23.49


nu vill jag fan bli frisk! äter ipren,noskapin,glass, strepsils men det verkar inte hjälpa så jätte mycket:/ men lite bättre mår jag.


fick min födelsedags present av mina kusiner och mina gudföräldrar, super fina saker TACK!
det är ett jätte fint silver hjärta som sitter på ett typ läderband elr något
och sen är det en rosa piercing som jag önskade mig av min gudmor(a) <3

.


lite bilder från i veckan


kom på att jag inte har lagt ut någon bild på min piercing, om ni undrar vad det är för fläck på sidan så är det brun utan sol haha


Elenore i mina skor(a) grattis gumman 15 år<3


mina bikinisar:D

gliki,clara och jag <3

elvira,elenore och jag

mamma gjorde Smoothie till mig(a)


jag hatar att vara sjuk

godmorgon! har inte kunnat uppdatera något har varit så jävla sjuk igår hade jag 39 graders feber och hade jätte svårt att andas:( men idag känns det bättre, jag vaknade vid halv 11 idag och nu sitter jag och kollar på mamma mia, undrar hur många gånger jag har sett den men den är ju typ lika bra varje gång. hoppas verkligen att jag blir frisk snart så himla tråkigt att vara sjuk:( ikväll kommer min gudmor sanna,mina kusiner William och Wendela från Skåne och dom ska bo hos oss i helger:) något roligt att se fram emot iallafall. dom kommer vid 10 ikväll, jag hade tänkt att försöka plugga lite idag om jag orkar för vi har no prov nästa veckan:( men nu ska jag kolla på filmen.
puss


grattis<3

Grattis gumman äntligen är du 15 år!





en gammal bild på elle men men....

sjuk:(

fanfanfan jag är sjuk:( mår så himla dåligt har typ feber ont i hela kroppen och i mina luftgångar=( jag och emma är hos mig och Emma mår lika dåligt:( vi skulle provat skidkläder och hyra skidor till Emma och köpa en present till Elenore idag men menmen.. då ligger vi här hemma och mår skit:( sitter och snackar med Linus och Johan nu men ska kolla på tusen bröder nu men bästa vän... orkar inte skriva mer

skridskor med skolan

vilken skön dag, första sovmorgon till halv 11 sen skridskor med klassen .
det var faktiskt kul, sen efter vi hade åkte gick typ alla och åt i cafét, för vi
pallade inte äta skolans äckliga mat... sen kom vi en timme försent
eftersom vi skulle äta och sen gick inte bussen så jag och secare gick från
mossen medans  Emma,rasmus och manfred dom lata jävlarna väntade på
bussen haha.. när vi nästa var framme vid skolan var vi tvungen att gå igenom
ett stängsel med ett liten hål där man kunde krypa igenom, först gick jag
igenom men sen kom problemet hahah secare kom inte igenom hahahha
så han fick hoppa över istället, haha verkligen roligt. sen när vi var framme så
var det typ 45 min kvar på lektionen och då gjorde jag och Emma
klart våran båt som vi håller på med på tekniken, man ska typ gör något som kan
åka ca: 10 meter, även fast vi kom försent så han vi göra klart våran båt vi ska testa
den nästa gång, vi han typ mer än dom som kom i tid hehe...
efter skolan åkte hela min familje in till stan och tog en spruta så vi inte bli sjuka
när vi åker till Thailand, åå vad jag längtar!
jaja... nu ska jag fortsätta att kolla på mamma Mia.
pusspuss 


älskar dig syster!


