofer är ju ut och gör stan osäker så någon måste ju se till att de är säkert hemma, men vi har FF så jävla skönt mamma och pappa är på landet. här kommer lite bilder från våran matlagning (a) puss på er !


Emma is the shit !

kokos mjölk

Caroline !

Resultatet

Japp ! såhär blev det

Våran mysiga balkong (a)

ja chillar framför Gossip girl vardagsrummet.



mysdag !

En mys dag blev de idag med kussen. kom hem vid 11 och då solade jag på balkongen sen duschade jag och sedan in till stan med Emma, vi var å solade sen åkte vi in till stan en liten stund " eller ja vi var ju redan i stan men" sen åkte vi iallafall till alvik åt på donken och sedan köpte vi jordgubbar. nu har vi bara chillat och kollat på någon film som gick på tv. nu ligger Emma och läser en tidning så jag passade på att blogga lite (a) 
föresten så förlorade bajen med 2-1 :(
  
 


Outfit


skitful bild menmen, nu har jag duschat ska gå och möta Emma
nu och vi ska åka å sola, är helt osminkad nu (a)

sol,sol,sol

Nu är jag hemma i stockholm igen. just nu ligger jag på balkongen i bikini och solar :)
Så sjukt skönt väder, om en timma ska jag möta Emma kusin vid bussen vi ska in till st eriksplan
och sola solarium sen ska vi sätta oss i någon mysig park och schteeeeka (a)
skippar träningen idag för jag orkar verkligen inte när de är så fint väder.
Nu ska jag hoppa in i duschen, bloggar mer sen, puss !

 

Livrädd !

åå jäklar va rädd jag blev ! jag skulle gå på toa och Emma skulle följa med mig till dörren för vi kollar på skräckfilm och är typ skiträdda, och min "mormor" bor i ett stort hus som e lite läskigt när man kollar på skräckfilm och när vi står vid dörren hör jag att de låter inne på toan så jag tar tag i handtaget och precis så öppnar Britta "min mormor" dörren åå fy fan va jag och Emma blev rädda vi flög bak och skrek haha hon ba ojj är ni fortfarande uppe ? vi ba aa typ livrädda.

Dark water är en film jag kan rekommendera ! den är jättehemsk och läskig men ändå bra !
Ja och Emma såg precis de på tv, men om ni inte har något att göra någon dag eller vill mysa
med eran pojkvän så  var den här filmen är bra skräckfilm men ändå inte för läskig. (a)


skräckis

Nu bli de skräckfilm med bästis, sms om ni vill något. puss mina älsklingar !

goodbye lösnaglar !


Tog bara med dom här nagellacken.

fina va ?
De känns jätte konstig att ja inte har lösnaglar längre
förut hade jag det varje dag och nu har jag inte haft
de på flera veckor.. måste låta mina naglar växa ut
så dom bli bra nu, dom blir så förstörda när man
har lösnaglar hela tiden. so nu ska jag inte ha det på
ett tag, so this is the natural Carro.

såhär vackra var mina naglar förut, (a)

Dresscode


Älskar vädret !

vilken dag ! helt jävla otroligt att de kan vara så varmt !
jag och Emma tog en liten sovmorgon idag så vi var i backen vit 12 istället och sen har vi åkte hela dagen, vi stannade inte ens och åt så lunch så kul hade vi :) när vi hade åkt klart så satt mamma,pappa,kristofer,Stefan,lena,Patrik och massa folk vid afterskin och drack öl å solade så vi satte oss där å chillade galet varmt alltså ! sen tänkte jag och Emma gå in och köpa hamburgare och tror du inte dom hade stängt för 5 min sen :O så de blev nachochips guacamole till lunch haha, vi satt där på afterskin i flera timmar, så himla skönt sen åkte vi hem och åt middag hos Britta(a) nu ska vi bara ta de lugnt finns inte så mycket att göra här.. vi ska fixa naglarna kanske spelar något spel elr något oxå :) Kristofer ska ut och fest med några kompisar, oretvist ! de var ju ett tag sen man träffade Patrik å dom "våran barndomskompisar" Patrik är lika gammal som kristofer alltså fyller han 19 i år:) dom hade sagt till kristofer att dom tyckte att jag blivit snygg haha. nu ska jag göra iordning mina naglar ha det bäst !


lilla jag i backen

haha !

jag älskar dej med hela mitt hjärta !

