Har ni sett systers blogg ?

Hon är ju bara för underbar ! min kärlek till dig lillasyster går inte att beskriva med ord ! men glöm aldrig bort att du betyder allt för mig och jag älskar dej !



trött på skolan !

åhhhhhhhh! fan va trött ja är på skolan ! orkar fan inte, hela tiden konflikter eller mycket saker !
gick bara på engelskan idag sen blev ja ut skickad från no:n för ja råkade ha sönder en sak eftersom cesar stoppade en isbit i min å emmas tröja ! åh då får ja å cesare inte vara med på no:n ? fan va ja lacka så ja orkade inte vara kvar i skolan + att ja började få huvudvärk så ja åkte hem, träffade maria på bussen satt å snackade med henne lite sen när ja kom hem kollade ja min min favo serie sen har jag pluggat i ungefär två timmar, med engelskan och sen lästa ja i svenska boken.. jag får fan mer gjort när jag är hemma än i skolan ! imorgon har vi inga jobbiga lektioner så då kanske ja orkar vara i skolan, vi har no, idrott, b-språk, lunch, slöjd sen slutar vi menmen vi får se.. föresten så ringde min lärare preics hem till mig.. hon undrade hur jag mådde och varför ja gick från no:n "de va alltså hon som skickade ut mig"  men hon menade på att ja skulle väntat där ute med dom andra som inte labbade och så skulle hon prata med med å cesare sen, fuck no att ja är kvar där när man blir ut skickad för ja råkade ha sönder en sak:S aja skit samma orkar inte bry mig om de nu.. imorgon är de fredag då är de helg ! jippi :D

när pappa kommer hem ska vi åka å köpa den dära hemliga saken till mig:)
ni får veta vad de är när ja kommit hem ! någon som kan gissa vad det är ?

nu ska jag lägga mig i kristofers säng å kolla på 90 210 och bara ta de lugnt, de är ja fan värd efter att ha skrivit en hel sida på engelska om kebnekaise !


förmodligen ingen skola imorgon !

Det blir förmodligen ingen skola för mig imorgon heller,men jag måste iallafall till doktorn :(
men något som är positivt är att jag ska få en sak imorgon
hmm va kan de vara ? nu blir ni nyfikna va ? men ni får inte veta förens imorgon;) hihi. nu ska ja fortsätta kolla på den dära serien som ja har blivit förälskad i !












i know you love me, xoxo caroline !

vill inte till doktorn !

Min pappa ringde preics mig å sa att han hade varit hos läkaren och han hade tydligen streptokockter "stavning"? och de betyder att ja kanske har de:O så jag måste till läkaren klockan åtta imorgon:( usch ja hatar att gå till doktorn dom är så läskiga ! å nu kommer dom ju vara tvungna att stoppa ner någon typ pinne i min hals å se om ja har samma sak.. FAAAAAN !

ioförsig så tror ja inte att ja har de för så ont har jag inte men vafan de är ju bättre att kolla de ! men om ja känner mig bättre imorgon då ska jag gå till skolan..


lite bilder från sommar 2009


jag sommar 2009

jag och bror sommar 2009

emma, caroline och tedd sommar 2009

Gotland 2009

kebb 2009 haha !

jag å pappa innan calles begravning 2009 :/
R.I.P

storebror, matts och lina älskling

sommar !

hahah knas !

lina å jag midsommarafton

skolavslutning

kristofer student 2009

manuela student 2009

italien 2009

sommar

skåne 2009

landet med dom här sötnosarna + emma !

Här var lite bilder från i sommar, har så sjukt mycket bilder men dom får ni inte se, feel the pain !

sjuk

Vaknade klockan 7 av att min väckaklocka ringde och tanken slog mig precis då, neeeej inte skolan ! var verkligen inte sugen på att gå till skolan, sen hade jag jätte ont i ryggen å halsen så ja bestämde mig för att vara hemma å vila upp mig, så mamma sjukanmälde mig och sedan somnade jag om.
skönt att bara vara hemma å gå i mjukiskläder osminkad å bara ta de lugnt, ioförsig så är de inte kul att vara sjuk men men that's life. gjorde fattiga riddare till frukost/lunch har inte ätit de sen jag gick i kanske 3an (?!) de var iallafall gott och till de kollade jag självklart på min favorit serie gossip girl ! bästa serien ever !
så har min dag sett ut, nu ska ja krypa ner i min brorsas säng och fortsätta kolla på någon serie jag började kolla på idag "minns inte namnet"


en bild på mig å syster på tedds brygga


back om track

Jaha då var man här igen då, har ju bytt mellan flera bloggar på sista tiden, vet inte riktigt varför men så har det iallafall varit, men nu är jag tillbaka där jag började. Ska försöka uppdatera så mycket som möjligt men kan inte lova att de kommer bli dagligen men jag kommer skriva när jag känner för det ! min blogg my rules !

I min blogg kommer ni kunna läsa om bl.a, min vardag, mode, mina känslor och mycket bilder och så !

Hur blir de med min gamla design som felicia gjorde till mig ? hmm.. den får vara kvar ett tag, sen ska jag göra en ny när ja kommit igång lite mer.

kommentarer ? jag älskar att får kommentarer, skriv gärna vad du tycker om min blogg eller om de är något du tycker jag ska förbättra eller så !

uppdatering ? som jag skrev här uppe så kommer ja uppdatera när jag har tid, men ska försöka göra de så ofta som möjligt

om ni vill att jag ska ha med något speciellt i boggen så får ni gärna säga till, te.x frågestund eller något liknande.

kram kram eran Caroline


RSS 2.0