har saknat dig gumman

 
emmas och min båt:D       och en bild på elin<3


tack pappa

hallo, vet ni vad jag har fått?! skidor :) pappa sa att han hade hittat ett par skidor till mig så vi åkte och kollade på dom, han hade åkt på dom i två terminer typ, jätte fina tycker jag dom var den ena skidan har en drake och den andra något häftigt mönster:) skit nice för jag och Emma och några killar ska ju upp till romme på lördag klockan 7:O men det kommer bli skit kul:) föresten tack pappa! love you!  sen på fredag kommer mina älskade kusiner från Skåne till oss:) dom ska sova hemma hos oss så får vara med dom hela helgen:) så jag har fult upp hela helgen.
innan träningen idag var jag mamma och pappa och kollade på tapet:D jag ska få göra om mitt rum igen:) det kommer blir SKIT snyggt;)
på träningen idag hade jag och Gliki  vatten krig haha.
vet ni vad min pappa ska göra inatt? han ska vara i stan någonstans klockan 4 på natten och stå i kö för att få biljetter till någon konsert:P hehe han och Mats hanns kompis ska stå där i typ tre timmar sen kommer min mamma och ska stå där tills tio fast jag tror min brorsa ska stå lite före mamma oxå hahah helt sjukt fatta stå i kö i 6 timmar:O men men vad gör man inte för att få se en konsert som man älskar... starkt gjort min kära familj;) hehe. imorgon ska vi åka skridskor med klassen hoppas det bli roligt inte det roligaste jag vet men men.. bättre än lektioner + att vi börjar halv 11 så det blir sovmorgon för mig imorgon:D
love

another cinderella story <3


åå vilken bra film! verkligen en caroline film:)


en myskväll hemma

-hejsan svejsan, hade träning 9-12 idag jobbigt men det gick väl okej. efter träningen åkte jag självklart hem och duschade och sen var det shopping dags:) med mamma & pappa kristofer kom lite senare det blev lite smink, byxor, tröja och nagelsaker:) men ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, känns som man gör saker hela tiden behöver ta det lite lugnt nu. har hyrt en film som jag ska kolla på nu.

bilder på det jag köpte idag;)

 
 
nu har jag köpt mina efterlängtade chinos:)

fredag

hejsanhejsan nu var det fredag igen fan va skönt, sitter och kollar på let´s dance med mamma, rätt roligt program facktist men jag har typ ångest för jag ska upp klockan 8 imorgon:o har träning 9-12 vette fanhur jag ska orka! men måste gå eftersom jag ska vara borta nästa lördag för då ska jag emma och emmas kompisar viktor och jonathan och nån mer åka upp till romme:D det ska bli as nice, jag och emma har typ redan bestämt outfiten;) hahaha;) snyggast i backan kommer vi bli;) träffade jonathan och viktor idag för första gånger och jag ska licksom åka upp och åka skrdor med dom hahahahah nej men dom verkar jätte trevliga så det bli nog kul:D imorgon ska jag förmodligen in till stan med mamma efter träningen:) jag ska köpa chinos;) men nu ska jag kolla vem som åker ut i let´s dance;) skriver kanske sen;)


tack<3

esh säger:

säg bara till, jag ställer alltid upp till tusen procent <3

Tack gumman, behöver verkligen dig jag litar på dig du betyder mycket för mig!


är det såhär livet ser ut?

jag vet inte vart jag ska börja? finns så mycket som man bara vill gå vidare ifrån men som är så svårt att bara släppa och lämna det bakom sig:/ ibland känner jag bara för att börja om på 0 och stå över alla jobbiga saker samtidigt som jag inte vill.. för det som känns jobbigt nu har varit underbart förut:/ det är väl så här livet ser ut först är man jätte lycklig sen händer det något man sviker/blir sviken och då förändras allt:( ibland känns allt bara meningslöst.. man försöker å försöker men inget händer... ser livet verkligen ut såhär?  är det inte meningen att alla ska vara lyckliga? det var en perjod då jag inte alls mådde bra en sak hände som var svår att förstå samtidigt inte... men jag vill bara kunna stanna tiden och leva lycklig där jag var. men det går inte jag kan inte stanna tiden även om jag skulle vilja... därför måste man leva i nuet ta dagen som den kommer, det kommer alltid att finnas problem men problem är till för att lösa.
just nu saknar jag det som var, då jag mådde som allra bästa då jag var lycklig. det syns inte på utsidan men på insidan känns det, på insidan känner man alla hårda slag som man får ta emot när något händer som man inte hoppats på... men det finns inte mycket men kan göra, jag behöver bara inse att jag måste lämna mina problem bakom mig och gå vidare även fast det inte är lätt...