älskar att åka sådär ;)

Emma :D

Stefan & pappa

I miss Thailand

Godmorgon bloggen,
det blir ett snabbt inlägg nu eftersom vi ska åka skidor. vi tog lite sovmorgon idag "de behövde vi verkligen" så nu ska vi upp och göra iordning oss och sen drar vi till backen ! :D
Fan va jag älskar Sverige just nu, helt underbart väder i två hela dagar:O hehe fast jag saknar Thaialnd lite faktiskt, där var de fint väder varje dag. aja nu ska jag sminka mig, hoppas du får en toppen dag, skriver i bliggen när jag kommer hem. puss !

 
 


God natt

Ikväll ska vi gå och lägga oss i tid, vi ska ju upp tidigt imorgon å åka :D men först ska vi kolla på så ska det låta " vi vet pensionär varning" hehe men molly sanden, ola, charlotte Perelli, och typ alla dom är med.. så vi får se om de är roligt.  mer bloggande imorgon, "God natt"


Film mys !


schteeeeek i backen

hallo !
Vilken underbart mysig dag de har varit idag ! började med att vi blev väckta av pappa vid 8.30 och då var vi helt döda eftersom vi gick å la oss klockan halv 4 igår, sen efter mycket om och men så kom vi upp och vi började göra iordning oss för en härlig dag i backen. vi var i backen runt 10 och då åkte jag Emma och kristofer. Sen var de dags för lunch och då satte vi oss utanför och schteeeeekte ! så jävla nice hamburgare öl/cider som kristofer köpte till oss:) och min musik "som vanligt" går ingenstans utan min mobil (a) vi satt nog där i någon timme sen åkte vi upp till funparken och hoppade lite och sånt kul.. inte för att jag hoppade på dom högsta med kristofer gjorde, ja vågar inte göra något har ju redan ont i ryggen... sen hade vi tänkt att sätta oss nere i restaurangen igen men då ringde mamma och pappa och sa att dom skulle sitta och sola vi bänkarna och då var det lite för riskabelt att sitta där, haha. Nu har vi kommit hem för ett tag sen jag hoppade in i duschen direkt så nu är jag rent å fin, och Emma gick och la sig direkt på sängen, stakarn hon är helt slut.. hon har precis somnat så då passade jag på att blogga lite. ikväll bli det en  chill kväll med godis, glass, spel och ja va mer kan man göra här på landet ? haha. hoppas ni har haft en  bra dag i Stockholm !
puss på rumpan.

föresten.. jag gjorde dagen första vurpa ! hahahah jag skulle sitta ner på skidorna "om ni förstår vad jag menar" sen så kom de typ ett stup och då skulle jag ställa mig upp men då skar skidan sig så ja flög fram haha. gissa om Emma & Kristofer skratta.


pinklady
 
                                                                       Syskonkärlek

Emma & Caroline & Kristofer

I love you

Älskar dej storebror
 


Kristofer älskar att retas med mamma, haha


god natt

Nu ska jag och Emma sova snart, men först måste vi ta bort sminket och borsta tänderna, bloggar innan vi åker till backen imorgon om jag hinner ! pusspuss !