gossip girl

då var det dags för gossip girl igen:) i love it! bästa serien ever! elr nej först andra avenyn haha

den här måste jag bara se!


vanliga dag

ja då var det dags att skriva lite då. ledsen att jag inte har skrivigt så mycket dom sista dagarna men har inte hunnit med. idag hade vi elevens val:o asså jag vet inte om jag pallar gå kvar i den gruppen vi ska fan dansa och sjunga för hela skolan never!? + att victoria är i spanien så hon var inte med idag men emelie, rebecka och ella å dom var ju där så var ju inte själv hehe men får se hur det blir igentligen borde jag ta matte efersom det gick så dåligt på sista matteprovet..jag och elvira snacka om att ta det eftersom båda var skit sura för det dära prover men vi fick iallafall inte IG och det är ju bra:p annars har det väll inte hänt så mycket idag, har träning ikväll vi har börjat köra fyra gånge i veckan nu, så sammanlagt tränar jag ca: 11-12 timmar i veckan:o det är rätt mycket men brinner man för något så gör man:)
skriver förmodligen  lite kväll oxå!

var bara tvungen att lägga upp den hät(a)


kommer saknar victoria!

heej, sorry att jag inte har skrivigt något men har värkligen inte hunnit, slutade tre idag sen vara det stan som gällde med emma, victoria,elvira,tim och sebastian sen efter ett tag åkte vi hemma och emma kusin kom ner till mig så fixade jag hennes naglar;) skit snygga blir dom (faktist lite stolt över mig själv(a)) var klar med dom ca: halv nio och då var det dags att göra nya på mig med  haha... fy fan säger jag bara, ni anar inte hur ont det gör att slita bort lösnaglarna:O fan mina riktiga naglar slets av en bit:O ucsh usch inget jag rekomenderar! om man ska ta bort dom ska man stoppa naglarna i aceton eller helst nagellackremover för det är typ skit farligt att andas in aceton:O gissa hur många gånger jag har gjort det lixom:p. imorgon ska vi ha elevensval och jag å victoria har valt musik eller det är typ musikal där vi ska dansa och sjunga haha får se hur det kommer gå;) men victoria ska inte vara med imorgon:( för den lilla ungen ska åkta till spanien:O dumma victoria lämna mig ensam med massa sjungande barn:$ hihi men jag hoppas värkligen att du får det kul men kommer sakna dig super mycket! och du... bli inte för brun nu så vi i sverigt kommer se ut som blekfisar när du kommer tillbaka;)
nu måste jag sova så jag orkar gå upp imorgon(a)  vilket var lite svårt i morse sov liiite för längre hahaha. puss!


god natt

sorry för att jag inte uppdaterat idag men måste göra iordning mig nu, skriver imorgon lovar!
pusspuss

äntligen 15 år:)

jag orkar tyvär inte blogg idag, har haft en topen födelsedag tack för alla fina presenter:) lägger in lite bilder imorgon, bästis sover hos mig idag. vi har studiedag imorgon så vi ska till mys skola och röja lite:D<33333
jag älskar min mamma pappa storebror mest i hela världens. emma du betyder oxå jätte mycket för mig(a)
föresten så träffade jag lina idag jätte kul att ses vi har inte träffats på ett tag:/ har varit rätt mycket på sistonde:(


15 år:)

äntligen 15 år! jippi.. min dag började med att mamma pappa och bror och kom och sjöng för mig och jag fick massa fina presenter:) ska få göra om mitt rum(a) kommer bli så fint, kanske skriver allt jag fick sen orkar inte just nu:p ikväll ska vi fira mig:) 18 personer kommer hem till oss för att fira mig(aa) kommer bli jätte roligt:)
måste bara tacka ille och alla som som sjöng idag;) otroligt fint haha. bilder kommer ikväll eller imorgon:)
pusspuss, ps: glöm inte att gratta mig:)<3


motto

lev för det du har, ge inte upp för det du saknar:/


15 år imorgon!


här kommer massa bilder från i sommar/vinter 2008. saknar:/

     

    

   

   

 

gooodmorgon

gooodmorgon! vaknade rätt sent idag, kan bero på att jag gick å la mig sent(a) igår hade jag en skit trevlig kväll först var vi på restaurangen grill jätte god mat! och där var även farmor med jag fick min födelsedagspresent det var pengar till thailand :) tack så jätte mycket farmor! för dom som inte vet så ska jag till thailand den 22 februari, så jävla taggad!
idag har jag träning ´´igen´´ mellan 2-5 hoppas det blir kul:) sen efter träningen ska jag åka och handla med mamma och pappa vi ska ha 17 personer hemma hos oss imorgon:) för jag fyller 15 år!!! jippi, glöm inte att gratta mig! nu ska jag göra iordning mig pusselipuss!


Här kommer lite bilder från kvällen!

   


                                         jag älskar dig bror

 
mamma,pappa,bror                        farmor

     


lördag

 har haft träning från 9-12 idag, ikväll ska jag på restaurang med familjen sen teater:D så jag skriver förmodligen lite ikväll/natt puss!


     

älskar låten

 leann rimes, llife goes on

är hos victoria <3

heeeej, nu sitter jag hemma hos victoria:D med felicia vi har skit kul:) victorias mamma har precis färgat hennes hår ( undrar hur det blir) platina blond hoppas jag på hahah. den nya ..... det är bara felicia som fattar :Didag har vi varit i stan och köpt hårfärg till victoria, sen har lilla felicia dissat martin ( inte med flit) haha lite missförstånd;) aja... vi har tagit massor roliga och gulliga bilder som jag lägger in ikväll:) nu ska vi fortsätta att ha en skit roliga kväll, skriver förmodligen mer sen pusspuss!
Jag älskar felicia och Victoria ps: victorta har fett skön morsa:D <3 och hennes lillebror är så söööööt! älskar hanns hår! <33


bild från i lördags men aja... alla tre är ju med(a) bilder från idag kommer sen<3

på utsidan syns det inte, men hur är det på insidan?

 
nu ska jag bara sätta mig ner och dricka min choklad latte och ta det lugnt! har så mycket att tänka på hela tiden, även fast det inte märks på mig så är det här inte den bästa perioden i mitt liv:( har haft några jobbiga saker/stunder som är svårt att gå vidare ifrån även om man borde! kärlek är ingen lätt sak:(att bli sårad är som att förlora en bit av sitt hjärta...


jag älskar dej!

Om det är någon jag verkligen älskar så är det dej bror! du ställer alltid upp för mig och stöttar mig till 110% och jag kommer alltid att finnas vid din sida bror!
storebror♥lillesyster Kristofer♥caroline



älskar dig mammi!

okej jag måse bara säga en sak, jag och mamma sitter och kollar på bikinis på internet och vi hittade sjukt många och snygga bikinis har köpt 7 stycker:o tack mamma älskar dig mest!
jag köpte bla. den här som är på bilden neranför:D
 

onsdag

idag hade vi en skit rolig lektion i skolan det var på b-språket, och vi hade vikarie och om jag emma manfred rasmus och cesare är med en vikare så kan det bli rätt kul;) haha aja... fick väll lite gjort på lektionen men inte mycket:P haha sen efter skolan skulle jag till tandläkaren och kolla så at allt såg bra efter jag har tagit bort min tandstälnning och allt såg jätte bra ut:D och imorgon ska jag till vanliga tandläkaren:o jag hatar att gå till tandläkaren det är läskigt:s
just nu sitter jag och kollar på room raiders på MTV hehe och så kollar på på badkläder tills jag ska till thailand i februari:D åå vad jag längtar! och då vill man ju ha en snygg bikini;)
här kommer lite bilder från elisabeth på mig, mamma och bebisen(a) och även en bild på en bikini som jag ska köpa!

 

den här ska jag köpa tror jag!

ingen rubrik!