Läskig docka !

ojj jag trodde jag skulle dö ! jag sitter vid datan och bloggar och så kollar jag mot vänster och ser en docka som sitter och as glor på mig :O så jag skriker till och gömmer mig då börjar Emma att skratta  och fråga vad de är, så pekar jag på dockan då flyger Emma upp i sängen ja ba:
Carro: ta bort den Emma !
Emma: varför jag ?
Carro: du satt ju brevid henne ! haha
Emma: hon kollade ju på dig
då gick jag fram och la henne upp och ner hahahahah





bilder från bilresan

 
 
finaste flaggan i pappas bil                             min kära bror
 
mammi                                                         de gick inte en minus utan att Emma fick sms av Tedd

dresscode för bilresan


vilken rolig bilresa :D

 
min familj är helt sjuka hahaha


hahaha

Nu är vi framme :)

hej mina underbar läsare.
nu är vi i gävle och vi har lagt in våra väskor och så.. precis när vi så fikade vi med min  "mormor" eller va man ska kalla henne.. sen va jag och Emma ivriga med att få igång Internet så vi började fixa med de men nejnej de skull ju självklart inte funka bara för att jag och Emma skulle göra de, så min kära bror tog datan och fixade de på två 5min (a) hihi vi är så tekniska nu sitter jag här vid bloggen medans Emma ligger och pratar i telefon med Tedd "hennes pojkvän" som firar 2 veckor idag:) så söta. älskar er båda ! ikväll ska jag och Emma bara chilla galet och äta godis :D lägger in videoklipp från våran bilresa hahaha vi hade så sjukt jävla roligt :D


här bor jag & Emma (a)
  
bästis

hej då sthlm

hejdå Stockholm nu dra vi till kungsberget ha det bra ! datan är med så bloggar så mycket som möjligt.
puss älskar er // Carro

  
jag och bror i åre för ett pr sen                        jag och manuela
 
jag och bästis i romme                                 jag och patrik

Tack felicia <3

åå felicia jag vet inte hur jag ska kunna tacka dej ! designen blev sjukt fin ! fan va duktig du är.
det är min underbara älskade felicia som har gjort den sjukt fina designen, gå in och kolla på hennas fina blogg :) http://feliciathorsell.blogg.se/



aww va söt !

inte för att de är jul nu men..

kramkramkram

Någon mer än jag som älskar dej här ? för några dagar sen satt jag vid datan och Emma låg och kollade på tv sen så satt hon och stirrade på mig sen började hon as garva hon ba va gulligt haha ja satt typ och sjöng och nicka med huvudet sida till sida (a) hihi


Påskmust & thaimat


Thaimat och påskmust kan det bli bättre ?
De roliga men min kära familj är att vi var liksom i Thailand för en månad sen
och vi borde egentligen vara rätt trötta på thaimat men nejnej ja lovar vi äter
de typ minst 2 gånger i veckan haha.


packa,duscha,sminka mig,platta håret..

Nu har jag skickat alla bilder som jag vill ha med på min design till felicia, tack gumman du är så snäll. nu måste jag faktiskt börja packa mamma kommer bli galen på mig om jag inte är klar när hon kommer hem, sen måste jag duscha sminka min platta håret oxå.. så jag kommer aldrig hinna sola idag menmen e redan brun så behöver egentligen inte de:)

fin bild va ? de är från när vi grilla

I love Felicia

min underbara vän felicia ska hjälpa mig med en ny design så snart kommer de en ny :) "spänningen stiger"
skriver och lägger in bilder snart puss på er

hjälp

fanfanfan nu vet jag inte vad jag har gjort, råkade ta bort min design och vet inte hur jag får tillbaka den :O elvira om du ser det här kan du hjälpa mig då ? snälla

god natt

Nu är klockan 01.36, börjar bli lite trött nu så ska stänga av datan och försöka sova nu, förmodligen blir det lite tv först eftersom jag inte är så jätte trött, mina planer för imorgon är i stort sätt att packa har inte ens börjat :O åå jag ska åka imorgon ? inte likt mig men men... sen får vi se om jag hinner göra något annat kanske svänger förbi solariumet och solar en stund "måste ju vara brun i skidbacken" ojj förlåt för dom som inte visste så ska jag till kungsberget med bästis och min familj imorgon, de ska bli så kul. åka skidor, mysa, äta godis och bara chilla galet med brorsa och Emma, men datan är självklart med så ska uppdatera så mycket jag hinner ! och lovar att lägga in bilder varje dag. god natt sov gott, puss ♥


behöver hjälp !

jag vill göra ny design nu har haft den här rätt länge nu, men jag är så dålig på photoshop någon som kan hjälpa mig ?


systrarna Carlsson <3


I love you

Felicia gumman, fy fan va jag saknar dig, du har varit sjuk länge nu och har inte träffat dig på länge:( saknar ju dig gumman, och nu åker jag iväg tills på söndag och då kommer vi inte kunna träffas:( men på tisdag då måste vi träffas ! "när vi är lediga" du kommer alltid vara en av mina närmaste vänner och jag kommer alltid att älskar dej Felicia Thorsell.