åå vad jag gillar den här bilden!

andra avenyn!<33333


hejsan svenjasan! har inte så mycket att berätta om idag, först hade jag skola sen träning 6-9 ;) sen börjar andra avenyn idag:D ogm så himmla bra serie! jag älskar det, och hallå?!?! roxana har legat med hamsa:o haha ni som inte kollar på andra evenyn fattar förmodligen 0 nu:p ja det finns inte så mycket med att säga. imorgon ska jag till tandläkaren:( jag hatar att gå dig! läskigt! men hoppas att jag inte har några hår elr något!
kramkram

måndag

felicia har inte skickat bilderna än men tog två stycken från hennes blogg (feliciathorsell.blogg.se)



haha oförglömlig kväll! på bilden är det felicia emma jag victoria och våran fotograf elvira;)


underbar lördag med er tjejer!

sitter och kollar på ´´a lot like love´´, den är rätt bra jag tror att jag har sett den förut men isånnafall var det länge sen:p  igår hade vi tjejer en toppen kväll! planerna blev inte precis som vi hade tänkt oss med det blev skit bra ändå:) vi har tagit mycket bilder men felicia har inte skickat  dom än så dom kommer idag elr imorgon;) vi somnade runt 5 elr iallafall jag och elvira dom andra somnade lite tidigare ^^ när vi vaknade åt vi frukost, ´´till och med jag´´ jag brukar nämligen inte äta det:p hehe väldigt korkat men aja... sen hämtade pappa min vid 1 för jag hade träning vid 2:) jag hade träning i 5 timmar idag:o men det var rätt kul ändå:) sen var det bara hem och ta en skön dusch och sen äta(a) sen har jag varit duktig och pluggat oxå eftersom vi har ju matte prov imorgon, våra snälla lärare gav ju oss det första dagen! helt duma i huvudet:$ men det känns som jag kan det bra så hoppas verkligen att jag får bra på det här nu!:) nu ska jag förtsätta att kolla på tv.

fredag

har inte skrivigt på hela dagen men har haft fullt upp hela tiden, första skolan sen stan med victoria och elvira suuuper kul hade vi sen hämtade pappa mig i alvik och vi körde hem elvira sen åkter vi hem å åt och sen fixade jag emma kusins nagel som hade ramlat av;P hehe johan var hemma hon emma så fick träffa han me, mycket trevligt;) sen har jag självklart kollat på let´s dance(a) blondinbelle var ju med haha det är ju fan patetiskt hon kan ju inte dansa! det ända hon hade var utseendet..:p aja imorgon kommer det bli skit roligt första ska vi vara emma elvira felicia victoria elenore ille martin och kanske några flev, vi ska basta dansa och ha det almänt roligt sn ska vi hem till emma alla tjjeer utom elenore ska sova hos ema ´´ eller kanske inte sova´´ haha... det kommer iallafall bli skit niiiiic:D
puss & kram tyvär har jag inga bilder från idag... men imorgon elr på söndag kommer det samma bilder;) <333


torsdag

tjoohhooo:) kom precis ut ur duschen har haft en jätte bra dag:) började med skolan (kanske inte det bästa men..) sen åkte jag elvira emma felicia och victoria in till stan och fikade (a) jag och emma har varit inne i stan och fikat två dagar i rad nu:o ´´tjockisar´´ hehe men men man måste ju unna sig lite lyx ibland;) efter stan åkte jag elvira och emma hem till mig å åt och elvira hjälpte mig med min design:D jätte fin blev den, tack gumman<3
imorgon har jag inga bestämda planer förmodligen vara med kompisar jag och elvira snackade om bio men vi får se:p men lördag kommer iallafall bli skit niiice med min tjejor(a) vi har inte bestämt vart vi ska vara än men det ordnar sig:) det kommer iallafall bli skit roligt:D nu ska jag kolla på tv innan jag ska lägga mig(a) orkar inte skolan imorgon:(
måste bara tacka elvira igen! älskar dej skitunge<3333333333


hämsk bild på mig:s men älskar er brudar!
och felicia som inte är med(a)


vi smällde lite på rasten(a) medans victoria posade;) haha <33


E.M.D vann <3333333

omg E.M.D vann:D med låten jenny let me love you(a) det var dom värda:) <333333333333333


Onsdag!

halllo! sitter och kollar på grammisgalan med min mamma(a) E.M.D ska uppträda snart:D dom blev nominerad till bästa låten:) *jippi* i love them! asså danny ja vad ska man säga, han är min favorit. idag var det första dagen efter lovet, orkar verkligen inte skolan nu! och första dagen får vi reda på att vi ska ha matte prov på måndag:o what? vi får inte äns en vecka på oss att öva! så jävla dåligt... efter plugget åkte jag å emma in till stan och fikade:) vi fick en kaffe som skulle vara med chokladsmak men jag tror fan dom glömde hälla i chokladen:o det smakade bara äcklig kafft så vi hällde typ i hur mycket socker som hällst haha ´´lite godare då´´ japp så har min dag varit nu ska jag fortsätta att kolla på tv:)
<33333

     

vårat år tjejer<3

sitter och kollar på top model med mamma just nu, veldigt patetiskt men ändå roligt:p aja... har suttit och läst elviras och felicias blogg och så.. och då skrev elvira att det är emma,elvira,felicia,victoria,elenore och carolines år!
och fan det har ni rätt i tjejer! vi måste börja umgås allihopp lite oftare! vi har ju så himmla roligt tsm!
så 2009 here we come!
elvira,emma,felicia,victoria,elenore och caroline det är så det ska vara! <33
älska er tjejor


elvira var tyvär inte med på den bilder så därför blev det en bild på elvira,victoria och jag<3


tisdag

hejhejhej! har inte skrivligt på en vecka nu men har ju varit hos mina kusiner i skåne och jag orkade inte vara inne på datan då.. behöver vara ifrån den lite ibland oxå eller inte bara datan det är skönt att få komma bort ett tag och ha kul och inte tänka på allt och alla... jag har iallafall haft ett bra lov, började med att jag firade jul med mina kusiner emma sara fia och min farmor, sen åkter vi ut till landet typ 3 dagar bara familjen, sen har jag varit i skåne i ca 8 dagar och idag kom jag hem:) åå imorgon börjar skolan:( orkar verkligen inte börjar igen! orkar inte med läxor, prov och jobbig lärare det ända som ska bli roligt är att träffa alla kompisar(a)
föresten!!!! jag har piercat mig:D skit fint blev det tack älskade gudmor<3  sen har sanna ´´min gudmor´´  och en på hennes salong gjort mina naglar:D TACK!  hoppas att alla har haft ett bra lov det har iallafall jag haft :) men har saknat alla jätte mycket:( men imorgon får jag träffa mina sötnosar<3
xoxo carro

 

       

       

har ingen bra bild på piercingen men kanske kommer sen;)

tisdag

hejhejhej! har inte skrivligt på en vecka nu men har ju varit hos mina kusiner i skåne och jag orkade inte vara inne på datan då.. böhöver vara ifrån den lite iblan oxå elle rinte bara datan det är skönt at få komma bort ett tag och ha kul och inte tänka på allt och alla... jag har iallafall haft ett bra lov, började med att jag firade jul med mina kusiner emma sara fia och min farmor, sen åkter vi ut till landet typ 3 dagar bara familjen, sen har jag varit i skåne i ca 8 dagar och idag komm jag hem:) åå imorgon börjar skolan:( orkar verkligen inte börjar igen! orkar inte med läxor, prov och jobbig lärare det ända som ska bli roligt är att träffa alla kompisar(a)
föresten!!!! jag har piercat mig:D skit fint blev det tack älskade gudmor<3  sen har sanna ´´min gudmor´´  och en på hennes salong gjort mina naglar:D TACK!  hoppas att alla har haft ett bra lov det har iallafall jag haft :) men har saknat alla jätte mycket:( men imorgon får jag träffa mina sötnosar<3
xoxo carro

RSS 2.0