?

Hur skulle du beskriva mig med ett ord ? " vill ha ett ärligt svar "

några av mina smycken och piercingar


Här kommer lite ego bilder på mej och emma (a) njut !

  
 
 

älskar dej !

 Här kommer lite bilder på min kusin :) <3
 
  

   

är med min favo kusin <3

hej bloggen.
Har varit i stan med Emma och kollat på jeans med henne idag :D hon hittade ett par nudie tillslut (a) jätte fina var dom, sen blev det självklart donken ;) "hihi" sen åkte vi hem till Emma och kollade på en film och chillade galet, sen gick vi ner å åt hos mig och nu sitter vi och läser allas bloggar ;) nu ska vi göra jordgubbar med grädde " ja vet jätte nyttiga" skriver och lägger in bilder sen. pusspuss!


Outfit


.

ska göra iordning mig nu, sen blir de stan. puss !

stan med kusin <3

godmorgon sötnosar.
vaknade runt 11 idag, skönt att sova ut gick å la mej rätt sent igår, ja sov först hos Emma med linda och camilia och sen åkte jag och Emma å solade i Brommaplan och linda och camilia åkte hem sen åkte jag och Emma till stan, helt osminkade :O "fan stolt över mej själv" hade de varit för ett halvår sen hade jag aldrig gjort de... inne i stan köpte vi slingmedel ( vi fick för oss att vi skulle ha ljusare hår nu till sommaren) så de köpte vi och sen såklart en milkshake på donken. sen åkte vi hem och fixad oss, osminkad hela dag så jävla skönt. sen vid 9 gick vi upp till citygros å köpte godis och halstabletter och sen var det andra avenyn:D "hihi" idag ska jag träffa Emma kusin vi ska in till stan hon skulle köpa nya jeans och sen får vi se vad vi ska göra, vad ska ni göra idag ?
förseten imorgon åker jag upp till kungsberget med bästis och familjen, ska prata med Emma så hon tar med sig sitt trådlösa internet så ja kan blogga där upp.
xoxo caroline
bilder kommer sen.


lägger in fler bilder imorgon när Emma har skickat, orkar inte nu.





R.I.P

fan jag kan fortfarand inte förstår hur något sånt här hemskt kan hända... kände inte dig Malin men jag hoppas verkligen att du får det bra bland alla änglar i himlen för de är du verkligen värd ! att förlora sitt liv såhär tidigt.. du hade hela livet framför dig.. fan va ett lite skit tåg kan förstöra ett helt liv.. gråter när jag läser alla anhörigas texter om dej, du var verkligen en älskad person, R.I.P Malin karlsson.

 

Här kommer en video från gympan som jag lovat löffe ! haha


Emma & Carro utan smink :O

 

sola & slinga


Caroline solar(a)

gårdagens outfit

    
på dagen
  
  på dagen                                                                         på kvällen

föööörlåt

förlåtförlåtförlåt för dålig uppdatering men har inte haft tillgång till data eller tid för igår var jag med Emma linda och camilia hela dagen och sen var vi och grillade på kvällen sen sov vi hos Emma, kan berätta mer ikväll nu har jag och Emma  precis kommit hem till mig vi har varit och solat sen åkte vi till stan och köpte hårfärg vi ska slinga våra hår:D lägger in bilder på resultatet sen, pusspuss.

stan !

dra till stan nu hörs sen, lägger in bilder från dagen, puss !

godmorgon

godmorgon, ska hoppa in i duschen nu har precis skrivit en text till min brorsa som jag har på min press, idag ska jag träffa Emma camilia och linda, ska bli jätte roligt va skit länge sen vi träffades.. skriver förmodligen mer innan jag åker, puss

lovet

Planer för lovet

- Söndag, träffa Manuela
-Måndag, träffa Emma,camilia & Linda
- Tisdag, vara med syster
-Onsdag, förmodligen träffa Emma kusin
-torsdag till söndag, skidor med familjen och bästis
Måndag, inget bestämt någon som vill träffas ?


stan med manuela

hej gullungar.
kom hem för ca en timme sen har varit med Manuela hela kvällen, så himla mysigt har verkligen saknat dej obeskrivligt mycket, vi var först och åt sen var vi på bio, vi hade så mycket att prata om och jag älskar att prata med dig de är så lätt och jag kan verkligen prata med dej om allt. det är så svårt att förstå att de verkligen är slut mellan dej och Kristofer... du var liksom hemma hon oss varje dag och du var som en syster för mej.
Du kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta vad som än händer !




träning

ska på träning nu skriver sen.

dagens outfit



inge fika för min del idag..

Nu har jag klätt på mig, sminkat mig, plattat håret och gjort några lockar sen har jag städat lite oxå. jag som hade tänkt att åka in till stan och fika idag, men Victoria skulle ringa mig men nu funkar de inte att ringa på hennes mobil.. och det blir ju lite sen att åka in å fika nu de blir nog rätt kallt då:( ikväll ska jag vara med Emma, vi har inte bestämt vad vi ska göra än men vi pratade om att gå på bio så vi får se sen.

 

klubberiet

hej bloggen, har varit dålig på att uppdatera men har inte haft tid, mina planer för igår kvällen var att jag och några kompisar skulle hitta på något typ grilla eller något men sen ringde mickel och sa att han kunde fixa biljetter till klubberiet så vi åkte dit istället. jag ella och carin åkte dit med patrik cesar och typ 6 av patriks kompisar och sen träffade vi elvira victoria och hennes kusin där, sen kom pappa å hämtade oss vid halv  och då körde vi hem elvira till hennes pappa och sen körde vi michel till brommaplan. när jag kom hem duschade jag och sen gick å la mej men kunde fan inte somna.. fråga mig inte varför men hade väll för mycket att tänka på.. sov iallafall 3  timmer sen skulle jag upp klockan 8 på träning fu ! de va inte roligt sen efter träning så kom pappa å hämtade mej, och pappa skulle sola solarium och frågade om jag oxå skulle de, så då passade jag på att sola i 20 min. idag ska jag träffa victoria och säkert några fler och åka in å fika i stan, sen ska jag träffa emma ikväll, puss !
föresten så hände det något jätte hemskt igår, när vi kommer ut från festen ser vi poliser ambulanser och brandkåren stå där, och då är de en tjej som har hoppat framför T-banan:( hur kan man må så dåligt ? så hemskt, vila i fred !

klubberiet

Kom precis hem från klubberiet, har duschat och ska sova nu, orkar inte skriva
god natt ! <3333

<33333333333

älskar min syster mest i hela världen !

haha

hallo ! nu är jag på bättre humör för jag sitter och pratar med min syster i telefon, vi pratar självklart om killar och annat skit;) haha sen berättade jag om en skit rolig grej som hände på T-banan, jag victoria rasmus, teddan, patrik, oscar, Johan och någon till var på T-banan å så kommer de en fet tant in och sätter sig brevid oss sen när putte å dom kom så råkade han snudda med väskan på hennes arm hon ba ajjj ! vad göru ? vi ba ofta de där gjorde ont ? hon ba ja jag fick den i huvudet ! haha vi ha nej och så visade putte att hon inte fick de aja.. sen så börjar vi skratta och prata skit högt hon ba kan ni var tysta ja ba: nej byt vagn om de är så jobbigt då, hon ba nej ja var här före er hahah elr inte ! sen så kommer de en snubbe som började spela gitarr och sjöng ni vet pantala mela... "vet ej hur de stavas" men är iallafall en låt från en reklam och så börjar alla sjunga och rasmus börjar självklart att trumma på rutan, hahahah hon blev så jäva arg sen ba ska du förstöra rutan elr ? rasmus ba ja förstår du ahah de kommer komma en bomb här ahhaahaha, sen sa teddan hoppas jag inte bli såhär när jag blir stor och kollade på henne hahah... fan va kul de var:D:D:D:D älskar er <33

hatar no

åå fan va jag bara känner för att riva sönder mina prov saker och bara skita i allt ! så så trött på no:n

stan med vix <3

hej sötnosar !
Fan vilket underbart väder, jag kom just hem jag har varit med min sötnos victoria i stan idag:) de va skit mysigt blev ett par solglasögon till mig och victoria köpte en bikini. Och självklart milkshake på donken;) som belöning " hahahah"  har hittat min favoritklänning idag haha nej jag skoja men den va fan cooooool men inte för 400 kr. jag lägger in massa bilder från idag. puss på er ! 


kläningen, haha(a)

såhär såg den ut bakifrån :D haha
    
 
  

 
     

Magnus Uggla

Denhär låten som Magnus Uggla har gjort är fett skön, den här lyssnade vi på i Thailand(a)

jag älskade typ Uggla förut när jag var mindre, älskar hanns låtar så sköna !

Vår !


Nu kommer våren :)

mammi :)


En sång från friheten

Denna låt ska jag, Felicia, Emma,  Martin, Anton köra på musiken :)


1 april

Idag är de ju 1 april, någon som har blivit lurade/lurat ? jag fick iallafall ett sms av Emma hon ba: Tedd har dumpat mig:(  <3 haah så korkad är jag faktist inte emma;) sen fick jag ett sms av min mamma hon ba: har du gratulerat pappa till att han ska bli gym instruktör på friskis o svettis ? hahaha ja ba va fan e han skön elr ? sen kom ja på att det var ett april skämt(a) hihi min lärare var fett rolig idag för de var några killar i min klas som satt och kastade kuddar och så kastade dom en kudde på en gitar som ramlade, vi ba bra gjort nu gick den sönder ! dom ba aa elr hur att den gick sönder sen sa vi till våran lärare att han skulle skoja å skämta med dom att bli arg, så ha gick in å ba ja killar har ni förstört min gitar ? dom ba va ? ja dom här utanför säger att ni har gjort de ! men vadå den kostar bara 2800 kr de är väl inge problem för er grabbar ? hahahahahah fan va vi garva :D

träning

Ska på träning snart, men ska inte vara med för jag måste plugga men ska iallafall kolla på, hörs sen pusspuss!


Nu kommer våren !

åå vilket underbart väder ! kan de bli bättre ?  jo det kan det faktiskt för min syster var inte i skolan idag:( hon är sjukt " faaaaaan" Tedd din jävel du har smittat Emma :O  haha. jag saknar dej jätte mycket Emma ! du måste bli frisk tills imorgon. de var jätte mysigt på rasten jag felicia Victoria Ella och Carin satt på en "sten" och pratade och solen värmde oss:) så mysigt. Sen på no:n så gick de bättre idag och min lärare hjälpte mej så nu hoppas jag att de går bra på provet Sen tog jag bussen hem med Manfred och Elin och sen följde jag med Elin hem "fick en jätte god kaka av henne(a)" sen följde hon med upp för att kolla på mitt rum som jag har gjort om, men är inte klar än ! sen efter ett tag skulle hon på utvecklingssamtal,
Åå jag har träning ikväll och ja g måste plugga så jag får åka dig och plugga och kolla på annars kommer jag aldrig klara provet om jag inte pluggar ! men nu ska jag komma igång med plugget lite. sitter ju iallafall på balkongen så de lättar upp stämningen lite.




Ella & Carin

kolla vilken gullig bild jag hittade på elin (A)

helt underbart att sitta på balkongen å bara ta de lugnt


RSS 2.0